Overlijden Han Vernooys

Gepubliceerd op
01 mei 2024

Afgelopen zaterdag is Han Vernooys op 80-jarige leeftijd overleden. In Han verliezen wij een echte ON-er.

Han is lid geworden van Oranje Nassau op 1 november 1987. Tot het moment dat zijn gezondheid het niet meer toeliet, heeft Han zich ingezet voor Oranje Nassau. Zo heeft hij jarenlang de organisatie van het Oud Papier verzorgd. Ook is Han enkele jaren de materiaalman van Oranje Nassau geweest. Bovendien is hij als leider bij het 2e herenelftal betrokken geweest. Gehoord een oud-speler van dit 2e elftal moest destijds te allen tijde voorkomen worden om bij uitwedstrijden bij Han in de auto terecht te komen, schroomde hij niet om in de kleedkamer zijn mening te geven (ook tegen het verhaal van de trainer in), maar was Han bovenal een heel fijn persoon om erbij te hebben.

Voor zijn inzet voor onze club is Han benoemd tot Lid van verdienste.

Wij wensen de familie, vrienden en andere dierbaren heel veel sterkte bij dit grote verlies.

IMG 20240501 WA0000

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.