Vrouwen

Bij Oranje Nassau zijn in het seizoen 2022/2023 vier vrouwenteams actief: 

Vrouwen 1 speelt dit seizoen op het hoogste amateurniveau van Nederland, in de Topklasse. Zij worden getraind door hoofdtrainer Joost Lutke en assistent trainer Henderika Kingma.

Vrouwen 2 is al een aantal seizoenen stabiele factor in de 1e klasse landelijk en wordt getraind door Jannet Maréchal - van Dijken en Lars Bardewee.

Vrouwen 3 is gepromoveerd naar de 2e klasse Noord en wordt getraind door Maaike Slagter.

Op vrijdagavond is er een 7x7 team actief in de 18+ competitie.

Meer algemene informatie

Facebook ON vrouwen 1

Instagram ON vrouwen 1

Vrouwen

Word lid van
CVV Oranje Nassau

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.