De laatste
nieuwsberichten

ON en  Blauw Wit grote verliezers bij een spannend slot van de competitie in 1FON en  Blauw Wit grote verliezers bij een spannend slot van de competitie in 1F
Uitgelicht

ON en Blauw Wit grote verliezers bij een spannend slot van de competitie in 1F

Na de wedstrijden van vanmiddag staat Oranje Nassau helemaal met lege handen. Oranje Nassau verloor na een spannend slot met 2-1.

ON en  Blauw Wit grote verliezers bij een spannend slot van de competitie in 1F
27 mei 2023

ON en Blauw Wit grote verliezers bij een spannend slot van de competitie in 1F

Na de wedstrijden van vanmiddag staat Oranje Nassau helemaal met lege handen. Oranje Nassau verloor na een spannend slot met 2-1.

24 mei 2023

Technische staf Oranje Nassau 1 voor het seizoen 2023-2024 is rond

In november vorig jaar hebben we al bekend gemaakt dat Erwin Heerlijn als hoofdtrainer komend seizoen voor het zesde jaar voor de groep staat. Inmiddels is ook overeenstemming bereikt met assistent Marshall Pourier en keeperstrainer Peter van der Sluis over continuering van hun dienstverband. Tenslotte sluit komend seizoen Jesse Nienhuis aan bij de Technische Staf. De staf is daarmee rond.

Spannende apotheose in 1F.
24 mei 2023

Spannende apotheose in 1F.

Zaterdag de laatste competitieronde voor Oranje Nassau. Het wordt voor de mannen van Heerlijn een match waar spanning op staat. Want vijf ploegen staan aan de top. Het verschil tussen de nummers 1 en 2 en de nummers 3,4 en 5 is een schamel puntje. Wie wordt er kampioen en welke clubs mogen nog meedoen aan de nacompetitie, die volgende week dinsdag begint. En voor welke teams eindigt het zaterdag definitief. Zaterdag rond vijf uur zullen we het weten.

Felipe Pinheiro van PKC ‘83 naar Oranje Nassau
23 mei 2023

Felipe Pinheiro van PKC ‘83 naar Oranje Nassau

Oranje Nassau heeft zich opnieuw versterkt met een speler voor het seizoen 2023-2024. Deze keer gaat het om de 25-jarige Felipe Pinheiro, nu speler bij PKC ’83, die deze zomer verhuist van de west- naar de oostkant van de stad.

Keepers pakken een punt voor Oranje Nassau en Winsum.
20 mei 2023

Keepers pakken een punt voor Oranje Nassau en Winsum.

Zowel doelman Erwin Heidekamp van Oranje Nassau als collega Wouter Meijer van Winsum mogen zich op de borst kloppen met het verdienen van een punt voor hun club. Allebei een keer onhoudbaar geklopt en  elk een paar fraaie reddingen hielden zowel ON als Winsum in de race om één der prijzen. Oranje Nassau doet nog volop mee voor het kampioenschap en Winsum heeft aan een gelijkspel genoeg voor een periode titel. Door hun reddingen zal het op de laatste wedstrijd dag allemaal pas beslist worden. Vermoedelijk zullen volgende week zaterdag de mobieltjes net zo vaak geraadpleegd worden als de eigen wedstrijden.

Verzorger ON heren 1 gaat meedoen aan de Groningen Swim Challenge voor het kankeronderzoek van het UMCG
18 mei 2023

Verzorger ON heren 1 gaat meedoen aan de Groningen Swim Challenge voor het kankeronderzoek van het UMCG

Arianne Kooijinga is inmiddels voor het tweede seizoen op rij verzorger van heren 1. Ze heeft eigenlijk geen voetbal geschiedenis, maar doet al sinds haar zesde aan wedstrijdzwemmen.
Op zaterdag 26 augustus a.s. doet ze mee aan de Groningen Swim Challenge.

Nog twee finales voor Oranje Nassau.
17 mei 2023

Nog twee finales voor Oranje Nassau.

Het is al vaker gezegd. Toch wil ik het hier nog maar weer eens herhalen. Wat is het spannend in de eerste klasse F. Met nog twee wedstrijden te gaan, spelen slechts twee van de dertien clubs nergens meer om.  De ene, FVC, moet het volgend seizoen in de tweede klas opereren. De andere, stadgenoot PKC ‘83, is veilig en kan niet meer meedoen om het kampioenschap. Bovenin staan vijf ploegen met een onderling verschil van slechts drie punten. En vier van die ploegen spelen in de laatste ronde ook nog eens onderling tegen elkaar. Hoe heeft de competitieleider dit zo kunnen vaststellen?

Erelid Gerard Dijkema overleden
12 mei 2023

Erelid Gerard Dijkema overleden

Vorige week vrijdag 5 mei is ons erelid Gerard Dijkema overleden. Hij is 89 jaar geworden. We willen zijn vrouw Froukje en haar kinderen condoleren met dit grote verlies.

Twee periodekampioenen of toch drie in 1F Hoe zit het dit seizoen?
10 mei 2023

Twee periodekampioenen of toch drie in 1F Hoe zit het dit seizoen?

Deze week geen voorbeschouwing op de site. De club heeft een extra rustdag en kan zich rustig gaan voorbereiden op de laatste twee wedstrijdrondes. In plaats van die voorbeschouwing deze keer een verhaal over de periodes van 1F. Ik heb de afgelopen tijd gemerkt dat hier wat misverstand over bestaat of bestond, ook binnen onze club. Zijn er nu twee of drie periodekampioenen?

Djarni Leidelmeijer van Be Quick 1887 naar Oranje Nassau
09 mei 2023

Djarni Leidelmeijer van Be Quick 1887 naar Oranje Nassau

Oranje Nassau heeft zich opnieuw versterkt met een speler voor het seizoen 2023-2024. De 25-jarige Djarni Leidelmeijer maakt deze zomer de overstap van de Esserberg naar sportpark Coendersborg.

06 mei 2023

Uitslag klaverjas- en sjoelavond d.d. 28 april 2023

Alfred heette alle aanwezigen hartelijk welkom. De opkomst was wederom dramatisch. Er waren 12 klaverjassers en 4 sjoelers.
Thom liet weten dat Tini Heeres zondag 23 april 2023 is overleden. Vanmiddag was het afscheid op het Selwerderhof, waarbij diverse leden van de Vrienden van de CVV Oranje Nassau aanwezig waren. Er werd even een minuut stilte in acht genomen om Tini te herdenken.

Oranje Nassau blijft in de race na prima overwinning.
29 april 2023

Oranje Nassau blijft in de race na prima overwinning.

ON deed wat ze moest om doen om niet af te haken in de titelstrijd in 1F. Winnen van Drachtster Boys en hopen op puntenverlies bij de concurrenten. Dat er puntenverlies op zou treden kon niet anders, want medekandidaten ONS en Pelikaan S speelden tegen elkaar. Dat de Snekers de Oostwolders  met een  7 – 0 nederlaag naar huis zouden sturen had niemand verwacht. Blauw wit Leeuwarden deed ook haar plicht en won met het kleinst mogelijke verschil van Winsum. Het zal vermoedelijk tot op de laatste speeldag spannend blijven. Zowel om het kampioenschap als om de verzwaarde degradatie...

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.