Youssef El Hami kiest voor Oranje Nassau

Gepubliceerd op
09 juni 2024

Opnieuw kiest een jonge talentvolle speler voor Oranje Nassau. Deze keer gaat het om de 19-jarige Youssef El Hami, die de overstap maakt van FC Emmen O-18. Youssef is een rechtsbenige centrale verdediger. Hij kan op meerdere posities achterin uit de voeten. Hij heeft een mooie lengte voor een verdediger, is sterk in de lucht en beschikt over een goede inspeelpass. Hij kan nog verder ontwikkelen in duelkracht en positionering in het veld.

Youssef El Hami 
Zijn jeugdjaren heeft Youssef, op de foto inactie voor FC Emmen, met name op sportpark Hoogkerk doorgebracht. Vervolgens had hij een tussenstop op de Esserberg, waarna hij vertrok naar de jeugdopleiding van Emmen, waar hij in de O-18 speelde. Een ernstige blessure wierp hem tijdelijk terug, maar nu is hij al weer enige tijd volledig fit. Hij traint al een tijd mee met de selectie van Erwin Heerlijn, maakte al minuten voor ON in een oefenwedstrijd (tegen Drachtster Boys) en maakte daarbij een goede indruk op spelers en staf. Zijn middelbare schooltijd bracht Youssef door op Kamerlingh Onnes in Groningen maar hij heeft zijn middelbare school de laatste jaren afgerond op Talentschool Carmel College in Emmen. Inmiddels studeert hij op de Johan Cruyff Academy aan de Hanze. Youssef woont in Groningen.

 Erwin Heerlijn over de transfer: 'Met Youssef halen we een oude bekende van onze assistent Jesse Nienhuis binnen. Hij heeft al meerdere keren bij ons op het veld gestaan en maakte indruk door zijn goede passing en lef. Youssef heeft nog heel grote ambities en wij hopen hem hier zo goed mogelijk bij te helpen!'

En wat voor verwachtingen heeft Youssef zelf? 'Ik ben erg blij met mijn overstap naar Oranje Nassau, ik heb al best een tijdje mee getraind met de groep en ben dan ook blij om nu vast aan te sluiten. Vanaf het eerste moment dat ik kwam mee trainen omdat ik in contact kwam met assistent trainer Jesse Nienhuis die overigens mijn trainer was bij Be Quick 016, werd ik meteen goed opgevangen door de groep en staf. Verder is mijn ambitie nog altijd om het maximale uit mijn carrière te behalen en ik denk dat ik bij ON mij goed verder kan ontwikkelen en belangrijk kan zijn om zo weer een stap naar een bvo te maken. Ik kijk er naar uit om van start te gaan bij Oranje Nassau!'

 

Veel plezier en succes bij ON, Youssef! 

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.