Teammanagers voor ON 1 seizoen 2023-2024

Gepubliceerd op
09 juli 2023

Nadat we eerder melding hebben gemaakt van de samenstelling van de Technische Staf en de Eerste selectie kunnen we nu nieuws presenteren over de elftalbegeleiding.

Hendrik Zuidema teammanager

Hendrik Zuidema zal komend seizoen aanblijven als teammanager. Hij heeft zich het afgelopen seizoen (in zijn eerste jaar) gepresenteerd als een betrokken begeleider die weet van aanpakken. Hij heeft zijn rol in het teamproces duidelijk gevonden, en wij zijn dan ook blij dat ook komend seizoen die rol wil blijven vervullen.

En terug van eigenlijk nooit echt weggeweest: 

Jacob van Aperloo   Jacob van Aperloo

en Wijnand Helder.

wijnand helder

Nadat zij respectievelijk 1 en 2 jaar geleden afscheid namen, zagen wij ze bij thuiswedstrijden vrijwel altijd aanwezig zijn. En dan ondersteunden ze Hendrik met allerlei hand- en spandiensten in de organisatie rond de wedstrijd. Verder is Jacob een aantal keren bij afwezigheid van Hendrik ingevallen en ook Wijnand ondersteunde daarbij.

Komend seizoen gaan we die rollen weer formaliseren. Jacob en Wijnand gaan zich vooral richten op het beheer van de kleding. Jacob zal daarbij ook weer op de bank gaan plaats nemen. Wij zijn blij dat ieder van hen deze rollen weer op zich neemt. Het teammanagement is daarmee in zeer vertrouwde en ervaren handen!

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.