Sven Kesimaat van Hoogezand naar Oranje Nassau.

Gepubliceerd op
10 april 2024

Opnieuw kiest een jonge talentvolle speler voor Oranje Nassau. Deze keer gaat het om de pas 18-jarige Sven Kesimaat, die de overstap maakt van competitiegenoot vv Hoogezand. Mart Bloeming maakte al eerder dezelfde keus. Sven is een balvaardige speler met veel diepgang. Hij is rechtsbenig en gaat voor een plekje op het middenveld. Dat kan zowel op 6, 8 als 10.

Sven Kesimaat

Sven, hier in actie voor Hoogezand 0-19 begon ooit in de jonge jeugd van Hoogezand met voetballen. Vervolgens stapte hij over naar de jeugd van FC Groningen, waar hij bleef tot de O-15. Hij stroomde af naar Be Quick 1887 en ging vervolgens terug naar Hoogezand. In de eerste seizoenshelft maakte hij daar de overstap van O-19 naar het eerste. Sven is nog vol ambities en is benieuwd om uit te vinden waar zijn plafond ligt. Hij rondde vorig jaar de HAVO af en heeft nu een tussenjaar (met een baantje). Volgend studiejaar start hij met de HBO Rechten aan de Hanze.

Erwin Heerlijn over de overstap van Sven: ‘Ik ben blij dat Sven bij ons zijn volgende stap in zijn ontwikkeling komt zetten. Ik ken Sven al een aantal jaren en zijn vroege opwachting in het eerste van Hoogezand kwam dan ook niet als een verrassing. Sven is een energieke speler die op verschillende plekken uit de voeten kan. Ik kijk er naar uit om hem bij ons te zien spelen. Wederom is het gelukt om een jonge speler aan de groep toe te voegen en daar zijn we blij mee!’

Sven zelf zegt over zijn keuze: ‘Ik kijk er heel erg naar uit om de overstap naar Oranje Nassau te maken en ben er van overtuigd dat ik hier veel kan leren en een bijdrage kan leveren. Ik heb een goed gevoel bij de club en vandaar dat ik ervoor kies om hier vanaf het komende seizoen te gaan spelen.’

Wij heten Sven van harte welkom bij Oranje Nassau en wensen hem veel succes en plezier!

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.