Oranje Nassau verlengt met Technische en begeleidingsstaf

Gepubliceerd op
17 april 2024

Goed nieuws voor alle betrokkenen bij de eerste selectie van Oranje Nassau. De verbintenissen voor zowel de Technische Staf als de Teammanagers zijn voor het komende seizoen 2024-2025 verlengd.

Vlak voor de Kerstvakantie konden we al melden dat het contract van hoofdtrainer Erwin Heerlijn met een seizoen was verlengd. Hij gaat dan zijn 7e seizoen bij ons in. Inmiddels zijn ook de overeenkomsten met beide assistenten, Marshall Pourier en Jesse Nienhuis en van keeperstrainer Peter van der Sluis met een seizoen verlengd.

Marshall Pourier assistent trainer        Jesse Nienhuis assistent trainer         Peter van der Sluis

En er is meer goed nieuws. Want ook de teammanagers en kledingverzorgers Hendrik Zuidema, Jacob van Aperloo en Wijnand Helder hebben aangegeven graag hun samenwerking met de selectie te willen continueren.

  Hendrik Zuidema teammanager              Jacob van Aperloo teammanager   kledingbeheer       Wijnand Helder teammanager   kledingbeheer

De Technische Commissie is blij dat we het team compleet bij elkaar houden; dat levert continuïteit op en geeft voor alle betrokkenen duidelijkheid rond de organisatie bij ons eerste elftal!

Wij wensen allen nog veel succes en plezier bij Oranje Nassau!

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright┬ę 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.