Oranje Nassau onderuit tegen ONS Sneek.

Gepubliceerd op
13 januari 2024

Oranje Nassau speelde vanmiddag tegen een sterke tegenstander, ONS Sneek de koploper van de eerste klasse I. En opnieuw was er een nederlaag in een oefenwedstrijd voor het team van trainer Heerlijn. Dit seizoen verloopt behoorlijk succesvol, maar in oefenwedstrijden is het resultaat nog niet positief. De vraag is of dat belangrijk is! Het antwoord laten we in het midden

Omdat vaste verslaggever Bert Postma kaartverplichtingen had en zijn vervanger ook niet aanwezig was is er maar een summier verslag. Dit verslag is mede  gebaseerd op het twitterverslag van onze gasten.

De twitteraar twitterde direct dat het nu al te zien was, dat hier twee mooi spelende ploegen tegen elkaar speelden. "Wordt een middagje genieten als voetballiefhebber." Oranje Nassau nam na 12 minuten de leiding door Rick Wiersma. Zeker voor de rust was het een gelijkopgaande wedstrijd. Ruben Eisinga maakte voor rust zijn eerste twee goals, waardoor de ruststand 1-2 was. Volgens de twitteraar van ONS had zijn ploeg overall iets meer veldoverwicht.

De tweede helft begon na 5 minuten met een kans voor Oranje Nassau. Het eerste schot werd gekeerd het tweede ging hoog over. Na ruim een kwartier maakte Ruben Eijsinga zijn derde goal, vlak voor hij werd gewisseld. Twee minuten later trof Giovanni Aronds doel. Tim Deelen mocht namens Oranje Nassau nog iets terug doen, maar ONS kwam uiteindelijk toch nog op een verschil van drie doelpunten. Wie die scoorde, daar waren de twitteraar en de correspondent van VoetbalNoord het niet over eens. De twitteraar eindigde met de conclusie dat het een functionele oefenpot en een mooie wedstrijd was.

Komende dinsdag komt vierdedivisionist en stadgenoot Be Quick 1887 naar Coenderborg. Deze wedstrijd begint, als de weersomstandigheden het toelaten, om 20.00 uur.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.