Goodbye Caram!!

Gepubliceerd op
22 maart 2023

 De speler met de waarschijnlijk mooiste voetbalnaam die ooit bij Oranje Nassau heeft rondgelopen heeft gisteravond afscheid genomen van Staf en Selectie. Caram Carneira Alves is de naam. Hij kwam in het najaar van 2020 bij ON binnenlopen en sloot bij de selectie aan.

Vanaf begin 2021 was hij speelgerechtigd, maar vanwege Corona moest zijn officiële debuut wachten tot het seizoen 2021-2022. Caram kwam uiteindelijk tot 42 officiële wedstrijden in onze hoofdmacht. Hij scoorde in totaal 5 competitiedoelpunten en eentje in de beker.

Caram is van Spaanse komaf en groeide op in Duitsland. Daar doorliep hij de gehele jeugdopleiding van Werder Bremen, om vervolgens een jaar naar de USA te vertrekken. Terug aan deze kant van de plas streek hij op 20-jarige leeftijd neer in Groningen om Psychologie te gaan studeren. Inmiddels heeft hij zijn bachelor (zo goed als) afgerond en daarom verlaat hij Groningen weer. De komende maanden gaat hij aan het werk in Frankfurt, en in de zomer vertrekt hij met zijn vriendin Vic naar Texas, USA. Daar zal hij zijn masterstudie gaan doen.

Gisteravond was dus het afscheid. Caram werd toegesproken door TC voorzitter Johan Lindemulder en reserve-aanvoerder Thomas Careman. Zij roemden de fenomenale energie die hij telkens wist te brengen, maar ook de voetbalvaardigheden die hij daaraan paarde. Vervolgens ontving hij uit handen van TC-lid Gerrit Raaben 2 prachtige collages ter herinnering aan zijn tijd bij ON 1, en namens de groep overhandigde Thomas hem een gepersonaliseerd shirt van FC Groningen (was dat niet ooit de plaatselijke trots?).

De foto's geven een indruk van het afscheid van Caram.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.