Felipe Pinheiro van PKC ‘83 naar Oranje Nassau

Gepubliceerd op
23 mei 2023

Oranje Nassau heeft zich opnieuw versterkt met een speler voor het seizoen 2023-2024. Deze keer gaat het om de 25-jarige Felipe Pinheiro, nu speler bij PKC ’83, die deze zomer verhuist van de west- naar de oostkant van de stad.

2023 05 23 Felipe Pinheiro

Felipe speelt bij voorkeur als controlerende middenvelder (op ‘zes’ dus) maar kan goed uit de voeten op alle plekken op het middenveld. Hij begon ooit met voetballen in zijn toenmalige woonplaats Wagenborgen, maar speelde na een verhuizing het grootste deel van zijn jeugd in Hoogezand (eerst bij HS ’88, vervolgens bij vv Hoogezand). Ondanks interesse van BVO’s (FC Groningen en FC Emmen) kwam het niet tot een overstap. In de senioren speelde hij in 2 perioden voor zowel de bewoners van de Peizer Kring als vv Hoogezand.

Felipe is geboren in Brazilië maar woont sinds zijn 5e in Nederland. Hij woont met zijn vriendin en hun tweeling in Hoogezand. In het dagelijks leven is hij pijpfitter bij Wolfard & Wessels in Hoogezand. W&W Werktuigbouw is een internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in het aannemen van turnkey piping projecten in de scheepsbouw.

Hoofdtrainer Erwin Heerlijn en de TC zijn blij dat Felipe volgend seizoen op Coendersborg speelt. Erwin drukt het als volgt uit:  ‘Felipe is een speler die we al lang kennen en als een ideale ON-middenvelder beschouwen. Hij is altijd aanspeelbaar en wil het voetbal spelen wat we graag zien op Coendersborg. Ik kijk er naar uit om met hem te werken!’

Ook Felipe licht zijn beweegredenen om voor Oranje Nassau te kiezen graag toe: ‘Grootste reden is de trainer. Ik ben naar Oranje Nassau gekomen omdat ik vind dat Oranje Nassau aantrekkelijk voetbal speelt en dat er heel veel kwaliteit in de selectie zit.’

Na het vastleggen van Jim de Leeuw, Quinten Anakotta, keeper Joar Terpstra, Peter van Son en Djarni Leidelmeijer worden de contouren van de selectie van Oranje Nassau met de komst van Felipe Pinheiro duidelijk zichtbaar. Binnenkort zullen we een compleet overzicht presenteren van blijvers, nieuwkomers en vertrekkers. De overschrijvingstermijn sluit zoals bekend op 15 juni; voor die tijd verwachten we nog enkele mutaties.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.