Erwin Heerlijn en Oranje Nassau gaan voor het zevende (!!) jaar

Gepubliceerd op
21 december 2023

De Technische Commissie (TC) van Oranje Nassau is verheugd te kunnen melden dat zij overeenstemming heeft bereikt met hoofdtrainer Erwin Heerlijn over een verlenging van het contract met (nog) een jaar. Heerlijn (38 jaar) staat dan voor zevende seizoen voor de groep als hoofdtrainer. En dat is een vrij unieke situatie in de hogere regionen van het (amateur-)voetbal.

Erwin Heerlijn hoofdtrainer 1

Dat vraagt dus om een toelichting. TC voorzitter Johan Lindemulder: ‘Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Erwin. Ook de spelersgroep toonde zich in grote meerderheid voor continuering van de samenwerking. De argumenten voor die tevredenheid zijn langzaamaan wel bekend, maar ik benoem ze toch graag nog een keer. Met zijn uitgesproken voorkeur voor attractief, avontuurlijk en aanvallend voetbal, past Erwin uitstekend bij de cultuur en achtergrond van Oranje Nassau. Verder wordt al jaren het bewijs geleverd dat veel voetballers op niveau uit de Regio graag met hem samenwerken. Niet zelden noemen wij hem een magneet voor voetballers en daarmee draagt hij bij aan de aantrekkelijkheid van Oranje Nassau. Het team laat ook dit seizoen een stijgende lijn zien in spelontwikkeling en prestaties. Wij zijn nu de trotse koploper van de Eerste klasse J en hebben ons bij de laatste 16 in de districtsbeker gevoegd. Dat biedt vertrouwen voor een goed vervolg van het lopende seizoen waarin we graag meestrijden voor de prijzen.’

Erwin zelf over zijn keuze om Oranje Nassau nog een jaar te willen dienen: 'Ik ben mij ervan bewust dat dit een vrij unieke situatie is. Het werken als trainer-coach bij ON is nog altijd erg leuk en uitdagend. Ik ben er trots op dat er vanuit de spelers en de club nog altijd positief wordt gedacht over onze samenwerking. Elk jaar kan ik hier werken met een goede selectie en kan ik nog altijd vol overgave proberen het team te laten spelen zoals ik en mijn staf dat graag zien. Ik hoop dat wij na de winterstop onze huidige vorm weer kunnen etaleren en kijk er naar uit om volgend seizoen weer voor de groep te staan. Ik heb na dit seizoen 10 seizoenen als seniorentrainer erop zitten. Een mooie basis om komend seizoen met ON aan een volgend decennium te beginnen. Vol ambitie en drang om een betere trainer-coach te worden en met ON goede resultaten te behalen en mooi voetbal te laten zien!' 

De gesprekken met assistenten Marshall Pourier en Jesse Nienhuis en keeperstrainer Peter van der Sluis over het verlengen van hun verbintenissen worden na de winterstop opgepakt. 

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.