De eerste zweetdruppels zijn weer gevallen

Gepubliceerd op
02 juli 2024
Maandag j.l. heeft het grootste gedeelte van de eerste selectie de training hervat ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een dag eerder dan gepland in verband met de wedstrijd Nederland-Roemenie.
Door deze vervroeging werd het trainingsveld gedeeld met de eerste selectie dames. Best gezellig zo'n gemengde training toch. Bij zowel de heren als bij de dames waren nieuwe gezichten te bewonderen. Bij de heren heb ik 7 spelers kunnen ontdekken, waarvan jullie ook een foto kunnen zien. Ik heb ze even vingers op laten steken en de namen er bij geschreven. Dit om alvast een studie te maken van de koppies. Later zullen er officiele foto's van de gehele selectie verschijnen. Voor nu de volgende namen, het cijfer ervoor staat voor het aantal vingers:

1: Rick Bruns, 2:Jonathan van Dorssen, 3:Youssef El Hami, 4:Sam Nieuwold, 5:Sven Kesimaat, 6:Nagesh Amatsaleh, 7: Mart Bloeming.
Naast de foto's van de nieuwelingen ook enkele andere foto's.  Op de groepsfoto zijn nog twee niewelingen te ontdekken: Gehurkt met no 22 Youri Tepper. (keeper). en staand linksboven met no 5 Rick Hansen.
Al deze foto's zijn te zien via deze link
Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.