Be Quick 1887 tweede oefentegenstander in de voorbereiding op hervatting van de competitie.

Gepubliceerd op
14 januari 2024

Als het weer niet tegenzit komt Oranje Nassau komende dinsdag uit tegen stadgenoot Be Quick 1887. De mannen van Heerlijn mogen het dan opnemen tegen een selectie die begin januari nog in Torremolinos zaten.

Door Siemon Aikema

Be Quick draait geen gemakkelijk seizoen tot nu toe. In de vierde divisie staan ze op een dertiende plek. De mannen van Paul Matthijs haalden in de laatste wedstrijd voor de winterstop drie belangrijke punten tegen Heino, dat voor die wedstrijd nog in punten gelijk stond. Dat het seizoen wat minder goed verloopt zal zeker ook te maken hebben met het vertrek van een groot aantal spelers aan het eind van het vorig seizoen. Eén van de mannen die weg gingen speelt nu bij Oranje Nassau: Djarni Leidelmeijer. Nog een aardig detail: vader Marshall Pourier komt zoon Marshelon tegen, die bij de tegenstander  speelt.

Be Quick was begin januari een aantal dagen in Torremolinos. Het speelde daar ook een oefenwedstrijd tegen TOGB (3e divisie) die eindigde in een 2-2 gelijkspel. Afgelopen zaterdag, al weer terug in Nederland, werd er in Steenwijk geoefend tegen d’ Olde Veste. De thuisclub won met 5-3. Be Quick begint zaterdag aan het tweede deel van de competitie met een thuiswedstrijd tegen Buitenpost.

Oranje Nassau verloor de oefenwedstrijd zaterdag met 2-5 tegen ONS Sneek. De gastheren namen wel een voorsprong, maar waren blijkbaar niet opgewassen tegen het geweld van Ruben Eijsinga, die maar liefst drie keer scoorde en zo de wedstrijd liet kantelen. Voor de thuisclub is de wedstrijd van dinsdagavond de laatste in de voorbereiding op de hervatting van de competitie. Komende zaterdag is WKE ’16 de eerste tegenstander.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.