Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Up

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier
1617 aanmeldingsformulier.pdf
File Size:
290.92 kB
Date:
16 december 2014

Wil je lid worden van CVV Oranje Nassau Groningen, dan moet altijd eerst een aanmeldingsformulier volledig worden ingevuld en ingeleverd. Dit geldt zowel in het geval van een nieuwe aanmelding als in het geval van een overschrijving. Dat formulier is hier te downloaden. Vanwege de machtiging moeten we het formulier in papieren versie ontvangen. Na invullen kan je het opsturen naar CVV Oranje Nassau, Postbus 6003, 9702 HA te Groningen. Natuurlijk kan het ook in de brievenbus bij de kantine van Oranje Nassau worden gedaan of worden afgegeven.

Er is sprake van een overschrijving als je bij de nieuwe vereniging dezelfde voetbalactiviteit wilt beoefenen als je dat in één van de laatste drie seizoenen bij de oude vereniging deed (dus veld- of zaalvoetbal). Op dat moment geldt de aanmelding automatisch ook als overschrijving van je vorige vereniging naar CVV Oranje Nassau. In dat geval moet ook het KNVB-relatienummer van de speler op het aanmeldingsformulier worden ingevuld. Dat relatienummer staat o.a. op een digitaal wedstrijdformulier van het elftal waar de speler voetbalde, maar is ook altijd op te vragen bij de ledenadministrateur of secretaris van de oude club.

NB: Overschrijving van Oranje Nassau naar een andere club moet altijd alleen bij de nieuwe club worden geregeld.

 
 
 
Powered by Phoca Download