on100header_blanco.png

Sponsorbijdrage voor ON 100

Een honderjarig bestaan, dat moet natuurlijk gevierd worden! Maar feesten kosten geld en mooie feesten kosten veel geld. Daarom zoekt de jubileumcommissie sponsors voor het jubileumjaar. Zo kunnen we mooie activiteiten organiseren en tegelijkertijd de eigen bijdrage van de deelnemers laag houden.

We hebben verschillende mogelijkheden om het jubileumjaar te sponsoren. Hieronder staan vast wat opties: een eenmalige financiële bijdrage, het adopteren van een feest/activiteit, de mascotte of de feesttent voor de reünie. Iedere bijdrage wordt enorm op prijs gesteld en helpt ons om er een onvergetelijk jubileumjaar van te maken!

Wil je in plaats van een sponsorbijdrage liever een veilingitem aandragen? Dan kan ook! Klik daarvoor op het veiling icoontje.

Heb je vragen of andere ideeën om het jubileum te sponsoren? Stuur ons dan een berichtje via dit contactformulier. Samen verzinnen we iets leuk wat bij jou of je bedrijf past!

 

Financiële bijdrage   Adopteer een feest   Adopteer de mascotte   Adopteer de feesttent   Doneer een item voor de veiling

 

 

Gegevens sponsor invullen

Sponsor jij het jubileumjaar?

Sponsorwijze

Betalen via bankoverschrijving

Sponsormeter

Sponsors

Verdien €50