CVV Oranje Nassau

Kampioenswedstrijd ON vrouwen 1

E-mailadres Afdrukken PDF
A.s. zaterdag 3 mei speelt vrouwen 1 de kampioenswedstrijd tegen SSS uit Klaaswaal. De wedstrijd wordt om 14.30 uur gespeeld op ons eigen sportpark. Oranje Nassau staat 1 punt voor op naaste concurrent Heerenveen beloften en moet dus winnen om zeker te zijn van het kampioenschap. De speelsters hopen op veel toeschouwers. Kom dus allemaal naar sportpark Coendersborg en schreeuw de ON'ers naar het kampioenschap! Bij het behalen van het kampioenschap is er 's avonds groot feest in de kantine van Oranje Nassau waar alle ON'ers, familie, vrienden en bekenden voor worden uitgenodigd.

Afsluiting seizoen 2013-2014

E-mailadres Afdrukken PDF

Op 30 april 2013 bestond onze vereniging 95 jaar. Deze week vieren we dus op woensdag 30 april onze 96e verjaardag! Die 95e hadden we willen vieren met een feestelijk programma voor alle ON’ers, hun partners en natuurlijk ook de ouders van onze jeugdspelers. We moesten echter met de organisatie stoppen toen op 30 april de troonswisseling plaatsvond. Op de begin dit jaar gehouden jaarvergadering hebben we meegedeeld dat deze dag nu wordt gehouden op zaterdag 31 mei a.s. Het is tegelijkertijd ook bedoeld als ‘dank’ aan onze vrijwilligers.

Lees meer...

Koningsdag clubhuis en sportpark gesloten

E-mailadres Afdrukken PDF
In verband met Koningsdag is het clubhuis a.s. zaterdag 26 april de gehele dag gesloten. Er kan ook niet worden getraind of een wedstrijd worden gespeeld.

ON ontvangt een tot op het bot gemotiveerd BCV

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN – ON krijgt zaterdag bezoek van BCV. De Friezen presteren het hele seizoen al boven verwachting en zijn met een vijfde plek op de ranglijst gebrand op een ticket voor de nacompetitie. De vierde plek, die recht geeft op een vervangende periodetitel, is nu nog in handen van VEV’67, waarmee de opdracht direct duidelijk is voor de ploeg die volgt op twee punten achterstand.

Lees meer...

Drie nieuwe spelers voor ON

E-mailadres Afdrukken PDF
GRONINGEN – Medio maart maakte eersteklasser ON bekend dat een achttal spelers actief blijft op Sportpark Coendersborg. Sven de Ridder, Frederik Specken en Rhobin Brander hebben onlangs ook te kennen gegeven volgend seizoen te blijven spelen voor de selectie van ON-trainer Hans van der Ploeg.

Lees meer...

ON brengt bezoek aan gehavend SV Bedum

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN – Met nog vier competitieduels te gaan begint de top vijf in 1E zaterdag steeds vastere vormen aan te nemen. Onderin hebben de nummers negen (SV Bedum), tien (Omlandia) en elf (Balk) met 26 punten dezelfde kaarten in handen. De laaggeklasseerde ploegen zullen er nog alles aan moeten doen om nacompetitie te ontlopen. SV Bedum start de overlevingstocht zaterdag met een thuisduel tegen ON.

Lees meer...

In memoriam: Joh Bos

E-mailadres Afdrukken PDF

Na een periode van afnemende gezondheid is op woensdagavond 2 april jl. ons oud-lid en trouwe aanhanger van de supportersvereniging Joh Bos in de leeftijd van 80 jaar overleden. Joh kwam bij Oranje Nassau door bemiddeling van zijn vriend Wim Mateboer. Samen met Wim, Harry Binnekamp en Lindemulder sr. bezochten ze menige uitwedstrijd van ON H1 en natuurlijk waren ze ook bij de thuiswedstrijden aanwezig.

Lees meer...

ON ontvangt gemotiveerd Buitenpost

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN – Oranje Nassau kan zich na de benauwde 3-2 uitzege op Oeverzwaluwen richten op de nacompetitie. Voor Buitenpost is het zaak om in de laatste zes competitiewedstrijden goed bij de les te blijven. De ploeg van Buitenpost-trainer Patrick Zwart is er nog niet en staat aan de vooravond van een loodzware slotreeks die zaterdag begint met een uitduel bij Oranje Nassau.

Lees meer...

Pagina 3 van 22