CVV Oranje Nassau

Uitvaart en begrafenis Jan Schoonderbeek

E-mailadres Afdrukken PDF
In aansluiting op eerdere berichten nog de mededeling dat de uitvaartplechtigheid van Jan Schoonderbeek op maandagmiddag 13.00 uur wordt gehouden in het gebouw van Algemeen Belang, Esdoornlaan 187, 9741 KC te  Groningen (Selwerd). Aansluitend vindt de begrafenis plaats op Selwerderhof en na afloop hiervan kan men de familie condoleren in het gebouw van Algemeen Belang.

In Memoriam: Jan Schoonderbeek

E-mailadres Afdrukken PDF

Onze oudste lid Jan Schoonderbeek is op maandag 24 februari jl. in het verpleeghuis Blauwbörgje te Groningen overleden. Jan is bijna 90 jaar geworden en was sinds 1 februari 1962 lid van onze vereniging. Het gezin Schoonderbeek verhuisde in het begin van de jaren zestig van de vorige eeuw vanuit Hillegom naar Groningen omdat Jan hier werk had gevonden en, in die tijd ook niet onbelangrijk, men ook een woning kreeg toegewezen. In zijn oude woonplaats Hillegom was hij actief als voetballer en ook in Groningen wilde hij in clubverband weer een balletje trappen.  Maar dat moest dan wel op zaterdag gebeuren en het verhaal gaat dat Jan op advies van Zwart Wit ’28 uit Rotterdam zich toen bij Oranje Nassau heeft aangemeld.

Lees meer...

ON op volle oorlogssterkte richting VIBOA

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN – ON kan het seizoen zaterdag al enige glans geven in Winsum. Met een overwinning is de tweede periodetitel een feit. Voor VIBOA liggen de kaarten anders op tafel. De ploeg van VIBOA-trainer Marc van Meel staat vlak boven de streep en zal in de resterende negen competitieduels punten moeten pakken.

Lees meer...

ON maakt zich op voor harde strijd bij LTC

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN – ,,Ik verwacht ook nu weer een moeilijke pot’’, vertelt ON-trainer Hans van der Ploeg in aanloop naar de return tegen LTC. Eerder dit seizoen won ON het thuisduel weliswaar overtuigend (4-1). Van een herhaling tijdens de tweede aflevering is zeer waarschijnlijk geen sprake. De klok in Assen staat ondertussen op vijf voor twaalf.

Lees meer...

ON wil iets goedmaken tegen Noordscheschut

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN – ,,We hebben iets goed te maken tegen Noordscheschut’’, vertelt ON-trainer Hans van der Ploeg. Eind september bleef ON steken op een 1-1 gelijkspel in Zuidwest Drenthe. Zaterdag volgt de return in Groningen. Voor beide partijen een pot waarin de belangen wederom zwaar wegen.

Lees meer...

Sponsor netwerkavond bij Telecom Service Groep op 26 februari

E-mailadres Afdrukken PDF

Het bestuur en de PR commissie van Oranje Nassau organiseren op woensdagavond 26 februari een sponsor netwerkavond. Sponsor Telecom Service Groep in Leek (de Hoogte 1, 9351VN) stelt haar nieuwe bedrijfspand aan de A7 ter beschikking. De ontvangst is tussen 19.00 - 19.45 en hierna gaan we in op de ontwikkelingen bij de club. Ook houdt Algemeen Directeur van Groningen Seaports dhr. Harm Post een inspirerend verhaal met als onderwerp 'Het glas is altijd half vol'. Tevens is er gelegenheid het prachtige pand te bekijken waarbij dhr. Willem Pastoor u graag een rondleiding geeft.

Punten tellen voor ON bij Oeverzwaluwen

E-mailadres Afdrukken PDF

 

GRONINGEN – Eersteklassers ON en Oeverzwaluwen hebben één ding gemeen. Beide ploegen willen omhoog op de ranglijst. Waar de ploeg van ON-trainer Hans van der Ploeg in het wiel van koploper Urk wil blijven, ziet hekkensluiter Oeverzwaluwen met lede ogen aan dat de verschillen onderin 1E met de week groter worden. Voor de ploeg uit Koudum is resultaat ondertussen bittere noodzaak.

Lees meer...

Stukken voor de ALV van 19 februari 2014

E-mailadres Afdrukken PDF
Hieronder zijn de stukken voor de ALV van 19 februari 2014 te downloaden.

Lees meer...

Pagina 3 van 21