CVV Oranje Nassau

ON kruipt door het oog van de naald bij Oeverzwaluwen

E-mailadres Afdrukken PDF

KOUDUM - Voor ON was de ontlading groot bij hekkensluiter Oeverzwaluwen. In een krankzinnige wedstrijd veroverden de gasten de tweede periodetitel. In de slotfase gingen de gedachten voor heel even terug naar het debacle bij VIBOA begin deze maand. In deze wedstrijd had ON de tweede periodetitel binnen handbereik, maar kwam het van een koude kermis thuis (3-2).

Lees meer...

ON op jacht naar periodetitel bij Oeverzwaluwen

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN – De top vier in 1E schoof zaterdag als een accordeon in elkaar. ON was daar met een 1-0 nederlaag bij Olde Veste ’54 niet bij gebaat. De eersteklasser verdedigt nog wel de tweede plek op de ranglijst en kan de deur richting nacompetitie zaterdag wagenwijd openzetten. Bij winst op hekkensluiter Oeverzwaluwen is de tweede periodetitel een feit.

Lees meer...

Start meisjes voetbalschool

E-mailadres Afdrukken PDF

Woensdag 19 maart is Oranje Nassau gestart met de meisjes voetbalschool. Er hadden zich 22 meiden in de leeftijd van 12-16 jaar opgegeven.

Onder leiding van hoofdtrainer Tjeerd Strengholt en een aantal meiden van de eerste en tweede selectie werd er in de eerste van de in totaal acht trainingen een circuitvorm afgewerkt. De meiden begonnen met een warming-up, daarna werden er wat techniek oefeningen gedaan. Daarna kwamen de pass- en trapvorm en de 4:2 situatie. Er werd afgesloten met een aantal partijtjes 5 tegen 5. Volgende week staat de tweede training op het programma met deze talentvolle groep.

Nieuws van de OPA medewerkers

E-mailadres Afdrukken PDF

Sinds vele jaren is onze club zeer actief om de stad te verlossen van vele tonnen oud papier.

Lees meer...

ON moet vol aan de bak bij Olde Veste ’54

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN - ,,Wij moeten als team een goed antwoord geven op de 1-0 nederlaag die we leden bij LTC’’, vertelt Olde Veste ’54-trainer Arno Hoekstra. ON sloot een maand zonder overwinning zaterdag af met een 2-1 thuiszege op Balk. Ook ON heeft nog iets goed te maken na de 3-0 thuisnederlaag die het begin november leed tegen Olde Veste ’54. Zaterdag volgt de return in Steenwijk.

Lees meer...

Selectie ON 2014/2015 krijgt vorm

E-mailadres Afdrukken PDF
ON is momenteel druk bezig met de invulling van de selectie voor het seizoen 2014-2015. Van de huidige selectie hebben de volgende spelers aangegeven ook het komende seizoen actief te zijn op Sportpark Coendersborg.
Lees meer...

Rendement ON moet omhoog tegen Balk

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN – ,,Onze doelstelling is duidelijk in deze fase van het seizoen. We moeten zorgen dat we erin blijven’’, vertelt Balk-trainer Germ de Jong. ON en Balk pakten zaterdag in de eerste klasse E allebei een punt. Balk kroop in de laatste minuut tegen LTC (1-1) door het oog van de naald. ON nam in eigen huis tegen VEV ’67 pas laat de leiding, maar gaf de voorsprong in blessuretijd weer uit handen. Zaterdag staan de teams die de punten hard nodig hebben tegenover elkaar in Groningen.

Lees meer...

Strijd om plek twee barst los in 1E

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN – Waar koploper Urk met zevenmijlslaarzen richting hoofdklasse koerst, zijn er in 1E zaterdag nog twee ploegen in een hevige strijd verwikkeld om de tweede plek van de ranglijst. VEV ’67 – ON eindigde medio oktober in 1-1. Zaterdag volgt de tweede aflevering in Groningen.

Lees meer...

Pagina 3 van 22