CVV Oranje Nassau

Drie nieuwe spelers voor ON

E-mailadres Afdrukken PDF
GRONINGEN – Medio maart maakte eersteklasser ON bekend dat een achttal spelers actief blijft op Sportpark Coendersborg. Sven de Ridder, Frederik Specken en Rhobin Brander hebben onlangs ook te kennen gegeven volgend seizoen te blijven spelen voor de selectie van ON-trainer Hans van der Ploeg.

Lees meer...

ON brengt bezoek aan gehavend SV Bedum

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN – Met nog vier competitieduels te gaan begint de top vijf in 1E zaterdag steeds vastere vormen aan te nemen. Onderin hebben de nummers negen (SV Bedum), tien (Omlandia) en elf (Balk) met 26 punten dezelfde kaarten in handen. De laaggeklasseerde ploegen zullen er nog alles aan moeten doen om nacompetitie te ontlopen. SV Bedum start de overlevingstocht zaterdag met een thuisduel tegen ON.

Lees meer...

In memoriam: Joh Bos

E-mailadres Afdrukken PDF

Na een periode van afnemende gezondheid is op woensdagavond 2 april jl. ons oud-lid en trouwe aanhanger van de supportersvereniging Joh Bos in de leeftijd van 80 jaar overleden. Joh kwam bij Oranje Nassau door bemiddeling van zijn vriend Wim Mateboer. Samen met Wim, Harry Binnekamp en Lindemulder sr. bezochten ze menige uitwedstrijd van ON H1 en natuurlijk waren ze ook bij de thuiswedstrijden aanwezig.

Lees meer...

ON ontvangt gemotiveerd Buitenpost

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN – Oranje Nassau kan zich na de benauwde 3-2 uitzege op Oeverzwaluwen richten op de nacompetitie. Voor Buitenpost is het zaak om in de laatste zes competitiewedstrijden goed bij de les te blijven. De ploeg van Buitenpost-trainer Patrick Zwart is er nog niet en staat aan de vooravond van een loodzware slotreeks die zaterdag begint met een uitduel bij Oranje Nassau.

Lees meer...

ON kruipt door het oog van de naald bij Oeverzwaluwen

E-mailadres Afdrukken PDF

KOUDUM - Voor ON was de ontlading groot bij hekkensluiter Oeverzwaluwen. In een krankzinnige wedstrijd veroverden de gasten de tweede periodetitel. In de slotfase gingen de gedachten voor heel even terug naar het debacle bij VIBOA begin deze maand. In deze wedstrijd had ON de tweede periodetitel binnen handbereik, maar kwam het van een koude kermis thuis (3-2).

Lees meer...

ON op jacht naar periodetitel bij Oeverzwaluwen

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN – De top vier in 1E schoof zaterdag als een accordeon in elkaar. ON was daar met een 1-0 nederlaag bij Olde Veste ’54 niet bij gebaat. De eersteklasser verdedigt nog wel de tweede plek op de ranglijst en kan de deur richting nacompetitie zaterdag wagenwijd openzetten. Bij winst op hekkensluiter Oeverzwaluwen is de tweede periodetitel een feit.

Lees meer...

Start meisjes voetbalschool

E-mailadres Afdrukken PDF

Woensdag 19 maart is Oranje Nassau gestart met de meisjes voetbalschool. Er hadden zich 22 meiden in de leeftijd van 12-16 jaar opgegeven.

Onder leiding van hoofdtrainer Tjeerd Strengholt en een aantal meiden van de eerste en tweede selectie werd er in de eerste van de in totaal acht trainingen een circuitvorm afgewerkt. De meiden begonnen met een warming-up, daarna werden er wat techniek oefeningen gedaan. Daarna kwamen de pass- en trapvorm en de 4:2 situatie. Er werd afgesloten met een aantal partijtjes 5 tegen 5. Volgende week staat de tweede training op het programma met deze talentvolle groep.

Nieuws van de OPA medewerkers

E-mailadres Afdrukken PDF

Sinds vele jaren is onze club zeer actief om de stad te verlossen van vele tonnen oud papier.

Lees meer...

Pagina 3 van 22