CVV Oranje Nassau

1e zaalvoetbalteam ON zoekt versterking

E-mailadres Afdrukken PDF

Het 1e zaalvoetbalteam zoekt voor het seizoen 2014-2015 nog een paar goede spelers. Het team is net gepromoveerd naar de 1e klasse. Aanmelden kan bij Jacob van der Heide.

Sluiting Clubhuis

E-mailadres Afdrukken PDF
Omdat er geen activiteiten zijn, is het clubhuis op zaterdag 14 juni a.s., op maandagavond 16 juni a.s. en op  dinsdagavond 17 juni a.s. gesloten. De laatste trainingsavond van dit seizoen is op donderdagavond 19 juni a.s. Daarna is het clubhuis, behalve dan voor het E- + F-kamp, vanaf vrijdag 20 juni tot begin augustus gesloten. Ook zijn de kleedkamers i.v.m. de grote schoonmaak beperkt beschikbaar. Wil men toch gebruik maken van de kleedaccommodatie, dan graag vroegtijdig contact opnemen met Henk de Jonge.

Alle informatie over aan-, afmeldingen en overschrijvingen

E-mailadres Afdrukken PDF

De tijd van overschriivingen, aan- en afmeldingen komt er weer aan. Op deze pagina lees je precies wat er nodig is voor een soepele afhandeling hiervan.

Lees meer...

Inlevering/aanvulling materialen heren 3 t/m 8

E-mailadres Afdrukken PDF
Op de donderdagen 5 en 12 juni a.s. is materiaalbeheerder Harry Molema in het clubhuis aanwezig van 19.00 - 21.00 uur voor het in ontvangst nemen van de aan de teams in bruikleen verstrekte materialen (wedstrijd- en trainingsballen, sleutels van de materiaalkasten en eventueel van de kleedaccommodaties, hesjes, etc.). Tevens kunnen dan afspraken worden gemaakt over de vervanging van ballen etc. voor het volgende seizoen. Voor verdere bijzonderheden of het maken van een afspraak buiten genoemde data om, kun je contact opnemen met Harry via 06-81413303.

Zaalvoetballen bij Oranje Nassau? Er is nog plaats!

E-mailadres Afdrukken PDF
Voor het nieuwe seizoen heeft ON nog plaats voor een paar zaalvoetbalteams. Dit zowel op woensdagavond in sporthal de Wijert in Groningen Zuid als op vrijdagavond in de BEAhal in Haren. Heb je belangstelling, neem dan contact op met Jacob van der Heide, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Eerste klap is een daalder waard bij ON – LRC

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN – In de nacompetitie voor een plek in de hoofdklasse beginnen ON en LRC zaterdag aan een cruciaal openingsduel. De ploeg die wint staat op de drempel van promotie. Het team dat verliest haakt af. Zover zullen beide ploegen, die afgelopen seizoen hetzelfde doel voor ogen hadden, het absoluut niet willen laten komen. ON – LRC begint om 14.30 uur.

Lees meer...

ON sluit competitie voor eigen publiek af tegen PKC’83

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN – ON sluit de reguliere competitie zaterdag af met een thuiswedstrijd tegen stadsgenoot PKC’83. De allereerste ontmoeting eindigde medio december in een 4-2 overwinning voor de formatie van ON-trainer Hans van der Ploeg. Zover zal PKC’83 het zaterdag niet laten komen. De ploeg van trainer Bennie de Jong heeft nog een kleine kans op het bereiken van de nacompetitie, maar is daarvoor wel afhankelijk van de resultaten op de andere velden.

Lees meer...

Clubhuis en sportpark op 5 mei gesloten

E-mailadres Afdrukken PDF
I.v.m. het bevrijdingsfeest maandag 5 mei a.s. is het clubhuis gesloten en wordt er ook niet getraind!
De maandelijkse sociëteit wordt verschoven naar maandag 12 mei a.s., aanvang 14.00 uur.

Pagina 3 van 23