CVV Oranje Nassau

ON moet vol aan de bak bij Olde Veste ’54

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN - ,,Wij moeten als team een goed antwoord geven op de 1-0 nederlaag die we leden bij LTC’’, vertelt Olde Veste ’54-trainer Arno Hoekstra. ON sloot een maand zonder overwinning zaterdag af met een 2-1 thuiszege op Balk. Ook ON heeft nog iets goed te maken na de 3-0 thuisnederlaag die het begin november leed tegen Olde Veste ’54. Zaterdag volgt de return in Steenwijk.

Lees meer...

Selectie ON 2014/2015 krijgt vorm

E-mailadres Afdrukken PDF
ON is momenteel druk bezig met de invulling van de selectie voor het seizoen 2014-2015. Van de huidige selectie hebben de volgende spelers aangegeven ook het komende seizoen actief te zijn op Sportpark Coendersborg.
Lees meer...

Rendement ON moet omhoog tegen Balk

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN – ,,Onze doelstelling is duidelijk in deze fase van het seizoen. We moeten zorgen dat we erin blijven’’, vertelt Balk-trainer Germ de Jong. ON en Balk pakten zaterdag in de eerste klasse E allebei een punt. Balk kroop in de laatste minuut tegen LTC (1-1) door het oog van de naald. ON nam in eigen huis tegen VEV ’67 pas laat de leiding, maar gaf de voorsprong in blessuretijd weer uit handen. Zaterdag staan de teams die de punten hard nodig hebben tegenover elkaar in Groningen.

Lees meer...

Strijd om plek twee barst los in 1E

E-mailadres Afdrukken PDF

GRONINGEN – Waar koploper Urk met zevenmijlslaarzen richting hoofdklasse koerst, zijn er in 1E zaterdag nog twee ploegen in een hevige strijd verwikkeld om de tweede plek van de ranglijst. VEV ’67 – ON eindigde medio oktober in 1-1. Zaterdag volgt de tweede aflevering in Groningen.

Lees meer...

Contractverlenging trainers vrouwen Cvv Oranje Nassau

E-mailadres Afdrukken PDF

Het bestuur van Cvv Oranje Nassau is zeer verheugd te kunnen melden dat het contract met hoofdtrainer Tjeerd Strengholt en assistent trainer Jannet Maréchal – van Dijken met een jaar is verlengd. Ze zullen ook volgend jaar verantwoordelijk zijn voor de selectie elftallen van de vrouwenafdeling. Tjeerd Strengholt gaat zijn 5e jaar in als hoofdtrainer van de vrouwen en de samenwerking bevalt van beide kanten uitstekend. Vrouwen 1 is nog volop in de race voor promotie naar de Topklasse en het jonge en talentvolle vrouwen 2 draait goed mee in de 2e klasse.

ON start voetbalschool voor meiden

E-mailadres Afdrukken PDF

Voetbalvereniging CVV Oranje Nassau in Groningen organiseert vanaf woensdag 19 maart 2014 een voetbalschool voor meisjes van 12 t/m 16 jaar! Alle meisjes binnen deze doelgroep (maakt niet uit of je lid bent van een voetbalvereniging) kunnen zich inschrijven om deel te nemen aan deze 8 activiteiten van de voetbalschool van CVV Oranje Nassau. Totale kosten zijn slechts € 25,-- ! Alle activiteiten van de voetbalschool van CVV Oranje Nassau beginnen om 17.30 uur en eindigen om 19.00 uur. Uiteraard op het Sportpark “De Coendersborg” aan de Kooiweg 1, 9722 BZ Groningen.

Lees meer...

Uitvaart en begrafenis Jan Schoonderbeek

E-mailadres Afdrukken PDF
In aansluiting op eerdere berichten nog de mededeling dat de uitvaartplechtigheid van Jan Schoonderbeek op maandagmiddag 13.00 uur wordt gehouden in het gebouw van Algemeen Belang, Esdoornlaan 187, 9741 KC te  Groningen (Selwerd). Aansluitend vindt de begrafenis plaats op Selwerderhof en na afloop hiervan kan men de familie condoleren in het gebouw van Algemeen Belang.

In Memoriam: Jan Schoonderbeek

E-mailadres Afdrukken PDF

Onze oudste lid Jan Schoonderbeek is op maandag 24 februari jl. in het verpleeghuis Blauwbörgje te Groningen overleden. Jan is bijna 90 jaar geworden en was sinds 1 februari 1962 lid van onze vereniging. Het gezin Schoonderbeek verhuisde in het begin van de jaren zestig van de vorige eeuw vanuit Hillegom naar Groningen omdat Jan hier werk had gevonden en, in die tijd ook niet onbelangrijk, men ook een woning kreeg toegewezen. In zijn oude woonplaats Hillegom was hij actief als voetballer en ook in Groningen wilde hij in clubverband weer een balletje trappen.  Maar dat moest dan wel op zaterdag gebeuren en het verhaal gaat dat Jan op advies van Zwart Wit ’28 uit Rotterdam zich toen bij Oranje Nassau heeft aangemeld.

Lees meer...

Pagina 3 van 21