Vrouwen 3 door naar volgende ronde nacompetitie

Het notulenboekje was na twee weken Curacao met Maud weer aanwezig op de bank en kon gevuld worden met een verslag, geschreven door de wissels en andere bankzitters. Het boekje bevat nu allerlei interessante trivia over de wedstrijd en zoveel insight information dat er direct ook om censuur werd gevraagd. Daarom een misschien wat minder smeuiig verslagWinking face.

Lees meer...

Vrouwen 3 speelt eerste wedstrijd van de nacompetitie gelijk

De eerste nacompetitiewedstrijd voor promotie naar de 2e klasse zorgde tot 20 uur voor aanvang voor verwarring. Eerst waren we tegen de verkeerde tegenstander ingedeeld en vervolgens werd het tijdstip van spelen een keer of tien gewijzigd. Maar uiteindelijk stonden de juiste speelsters op de juiste dag en het juiste tijdstip op het juiste veld. Wie er bedacht had dat er met zo'n harde wind op een onbeschut veld vol paardenbloemen gespeeld moest worden..... Gelukkig waren die omstandigheden voor beide teams gelijk en kwam de wind vooral van de zijkant.

Lees meer...

Vrouwen 3 wint met 2-1 van Bedum

De laatste competitiewedstrijd waarin heel wat op het spel stond: handhaving van de derde plek op de ranglijst bij winst of verlies en daarmee de vervangende periodetitel van de kampioen (Groen Geel of Achilles).

Lees meer...

Vrouwen 3 boekt weer grote overwinning

Na de verloren beslissingswedstrijd om de tweede periodetitel tegen Lycurgus 2 hadden we een volgende missie: de derde plek in de ranglijst behouden en veel doelpunten maken. Winnen dus, maar dat is uiteraard elke week de missie. Daarnaast draaiden de duimen voor Achilles en Groen Geel, als zij beide hun laatste twee wedstrijden winnen dan is de kans groot dat wij een vervangende periodetitel krijgen en de nacompetitie ingaan. Dat we veel doelpunten in 1 wedstrijd kunnen maken, bleek een week eerder al met de 8-0 tegen Muntendam. En met de weinige punten die De Pelikanen tot nu toe heeft gehaald, leek alles mee te kunnen zitten. Maar dan moet je het nog wel 'even' doen.

Lees meer...

Vrouwen 3 verliest nipt van Glimmen

Al vanaf de aftrap was duidelijk dat Glimmen erop gebrand was om punten mee naar huis te nemen. En ook dat onze speelsters moeite leken te hebben met het spelen op echt gras. Passes die te zacht waren, niet aan kwamen, niet goed werden aangenomen. Het fanatisme waarmee een week eerder Achilles op de knieën werd gedwongen, was deze wedstrijd toch wat minder.

Lees meer...

Vrouwen 3 wint van Sios

Via een toeristische route i.v.m. open dag Hanze Hogeschool komt het team in Sauwerd aan rond de klok van 11.30. De meegereisde supporters hopen op de 13 graden met het zonnetje, helaas staat er toch een koude wind en de winterjassen blijven aan.

Lees meer...

Vrouwen 3 ligt op koers voor de 2e periodetitel

Zaterdag 21 februari gaan de speelsters rechtstreeks naar het complex van vv Helpman waar dan ‘gelukkig’ de grasvelden zijn afgekeurd en de auto’s gemakkelijk geparkeerd kunnen worden. ON heeft het vizier op winst gezet na de verloren partij tegen Helpman thuis, en is hopelijk voldoende hersteld van de zware bekerpartij afgelopen woensdagavond.

Lees meer...

VR3 wint van VAKO

Een vroege start die hectisch begon... Vanaf 08.00 begon de WhatsApp vol te lopen met berichten over ijzel in de stad Groningen, waarschuwingen, NLAlert, ongelukken, wegafsluitingen op de A7 en A28… Wat nu?

Lees meer...

ON Vrouwen 3 - Stadspark Vrouwen 1

Trainer Jan Willem heeft vandaag bijstand van gastleiders Eddie en Ineke en bijna vaste vlagger Wichard. De gemiddelde leeftijd van de dames vandaag staat op 17.2 een fanatiek jong elftal.

Lees meer...

ON vrouwen 3 stunt in de beker

Zaterdag 15 november, Hollandscheveld vrouwen 1 – ON 3 (bekerwedstrijd)

Lees meer...

Nieuwe trainer voor ON Vrouwen 3

Sinds deze week heeft het derde vrouwenteam een nieuwe trainer. Hieronder stelt hij zich voor.

Lees meer...

Verdien €50

KNVB info VR3