Monsterscore voor Vrouwen 2 tegen SPW

Er werd met 8-1 gewonnen van de club uit Stadskanaal. Het begin van de wedstrijd was goed, ON zat er gelijk kort op, won de duels en maakte goede combinaties. Zo kwamen we vroeg in de wedstrijd al op een 1-0 voorsprong. Doelpuntenmaker Suzanne Nieuman. De 2-0 kwam er snel achteraan. In de 10e minuut schoot Jody Bijl raak vanuit een vrije bal. Weer kort daarop kwam er een goede mogelijkheid voor Sanne Brand, deze kans ging net mis.

Halverwege de eerste helft werd het voetbal iets minder. We lieten ons meegaan in het tempo van SPW, daardoor hadden we veel balbezit maar creëerden weinig kansen. Pas aan het einde van de eerste helft gingen we ons eigen spel weer een beetje spelen. Er kwam meer tempo in het spel en dit resulteerde gelijk in een doelpunt. We kregen een corner vanaf de linkerkant, er was een hele scrimmage voor de goal en uiteindelijk kreeg Sanne Brand de bal in het net. Bijna de hele eerste helft werd op de helft van SPW gespeeld, SPW heeft 1 kleine mogelijkheid gehad.

In de rust werden Sanne Brand en Kelly Wolff gewisseld voor Maartje Bijlholt en Tina Hadzic.

In het begin van de tweede helft kwam er een mogelijkheid voor SPW, onze keepster Brenda Kuiper moest redden. Verder was het vlak na rust rustig, we hadden veel balbezit net zoals in de eerste helft, maar nog geen grote mogelijkheden. In de 65e minuut kwam er een mooie crosspass van Lieke Groenbroek op Maartje Bijlholt. Zij schoot de bal resoluut in de korte hoek. Kort na de 4-0 scoorde SPW. Door een te korte pass van Beli de Jong op Linda van Dijk kon de spits van SPW alleen op de keeper af, 4-1.

In de 70e minuut kwam de 5-1. Jody Bijl tikte de bal over de keeper heen vanuit een voorzet van Maartje Bijlholt.  Na het doelpunt van SPW is SPW niet meer op de helft van ON geweest. Tien minuten na de 5-1 volgde de 6-1. Dit doelpunt werd gemaakt door Jody Bijl, ze speelde een sterke wedstrijd. In de volgende 5 minuten werden ook de 7-1 en 8-1 gemaakt. Doelpuntenmakers waren Suzanne Nieuman en Maartje Bijlholt.

In voorgaande wedstrijden hadden we moeite met scoren, maar deze wedstrijd was bijna elke kans raak.

Eindelijk de verdiende 3 punten mee naar Groningen

ON 2 was gister op bezoek bij Asser Boys. Bij Asser Boys spelen nu 2 oud ON-speelsters, Angela Koops en Marielle Schur. Gelukkig heeft ON een welverdiende overwinning geboekt. ON heeft met 2-1 gewonnen.

Lees meer...

ON 2 heeft de punten niet in eigen huis kunnen houden

Helaas heeft ON 2 de wedstrijd tegen Stiens met 2-1 verloren. Ondanks het goede voetbal en de kansen.

Lees meer...

Verdien €50

KNVB info VR2