ON Vrouwen 2 - Bergum Vrouwen 1

In de openingsfase van de wedstrijd waren er weinig kansen van beide kanten. In de 15e minuut kwam er na een goede actie van Renate Bijker een mooi schot, dat gered werd door de keeper van Bergum. Hieruit volgde een corner waarna een kopbal van Beli de Jong net naast ging.

Lees meer...

VIOD 2 - ON 2

De wedstrijd begon goed voor ON met een goal van Jet ter Halle in de 8e minuut na een goede assist van Lieke Groenbroek.

Na de goal werd VIOD sterker en er onstonden kleine kansjes voor VIOD.

Lees meer...

ON 2 - TKB 2

Gisteren had ON 2 de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. Dit was gelijk de derby. Er werd gespeeld tegen The Knickerbockers.

Lees meer...

ON Vrouwen 2 wint moeizame uitwedstrijd

Afgelopen zaterdag speelde ON da2 tegen SPW. Dit team stond op de laatste plek. ON had de gehele wedstrijd moeite met het veld. SPW schoot in de zevende minuut na een slechte terugspeelbal de bal op de paal. Hoewel het deze keer net goed ging, had ON in de 22e minuut minder geluk. Zo kwam SPW op een 1-0 voorsprong na een individuele actie via de zijkant. In de 23e minuut wist SPW door een eigen goal van Klarieke Sebens op een 2-0 voorsprong te komen.

Lees meer...

ON Vrouwen 2 wint op eigen veld van Asser Boys DA1

Afgelopen zaterdag was een prachtige voetbal middag. De zon scheen en de 3 punten werden gepakt. Het was een wedstrijd met erg veel kansen, waarvan slechts 1 werd benut. Maar dat was wel een belangrijke. Het eerste half uur was ON overheersend. Door goed veldspel creëerde ON kans naar kans.

Lees meer...

Nipte winst voor Vrouwen 2

Afgelopen zaterdag speelde de Dames van ON 2 tegen Dames 1 van st. Annaparochie. Het was een regenachtige dag, en het veld was daardoor erg glad.

Lees meer...

ON 2 zet alweer de goede reeks overwinningen voort


ON speelde afgelopen zaterdag tegen Pesse voor de beker. De wedstrijd begon om 12 uur op het kunstgrasveld van ON.

Lees meer...

ON vrouwen 2 zet de goede reeks overwinningen voort

ON moest vroeg uit de veren voor de wedstrijd tegen VIOD vr2 afgelopen zaterdag. Kwart voor 11 werd er afgetrapt op het zware veld van ON.

Lees meer...

Grote overwinning Vrouwen 2

Het was een natte, koude zaterdag, maar de punten zijn mee naar huis. ON boekte een mooie 5-0 overwinning tegen Pelikaan S. Hierdoor is ON weer een plekje gestegen in de competitie.

Lees meer...

2 november 2013: een mooie dag voor een mooi duel op de thuisbasis van ON

De wedstrijd ON 2 - Helpman 1, waar oud ON speelster Charlotte Boogers op het doel staat, stond op het programma. Na een rommelige voorbereiding en een slordige warming-up door een uitlopende wedstrijd werd er om half 1 die middag gefloten voor het begin van de eerste helft op de Coendersborg.

Lees meer...

Puntenverlies ON Vrouwen 2

De uitwedstrijd tegen Hunsingo is er één om snel te vergeten. De echte wil om te winnen ontbrak, daardoor heeft ON 2 terecht verloren met 3-1.

Lees meer...

Verdien €50

KNVB info VR2