Vrouwen 2 wint relatief eenvoudig Hollandscheveld 1

Hollandscheveld 1 kwam op bezoek voor een oefenwedstrijd: de dames van ON 2 wisten deze wedstrijd relatief eenvoudig in een overwinning om te zetten. Al tijdens de warming-up werd duidelijk dat Hollandscheveld onder de indruk was van de thuisploeg en dit was in de eerste helft ook zichtbaar in het veld.

Lees meer...

VR2 hervat competitie met overwinning

Na een aantal oefenwedstrijden stond eindelijk weer de eerste competitiewedstrijd op het programma: het betrof een thuiswedstrijd tegen Hunsingo/Viboa. Afgaande op de uitwedstrijd wisten de meiden van ON dat scherpte vereist was om deze wedstrijd in een overwinning om te zetten. De warming-up oogde scherp en de meiden waren klaar om de krachtmeting aan te gaan. De scheidsrechter blies wegens enig oponthoud 10 minuten later op zijn fluit voor het begin van de wedstrijd.

Lees meer...

ON Vrouwen 2 winterkampioen!

De laatste wedstrijd van het jaar 2014 moest afgewerkt worden in en tegen Bergum, of op zijn Fries gezegd ‘Burgum’. Om op de plaats van bestemming te komen moest er een ommelandse reis afgelegd worden langs allerlei Friese plaatsjes die we maar niet moeten proberen uit te spreken.

Lees meer...

ON Vrouwen 2 - Sint Annaparochie 1

Na een goede warming up,begon de wedstrijd om 11.45 uur tegen de nummer 3 van de competitie met een doelsaldo van 12 voor en 12 tegen,dus blijkbaar een stugge tegenstander.

Lees meer...

VV Bedum 1 - ON Vrouwen 2 (beker)

Oranje Nassau begon sterk aan de wedstrijd en kreeg in de 1e minuut al gelijk een kans. Na een goede steekpass van Sanne Brand op Jody zij kon schieten maar de keeper redde. In de 9e minuut kwam Joyce met een goede actie en voorzet, Jitske schoot de bal erin maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.

Lees meer...

Flevo Boys Vr 1 - ON Vr 2

Op zaterdag 8 oktober speelden de nummer 1 en de nummer 2 tegen elkaar. Er stond dus veel op het spel voor de beide ploegen. ON trof een gebrand Flevo Boys, die vorige week de eerste periode hebben verloren aan ON.

Lees meer...

SPW Vr 1 - ON Vr 2

Oranje Nassau begon in het eerste kwartier met meer balbezit maar was af en toe slordig met de passen, er waren weinig kansen voor beide kanten het bleef bij afstandschoten. Na 27 minuten ontstond de eerste goed uitgespeelde actie voor Oranje Nassau een counter kwam net niet tot een schot.

Lees meer...

ON Vrouwen 2 walst over MKV

1e helft

25 oktober krijgt ON 2, MKV op bezoek. ON heeft in het begin al de overhand, dit resulteert tot een paar goede kansen in de eerste minuten. In de 9e minuut is het al raak, Nadia zet de bal voor, Suzanne legt de bal terug op Nadia en Nadia schiet hem feilloos binnen, 1-0!

Lees meer...

ON Vrouwen 2 door in de beker!

ON begon gelijk gretig aan de wedstrijd. Al in de 2e minuut schoot Suus haar vrije trap op de lat. ON bleef kansen creëren, pas na 12 minuten kwam SPW over de middellijn.

Lees meer...

AVC Vr1 - ON Vr2

ON begon gelijk al fel met de wedstrijd en in de derde minuut was het gelijk al raak. Via Suzanne kwam de bal bij Jitske, die de bal voorbij de keepster van ACV kreeg en hierdoor kwam ON op 0-1 voorsprong.

Lees meer...

Hunsingo/Viboa Vr 1 - ON Vr 2

Na een erg slechte wedstrijd vorig seizoen tegen Hunsingo was ON2 vandaag gebrand op revanche. Dit resulteerde in een fel begin van ON. Al na 5 minuten ontstond de eerste actie voor de goal van Hunsingo/Viboa. Jody maakte een actie aan de zijkant van het veld, maar schoot naast. Nog geen minuut later zette Anna Carolina met een mooie pass Jet voor de goal. Dit schot kon helaas door de verdediging geblokt worden.

Lees meer...

Verdien €50

KNVB info VR2