Uitslag klaverjas- en sjoelavond 26-09-2014

Alfred heette alle aanwezigen hartelijk welkom. Welke mededelingen er waren zijn mij niet bekend. Bert Postma deed de inschrijving en de tellingen in verband met onze afwezigheid. Bedankt hiervoor Bert.

Lees meer...

Uitslag klaverjas- en sjoelavond 25 april 2014

Alfred heette alle aanwezigen hartelijk welkom. In verband met het overlijden van Joh werd er een minuut stilte gehouden. Ina liet even weten hoe het met Albert de Vries is. Voor wie niet aanwezig was, Albert heeft een kwaadaardige tumor in zijn kleine hersenen. Hij heeft nog steeds onderzoeken en uiteindelijk zal er bekeken worden of hij hieraan geopereerd kan worden of dat een andere behandeling gestart moet worden. Albert heeft moeite met spreken en het lopen wil ook niet. Mochten jullie Albert een kaartje willen sturen. Zijn adres is: Martiniziekenhuis, Afdeling D4, kamer 404, Van Swietenplein 1, 9728 NT Groningen. Verder waren er geen mededelingen. Er waren deze avond 20 klaverjassers en 10 sjoelers. Alfred wenste iedereen een fijne avond toe.

Lees meer...

Uitslag klaverjas en sjoelavond 21 maart 2014

Alfred heette alle aanwezigen hartelijk welkom.

Thom liet weten dat hij maandag nog contact had gehad met Coby en dat het niet goed ging met Joh. Alfred had ook nog contact met Coby gehad en Ina liet weten dat zij ‘s middags nog contact met Coby heeft gehad. Het laatste nieuws van Joh is dat het steeds slechter met hem gaat. Coby had van donderdagnacht op vrijdag de dokter nog gebeld, omdat Joh zo vreselijk bang was. Joh is bang dat als hij gaat slapen dat hij niet meer wakker wordt. Wat heel begrijpelijk is. Het wordt voor Coby ook steeds zwaarder. Ze is dag en nacht met de verzorging van Joh bezig. Daarnaast werd er nog even stil gestaan bij het overlijden van Jan Schoonderbeek. Jan was lid van verdienste van de Supportersvereniging en heeft jaren in het bestuur van de Supportersvereniging gezet. Alfred vroeg nog even 1 minuut stilte. Er waren deze avond 19 klaverjassers en 10 sjoelers. Bij het klaverjassen werd de ‘wip’ methode gehanteerd. Bert Postma en Freerk wisselden elkaar af. Alfred wenste iedereen een fijne avond toe.

Lees meer...

Uitslag klaverjas- en sjoelavond 21 februari 2014

Alfred heette alle aanwezigen hartelijk welkom. Ina liet even weten hoe het met Joh Bos is. Verder waren er geen mededelingen. Er waren deze avond 22 klaverjassers en 12 sjoelers. Alfred wenste iedereen een fijne avond toe.

Lees meer...

Uitslag klaverjas- en sjoelavond d.d. 24 januari 2014

Thom heette alle aanwezigen hartelijk welkom. Alfred kwam later daar hij bij de open dagen van school aanwezig moest zijn.Thom liet het laatste nieuws van Joh Bos even weten. Ina heeft ’s avonds Coby nog even gebeld om te vragen hoe het met Joh was. Het gaat niet goed met Joh. Joh is op de scan geweest en de artsen hebben geconstateerd dat Joh kanker heeft en er is gezegd dat de artsen niets meer voor hem kunnen betekenen. Joh heeft aangegeven dat hij dan naar huis wil.Mochten jullie Joh nog een kaartje willen sturen. Zijn adres is: Rijksstraatweg 222a, 9752 BT Haren. Verder waren er geen mededelingen. Er waren deze avond 22 klaverjassers en 13 sjoelers.Thom wenste iedereen een fijne avond toe. Nadat Ina en Jon de tellingen gedaan hadden, werd er overgegaan tot het uitreiken van de dagprijzen.

Lees meer...

Uitslag klaverjas- en sjoelavond d.d. 22 november 2013

Alfred heette alle aanwezigen hartelijk welkom. Alfred had een mededeling naar aanleiding van de Algemene Ledenvergadering van 4 november 2013. Tijdens deze vergadering waren er voorstellen om veranderingen aan te brengen bij het klaverjassen en sjoelen.

Lees meer...

Uitslag klaverjas- en sjoelavond d.d. 25 oktober 2013

Alfred heette alle aanwezigen hartelijk welkom. Thom had een paar mededelingen over de zieken binnen de Supportersvereniging:
-  Thom is vorige week langs geweest bij Julia Soldaat, het gaat erg slecht met haar. Het is nog een kwestie van dagen. Voor wie het nog niet weet: Julia is inmiddels overleden en ze is vandaag (2 november) begraven.
-  Aaldert van Aalderen is aan zijn knie geopereerd. Hij krijgt vanavond een vaste plek, zodat hij zo min mogelijk hoeft te lopen.

Coby doet iedereen de groeten van Joh.
Alfred meldt dat we een nieuw lid hebben, te weten Jens Vos.
Jens gaat meedoen met klaverjassen.
Een ander nieuw lid is Jolanda Louws, echtgenote van Ger Horneman.
Er waren deze avond 21 klaverjassers en 11 sjoelers.
Alfred wenste iedereen een fijne avond toe.

Lees meer...

Klaverjas- en sjoelavond 27 september 2013

Uitslag eerste klaverjas- en sjoelavond van het seizoen 2013-2014, d.d. 27 september 2013

Lees meer...

Klaverjassen/sjoelen 11 februari 2012

Nu er voorlopig niet gevoetbald kan worden is het misschien wel leuk om zaterdagmiddag gezellig een kaartje te leggen of te sjoelen. We willen beginnen om 14.00 uur. Het gaat alleen door als er minimaal 12 personen mee doen daarom je graag aanmelden als je komt. Je kunt je per mail aanmelden tot vrijdag 12.00 uur op het mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor de winnaars zijn er leuke prijsjes te winnen. Hopelijk tot zaterdag!

Uitslagen klaverjas- en sjoelavond d.d. 25 november 2011

Lees meer...

Uitslagen klaverjas- en sjoelavond d.d. 28 oktober 2011

Lees meer...