Yara Klaver:"Het is een leuk team met enthousiaste gemotiveerde spelers, trainers en staf"

Vandaag maken we kennis met iemand, die we niet zo vaak langs of binnen de lijnen zien bij de wedstrijden van Oranje Nassau! Zij werkt meer op de achtergrond, al hoewel ze regelmatig op ons sportpark komt. Graag stellen we Yara Klaver, de nieuwe fysiotherapeut aan jullie voor

Lees meer...

Oranje Nassau – Bedum tweede wedstrijd in de bekercompetitie van 2021

Zaterdagmiddag weer een wedstrijd op de gewone tijd. Na de ‘vijf uur ’wedstrijd in Blijham speelt Oranje Nassau zaterdagmiddag om 15.00 uur een thuiswedstrijd tegen tweedeklasser sv Bedum. Kunnen de stad-Groningers dan opnieuw een zege boeken? 

Lees meer...

Fokko Kronemeijer "Ik denk dat we op juiste posities versterking hebben gehaald"

Vandaag Fokko Kronemeijer in de schijnwerpers, Niet omdat hij nieuw is, maar omdat hij nog nooit is voorgesteld via deze website. Na Erwin Heidekamp dus de kennismaking met een tweede speler die al een aantal seizoenen speelt bij Oranje Nassau.

Lees meer...

Eerste selectie 2021/2022

2021 09 02 MANNEN SELECTIE 21 22 014

selectie 2021/2022

bovenste rij v.l n.r. Rick Boyer, Dave Bosgraaf, Walid Barhouss, Peter van der Sluis (keeperstrainer), Erwin Heerlijn (hoofdtrainer), Jacob van Aperloo (elftalleider), Thomas Careman, Caram Carneiro Alves en Ruendel Martina

Middelste rij v.l.n .r.Arianne Kooijinga (sportverzorger), Yara Klaver (fysiotherapeut), Paul Bertop, Joshua Richardson, Fokko Kronemeijer, Jan Remmers (assistent- scheidsrechter), Thijs Gerlofs, Dennis Molema, David Voigt, Anne-Marit Renkema (sportverzorger) en Rienk Dekker (clubarts).

Voorste rij v.l.n.r. Niels Stenekrs, Rhobin Brander, Rick Wiersma, Jelle Bouma, Erwin Heidekamp, Ard Veenhof, Tim Deelen en Youri Schuur. 

 

 

Zaterdag eerste officiële wedstrijd Oranje Nassau in 2021

Komende zaterdag wordt de eerste bekerwedstrijd van dit seizoen gespeeld Dat is ook de eerste officiële wedstrijd van Oranje Nassau in het jaar 2021. De bekerreeks, met als inzet een plaats in de eerste ronde, ontmoet Oranje Nassau allereerst in Blijham ASVB, een zondag-tweedeklasser. En hoewel de staf van ON ongetwijfeld de komende drie wedstrijden wil gebruiken om tot de goede formatie en belasting te komen voor de competitie wil ON uiteraard wel de poulefase overleven. 

Lees meer...

Rick Boyer:” Oranje Nassau is een ambitieuze club met toch ook veel gezelligheid en sfeer.”

Vandaag staat een tweede nieuwe speler bij Oranje Nassau in de schijnwerpers. Het is Rick Boyer. Rick is 21 jaar en studeert bedrijfskunde aan de Hanze Hogeschool in Groningen.De volgers hebben hen al een paar keer in actie kunnen zien in de oefennwedstrijden van ON, zowel alslinkerverdediger als ook als middenvelder

Lees meer...

KNVB info ON1