Kan Oranje Nassau zaterdag de drie punten meenemen uit Leeuwarden?

De derde uitwedstrijd speelt Oranje Nassau komende zaterdag tegen Leeuwarder Zwaluwen. Zal de ploeg van Heerlijn er in slagen de derde uitwedstrijd op rij te winnen? Ik denk dat de mogelijkheden er zeker zijn. De Zwaluwen presteren tot nu toe ongeveer naar mijn verwachting. Ze staan momenteel op een tiende plaats. Vooraf had ik ze in de seizoen voorbeschouwing ingeschat op een plekje in het rechterrijtje.

Lees meer...

Oranje Nassau moet vol aan de bak tegen favoriet Pelikaan S.

Zaterdag speelt Oranje Nassau zijn vierde thuiswedstrijd van dit seizoen in de competitie. Tot nu te waren de resultaten in die thuiswedstrijden (één punt uit drie ontmoetingen) teleurstellend. Kan ON zaterdag de overwinning wel thuis houden als Pelikaan S op bezoek komt?

Lees meer...

Kan Oranje Nassau in het spoor van de koplopers blijven?

Nieuwe ronde nieuwe kansen. Dat geldt zaterdag in Groningen bij de wedstrijd tussen Oranje Nassau en Blauw Wit ’34. Voor Oranje Nassau de kans om de eerste zege thuis te boeken, voor Blauw Wit om de eerste uitwedstrijd in winst om te zetten. Botsende belangen dus.

Lees meer...

Oranje Nassau reist af naar Drachten

Komende zaterdag reist Oranje Nassau af naar Drachten. In het Drachtster Bos treft het dan Drachtster Boys als tegenstander. Weten de oranjehemden zich te herstellen van de forse teleurstelling van de afgelopen zaterdag? Ik denk dat de nederlaag tegen vv Balk nog wel even nadreunt in de selectie van trainer Heerlijn. Een hele wedstrijd domineren tegen een vooral verdedigend Balk, vele kansen onbenut laten en dan in de 97e minuut uiteindelijk nog een goal om de oren krijgen. Dat komt hard aan. Maar lang kunnen ze daar niet bij stilstaan, want nu wacht zaterdag al weer de volgende wedstrijd.

Lees meer...

Oranje Nassau gaat volgens trainer Heerlijn ook zaterdag voor een overwinning op Balk

Op 15 december 2018 was de laatste ontmoeting tussen Balk en Oranje Nassau. Die middag werd het 3-3. En zoals Bert Postma schreef in zijn verslag, Oranje Nassau had het weer een keer moeilijk met de Friese tegenstander met hun tomeloze inzet en hun countervoetbal. Dat is wat we ook van vv Balk verwachten komende zaterdag.

Lees meer...

Ard Veenhof scoorde zaterdag in Bergum zijn 25e goal.

Iedere week houden correspondenten van verschillende clubs op VoetbalNoord,nl de scores bij van de spelers van het eerst team. VoetbalNoord houdt vervolgens bij hoe vaak een speler heeft gescoord. Per 25 gescoorde goals krijgen deze spelers een vermelding op de site. 

Lees meer...

In de tweede ronde van de competitie speelt Oranje Nassau zaterdag uit tegen FC Burgum

In de seizoen-voorbeschouwing had ik voorspeld, dat het een spannend seizoen kon worden in de eerste klasse E. Daar sta ik nog steeds achter, ondanks enkele monsterscores op de openingsdag van afgelopen zaterdag. In zeven wedstrijden werd maar liefst 29 keer gescoord, waarvan Pelikaan S er acht op zijn naam schreef.

Lees meer...

De competitie begint voor Oranje Nassau met een topper op Coendersborg

Zaterdag begint de competitie in 1E eindelijk weer. Het is de eerste ronde na de afgebroken competitie van vorig seizoen. Bijna een jaar geleden sloot Oranje Nassau de competitie af met een mooie zege op FC Burgum. En deze competitie begint met de derby tegen vv Groningen.

Lees meer...

Ruendel Martina:"Ik hoop dat het een mooi jaar gaat worden!"

Na Thijs Gerlofs, Thomas Careman, Ard Veenhof en de al weer vertrokken Josha Ottens is Ruendel Martina de vijfde speler die in de afgelopen drie jaar is teruggekeerd op Coendersborg. En omdat ook hij stamt uit een periode, dat nieuwe spelers nog niet werden geïnterviewd bij hun komst naar Oranje Nassau een goed moment om hem voor te stelen aan het ON-publiek.

Lees meer...

Team Heerlijn sluit poulewedstrijden voor de beker af in Westerbork.

Zaterdag om 17.00 uur is het sportpark De Perkenslag in Westerbork the place to be. Daar treedt Oranje Nassau in de laatste wedstrijd in de poulefase van de districksbeker aan tegen VKW (Vlugheid en Kracht Westerbork). Oranje Nassau heeft daar grote kans om de volgende ronde te bereiken. Daarover verderop meer. 

Lees meer...

KNVB info ON1