Marshall Pourier keert terug als assistent-trainer bij Oranje Nassau

Het komend seizoen (2022 – 2023) zal Marshall Pourier (48) bij Oranje Nassau terugkeren als assistent trainer van hoofdtrainer Erwin Heerlijn. Marshall is in het bezit van het diploma UEFA B (TC 2) en fungeert dit seizoen als hoofdtrainer van zaterdag 2e klasser NEC Delfzijl (in zijn eigen woonplaats).

Lees meer...

Tweede oefenwedstrijd van dit jaar komende zaterdag in Bedum

Oranje Nassau zet de voorbereiding voor de competitiestart op 19 februari voort met een oefenmatch tegen VV Bedum. En daardoor ontmoeten beide ploegen elkaar voor de tweede keer dit seizoen.

Lees meer...

Nieuw competieschema bekend

Nu sportwedstrijden weer in competitieverband zijn toegestaan hervat ook de KNVB de verschillende competities. In de A-categorie heeft  de bond er rekening mee gehouden, dat selectieteams een voorbereidingstijd nodig hebben met trainingen en oefenwedstijden. Daarom wordt die competitiestart nog even uitgesteld.

Lees meer...

Zaterdag speelt eerste selectie tegen Gorecht


Na lange tijd kan er weer gevoetbald worden. De laatste wedstrijd van Oranje Nassau 1 was al weer een tijd geleden. Op zaterdag 27 november. speelde het team zonder publiek tegen PKC’83.

Lees meer...

Erwin Heerlijn en Oranje Nassau gaan op voor het lustrum; ook Peter van der Sluis verlengt.

De Technische Commissie (TC) van Oranje Nassau is verheugd te kunnen melden dat zij overeenstemming heeft bereikt met hoofdtrainer Erwin Heerlijn over een verlenging van het contract met (nog) een jaar. De 36-jarige Heerlijn gaat daarmee zijn vijfde seizoen in als hoofdtrainer van de Coendersborgbewoners.

Lees meer...

Zaterdag derby-dag op Coendersborg, maar zonder publiek

Komende zaterdag staat er een onvervalste derby op het programma in 1E. Oranje Nassau en PKC ’83 strijden die middag om de punten. PKC ‘83 om bovenin te blijven meedraaien en Oranje Nassau om de tweede periode goed te beginnen en niet verderop achterop te raken in de competitie. Verschillende belangen dus zaterdag. Een wedstrijd waar je bij zou moeten zijn. Maar helaas laten de huidige coronaregels dat niet toe en zal er buiten het veld dus zeker geen derbysfeer zijn. Ik denk dat het binnen de witte lijnen wel anders zal zijn.

Lees meer...

Trainer Erwin Heerlijn: Wij willen graag voetballen en zij ook.”

Het zal weer even wennen worden voor de voetballers. Spelen zonder publiek is toch anders. Maar voorlopig zullen we het er even mee moeten doen. Ook komende zaterdag als Oranje Nassau afreist naar Steenwijk om tegen koploper d'Olde Veste’54 te spelen. 

Lees meer...

Jan Remmers: "Oranje Nassau is een echt team"

Sinds enkele jaren heeft Jan Remmers een functie bij de eerste selectie. Je ziet hem vaak langs de lijn als vlaggenist. En hoewel veel mensen binnen de club Jan zullen kennen, leek het me toch goed hem hier nog een keer voor te stellen. 

Lees meer...

Stadsderby in eerste ronde districtsbeker Noord

Komende donderdagavond staat de volgende wedstrijd al weer op het programma van Oranje Nassau. Stadgenoot Groen Geel komt op bezoek voor de bekerwedstrijd in de eerste ronde van de KO-fase. Net als in 2017 dus weer een bekerwedstrijd tegen deze stadgenoot. Wordt de elfde van de elfde voor Oranje Nassau een reden voor een feestje?

Lees meer...

Arianne Kooijinga: "Voor mijzelf hoop ik vooral op een leuk en leerzaam seizoen."

Afgelopen zaterdag kwamen we na Oranje Nassau-Pelikaan S er achter, dat er een misverstand was over het interview met Arianne Kooijinga, de nieuwe verzorgster van Oranje Nassau 1. Zij dacht dat ze had ingestuurd, ik zat nog op haar antwoorden te wachten. Vandaar dat we haar kennismakingsinterview pas nu plaatsen.

Lees meer...

KNVB info ON1