Oranje Nassau heeft dinsdag de punten hard nodig.

Vol goede moed begin ik aan de derde versie van de voorbeschouwing van de wedstrijd Oranje Nassau-Zeerobben. Want dinsdagavond staat voor de derde keer dit seizoen de (inhaal) wedstrijd tegen Zeerobben uit Harlingen op het programma. Deze wedstrijd werd in februari afgelast i.v.m. veel coronagevallen bij de thuisclub en in maart vanwege coronagevallen bij de gasten. De verwachting is, dat de wedstrijd nu wel gespeeld kan worden.De gastheren willen graag de punten in eigen huis houden. Alleen dan kunnen ze wegkomen van de onderste plaatsen. Ook een succeservaring is voor de selectie welkom.

Lees meer...

Oranje Nassau gaat voor een driepunter tegen Blauw Wit ‘34

Komende zaterdag spelen in 1E twee ploegen tegen elkaar, die beiden in de tweede periode nog weinig resultaten hebben gehaald, allebei slechts drie punten. Oranje Nassau deed dat in zes ontmoetingen en Blauw Wit’34 in zeven.

Lees meer...

Belangrijk duel zaterdag voor Oranje Nassau!

Komende zaterdag staat er een belangrijke wedstrijd op het programma voor Oranje Nassau. De oranjehemden spelen tegen F Burgum. Gezien de stand van de ranglijst voor beide ploegen een uitermate belangrijk treffen. Breidt ON de voorsprong op Burgum uit of komen de gasten op twee punten van de Groningers.

Lees meer...

Zaterdag derby dag op sportpark Het Noorden

Voor de meeste ploegen zit de helft van de competitie erop. Zaterdag beginnen we daardoor aan de returns van de eerste speelronde. Oranje Nassau speelt dan de derby tegen vv Groningen. 

Lees meer...

Oranje Nassau moet aan de bak tegen Winsum

Komende zaterdag staat er voor Oranje Nassau weer een belangrijk duel op het programma. Het altijd lastige Winsum komt op bezoek. En het zal de Oranjehemden er alles aan gelegen zijn om de punten op Coendersborg te houden.

Lees meer...

Ezra Schrijver van ACV naar Oranje Nassau

Oranje Nassau heeft de tweede versterking voor komend seizoen vastgelegd. De 30-jarige (linker-)spits Ezra Schrijver komt over van derde divisionist ACV uit Assen en keert daarmee na 6 jaar terug op sportpark Coendersborg.

Lees meer...

WHC een sterke opponent voor Oranje Nassau.

Zaterdag reist Oranje Nassau naar Wezep voor het duel tegen de nummer 2 van de competitie WHC. De punten daar pakken zal geen gemakkelijke opgave zijn voor de mannen van Heerlijn en Van der Sluis.

Lees meer...

Broekster Boys uit, altijd lastig, maar deze keer wellicht extra lastig

Komende zaterdag gaan we weer om het echie spelen. Voor het eerst dit jaar is er een volledig programma in de eerste klasse E. In iedere competitie heb je van die wedstrijden, waar je als ploeg liever aan voorbij gaat. Voor Oranje Nassau is dat de ontmoeting tegen Broekster Boys. De ploeg van trainer Patrick Zwart ligt ON niet zo goed. 

Lees meer...

Oranje Nassau besluit zaterdag de oefenperiode af met een wedstrijd tegen Hoogezand.

Nog één oefenwedstrijd scheidt ons van het begin van de competitie. De gehavende selectie van trainer Erwin Heerlijn heeft tot nu toe in 2022 weinig succes gehad. Een 8-4 nederlaag tegen Gorecht en een 1-0 nederlaag teen Bedum. Zaterdag wacht Hoogezand. Hopelijk zijn er dan wat minder zieken en geblesseerden. We gaan het zien zaterdag op Coendersborg

Lees meer...

Quirijn Boelens van NEC Delfzijl naar Oranje Nassau

De 22-jarige Quirijn Boelens speelt vanaf het seizoen 2022-2023 in het oranje. Hij verkast van NEC Delfzijl naar sportpark Coendersborg. Quirijn is een dynamische linksbenige centrumverdediger die ook graag het avontuur zoekt. Hij is ook inzetbaar op het middenveld of als vleugelverdediger. Bij Oranje Nassau wordt Quirijn herenigd met Erwin Heerlijn, die eerder 3 jaar met hem werkte toen hij hoofdtrainer was bij NEC Delfzijl. Zijn huidige hoofdtrainer, Marshall Pourier, ziet hij ook weer terug in de rol van assistent bij ON komend seizoen.

Lees meer...

KNVB info ON1