Selectie Oranje Nassau in het nieuw

Toen directeur Alex Beuker van SIXTON, Safety Shoes de bestuurskamer van Oranje Nassau betrad, was daar een select gezelschap aanwezig, dat met verwachtingsvolle blik naar de doos onder zijn arm keek. Alex, in hart en nieren ON-er en plaatselijk ondernemer in de werkkleding branche is hoofdsponsor van onze voetbalclub.

Lees meer...

FC Burgum een uitdagende tegenstander voor Oranje Nassau.

Het is na drie speelronden al spannend in de eerste klasse E. Waar de één voldoet aan de verwachting, valt de ander tot nu toe nog een beetje tegen. Ook zijn er ploegen die beter presteren dan ik vooraf had voorspeld. De verschillen zijn klein en volgende week kan alles weer anders zijn. FC Burgum heeft tot nu toe gedaan wat het moet doen, namelijk winnen.

Lees meer...

Dinsdag oefenwedstrijd tegen Be Quick 1887

Dinsdag 29 september speelt Oranje Nassau 1 een oefenwedstrijd tegen hoofdklasser Be Quick 1887. Het is de tweede oefenwedstrijd dit seizoen tegen deze tegenstander.

Lees meer...

Oranje Nassau gaat voor tweede overwinning


Komende zaterdag gaat het eerste team van Oranje Nassau naar Damwoude. In de tweede ronde van de competitie is Broekster Boys de tegenstander van de mannen van Heerlijn, de Haan en van der Sluis

Lees meer...

Anne-Marit Renkema:” Vanaf de eerste keer dat ik aanwezig was werd ik meegenomen in de groep.”

De voorlopig laatste in de rij, die we voorstellen aan de volgers is Anne-Marit Renkema. Anne-Marit is dit jaar vanuit haar opleiding door MCZ geplaatst bij Oranje Nassau als verzorgster van het eerste elftal. Ze is 19 jaar woont in Niebert en studeert fysiotherapie in Groningen.

Lees meer...

Oranje Nassau start het seizoen tegen Leeuwarder Zwaluwen

Het seizoen 2020/2021 kan beginnen. Teams hebben veel getraind en oefenwedstrijden gespeeld. De eerste fase van de bekercompetitie is afgelopen. Alle teams beginnen op 0 punten. Verwachtingen zijn bij veel teams hooggespannen. We zullen zien wat het gaat opbrengen.

Lees meer...

Verdien €50

KNVB info ON1