Oranje Nassau wint na twee keer een achterstand

Thomas Careman kan twee dingen goed, tegen de scheids kletsen en scoren. Voor het eerste kreeg hij geel van leidsman Gerlof Gils, voor het tweede 4 keer applaus en een mooie overwinning.

Lees meer...

Bloedeloze 0-0 bij Oranje Nassau -Winsum

Het was vanmiddag geen ramp dat er geen publiek mocht zijn bij ON – Winsum. De enige die dit zal betreuren zal de ON penningmeester zijn. Misschien dat de wedstrijd leuker geweest was als er wel supporters waren geweest. De artiesten van vanmiddag schepten er plezier in om bijna alle beslissingen van het arbitrale trio aan te vechten. Het zou beter zijn om de hand in eigen boezem te steken. Het trio zal best een paar steekjes hebben laten vallen, maar oh, wat werd er slecht gevoetbald vanmiddag. Soms kan een 0 – 0 wedstrijd toch leuk zijn, maar deze had net zo goed telefonisch afgehandeld en verdeeld kunnen worden.

Lees meer...

Oranje Nassau neemt punt mee uit Damwoude

Vanmiddag speelde Oranje Nassau haar tweede competitiewedstrijd tegen Broekster Boys. In een volgens Patrick Zwart boeiende wedstrijd was de stand na 90 minuten 2-2.

Lees meer...

Oranje Nassau heeft prachtige competitieopening

ON startte de competitie met een schitterend zevenklapper op de Leeuwarder Zwaluwen. Absoluut geen geflatteerde overwinning wan t met een beetje nauwkeurigheid en iets meer op het buitenspel letten had gemakkelijk dubbele cijfers op kunnen leveren. Moet gezegd worden dat na rust 2 – 1 de Zwaluwen volledig in elkaar klapten. ON kon vandaag wel eens gewonnen hebben van het lelijk eendje van de eerste klasse E

Lees meer...

Oranje Nassau moeiteloos langs SC Stadspark

Hoewel de beslissing al bijna was gevallen, moest Oranje Nassau zaterdagmiddag op sportpark Coendersborg nog even de puntjes op de i zetten, om door te gaan in de beker. Dat die puntjes er halverwege al op stonden was voor het publiek jammer, want in de tweede helft viel er niet echt veel meer te beleven. Maar dit zijn de risico’s die je loopt in het poule systeem. Een voordeel is dat de trainers in de derde wedstrijd nog hun laatste mogelijk hebben om te experimenteren voor de competitie start.

Lees meer...

Oranje Nassau morst punten bij LTC

Oranje Nassau moest driemaal een voorsprong prijsgeven en speelde ietwat teleurstellend gelijk bij 2e klasser LTC uit Assen.

Lees meer...

Veendam maatje te klein voor Oranje Nassau.

Het begin van de bekercompetitie was voor Oranje Nassau heel wat beter dan vorig seizoen. Een jaar geleden konden de oranjehemden in de eerste ontmoeting niet winnen van Gorecht (2-2). Deze keer bleven de Stadjers de formatie van Veendam ruimschoots de baas.

Lees meer...

Kleinst mogelijke overwinning ACV bij Oranje Nassau

Op het fraai geworden Coendersborg liet ACV uit Assen niet zien dat ze twee klassen hoger gaat spelen dan Oranje Nassau. Door een ongelukkig moment in de ON defensie kon er gescoord worden en daar bleef het bij.

Lees meer...

ON biedt prima tegenstand aan Be Quick

Eerste klasser Oranje Nassau gaf goed tegengas op haar splinternieuwe kunstgras veld aan hoofdklasser Be Quick. Ondanks de kleine 1-2 nederlaag waren de ON trainers tevreden over het vertoonde spel. ON speelde op een iets andere wijze dan normaal en dat was even wennen.

Lees meer...

Leuke oefenwedstrijd Hoogezand - Oranje Nassau

De trainers Roland Beuving van Hoogezand en Erwin Heerlijn van Oranje Nassau konden tevreden zijn over het eerste oefenpotje van het nieuwe seizoen. Ondanks de hoge temperaturen werd er in een heel behoorlijk tempo gespeeld. Dat uiteindelijk de winst door Hoogezand in de slotminuut gescoord werd deed bij ON de tanden knarsen, maar was van minder belang.

Lees meer...

Verdien €50

KNVB info ON1