Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Oranje Nassau verliest van Barto .... en Blauw Wit

Zonder alle andere Blauw Witters tekort te doen, wat is Jaap Martijn Barto van onschatbare waarde voor de Leeuwarders. Niet alleen voetballend, maar ook zijn leiderschap en sturing van de hele achterhoede en het middenveld is een lust voor het oog. Ook zijn invloed op de wedstrijdleiding en het slim bespelen van de arbitrage is van belangrijke invloed. Daar kwam bij dat ON het zichzelf ook wel erg moeilijk maakte en op het bietenveld probeerde voetballend tot aan doelman Kevin Wilpstra te komen. Hoewel ik geen liefhebber van kunstgras ben, kan het voor mij niet snel genoeg 28 augustus zijn. De datum waarop het nieuwe kunstgras hoofdveld opgeleverd zal worden. De dag ook waarop de Groninger Gemeenteraad beter op een Waddeneiland kan vertoeven dan na zoveel jaren sportveld ellende, bij de opening aanwezig te zijn. Ook hoeft men dan niet aanwezig te zijn bij het verkwanselen van de 28 augustus traditie op de renbaan.

Lees meer...

Oranje Nassau speelde een nuttige oefenwedstrijd in en tegen Fc Burgum.

Dat Fc. Burgum zich positief onderscheidt in de 2e klasse was vooraf bekend. Dit evenzo dat Oranje Nassau attractief en verzorgd voetbal speelt . Het beloofde dus een interessante avond te worden in de vrieskist van Burgum. Gelukkig werd er hartverwarmend gespeeld. 

Lees meer...

Knappe zege Oranje Nassau op SVI

Oranje Nassau vertrok naar Zwolle met in het achterhoofd toch de herinnering aan de nederlaag bij de thuiswedstrijd tegen nieuwkomer SVI. Een ploeg die het heel behoorlijk doet in 1E. Het was dus van groot belang voor beide ploegen om geen puntenverlies op te lopen en voorlopig uit de grote kopgroep te vallen.

Lees meer...

Hier word je niet echt vrolijk van ………….ON – PKC 2-2

Zittend achter mijn PC op zondagmorgen, met op de achtergrond VisTV, wat ik eigenlijk wil zien, maar niet kan wachten, moet ik mijn verslag over de wedstrijd van gisteren maken. Ik heb op Tweenul.nl het verslag van Andor Hey gelezen en dat viel eigenlijk nog wel mee. Ik ben wat somberder gestemd, maar dat zal komen omdat mijn bloed iets meer Oranje is gekleurd dan het zijne.

Lees meer...

Oranje Nassau benut de kansen niet en verliest van Pelikaan S

Pelikaan S greep haar kans en kwam op gelijke hoogte met Oranje Nassau. Doordat de concurrentie ook won zakte Pelikaan S op doelsaldo toch een plekje en sleepte ON mee naar de 4e plaats. Zoals eerder vermeld blijft zaterdag 1E een der meest aantrekkelijke klassen in het noordelijke zaterdagvoetbal. Er zullen nog veel verrassende uitslagen volgen. Wie de wedstrijd van vanmiddag gezien heeft en de vele gemiste kansen nog op het netvlies heeft, zal dit, zonder iets aan de overwinning van Pelikaan S af te doen, beamen.

Lees meer...

Oranje Nassau na moeizame winst op VVG alleen koploper in !E

Mede door verliespunten bij de concurrentie is ON door een 4 – 2 overwinning op rode lantaarndrager VVG lijstaanvoerder. Een verrassend sterke stadgenoot nam brutaal de leiding maar moest in de tweede helft toch haar meerdere erkennen in de Oranjehemden.

Lees meer...

Oranje Nassau wint in Sneek van SWZ Boso

Oranje Nassau heeft de oefencampagne afgesloten met een overwinning op SWZ Boso. In Sneek werd het 0-1 voor de gasten.

Lees meer...

NEC weet één helft ON bij te benen en de 0 te houden.

Oranje Nassau won dinsdagavond verdiend van tweede klasser NEC. De Delzijlsters konden met de wind in de rug de Stadgroningers een helft bijhouden en ook de nul te houden..

Lees meer...

Terechte nederlaag Oranje Nassau in oefenmatch tegen ACV

In Assen leed Oranje Nassau vzatermiddag een 5-0 nederlaag tegen hoofdklasser ACV. De Assenaren lieten met name in de tweede helft zien, dat ze over meer voetbalkwaliteit en vernuft beschikken.

Lees meer...

Invaller Youri Schuur matchwinner bij Broekster Boys - Oranje Nassau

In een krankzinnig verlopen wedstrijd was het Oranje Nassau dat uiteindelijk ver in blessuretijd met de drie punten aan de haal ging, Broekster Boys verbijsterd en teleurgesteld achterlatend. Scheidsrechter mevr. Sarah Brinkkemper uit Wolvega die wel heel duidelijk haar stempel op de wedstrijd drukte was in de ogen van de meeste thuis supporters en B.B. staf de gebeten hond. De gemoederen liepen zelfs zo hoog op dat ze na afloop richting kleedkamer belaagd werd en een stomp van een Friese “supporter” moest incasseren. Dit kon samen met de schade van twee rooie en een paar gele kaarten nog wel eens vervelende gevolgen hebben voor de Boys.

Lees meer...

KNVB info ON1