NEC weet één helft ON bij te benen en de 0 te houden.

Oranje Nassau won dinsdagavond verdiend van tweede klasser NEC. De Delzijlsters konden met de wind in de rug de Stadgroningers een helft bijhouden en ook de nul te houden..

Lees meer...

Terechte nederlaag Oranje Nassau in oefenmatch tegen ACV

In Assen leed Oranje Nassau vzatermiddag een 5-0 nederlaag tegen hoofdklasser ACV. De Assenaren lieten met name in de tweede helft zien, dat ze over meer voetbalkwaliteit en vernuft beschikken.

Lees meer...

Invaller Youri Schuur matchwinner bij Broekster Boys - Oranje Nassau

In een krankzinnig verlopen wedstrijd was het Oranje Nassau dat uiteindelijk ver in blessuretijd met de drie punten aan de haal ging, Broekster Boys verbijsterd en teleurgesteld achterlatend. Scheidsrechter mevr. Sarah Brinkkemper uit Wolvega die wel heel duidelijk haar stempel op de wedstrijd drukte was in de ogen van de meeste thuis supporters en B.B. staf de gebeten hond. De gemoederen liepen zelfs zo hoog op dat ze na afloop richting kleedkamer belaagd werd en een stomp van een Friese “supporter” moest incasseren. Dit kon samen met de schade van twee rooie en een paar gele kaarten nog wel eens vervelende gevolgen hebben voor de Boys.

Lees meer...

Verloren middag voor Oranje Nassau tegen d'Olde Veste.

Nadat de reserve teams van ON en d’Olde Veste al hadden gespeeld en ON weinig in te brengen had en kansloos verloren, was het de beurt aan de hoofdmachten. Koploper Oranje Nassau was wel haast aan haar stand verplicht om het leed van de verspeelde punten van het tweede te doen vergeten.

Lees meer...

Vier prachtgoals van ON vellen Zeerobben

Na de 1 – 0 in de vierde minuut werd de eerste helft bij Oranje Nassau - Zeerobben een helft die bol stond van hoogtepunten. ON drong aan en Zeerobben probeerde door snelle counters over rechts de Groningers te verrassen. Mocht echter het ON doel bereikt worden dan stond daar doelman Heidekamp, die niet te kloppen bleek. In de rust bleken de vizieren bijgesteld te zijn, want met drie juwelen van doelpunten werd Zeerobben naar huis gestuurd. Dat een onachtzaamheid in de slotfase nog een Fries doelpunt opleverde werd op de koop toe genomen. Alleen uitblinker Heidekamp baalde hiervan als een stekker en had graag de nul gehouden.

Lees meer...

Oranje Nassau weer koploper na winst op Drachtster Boys

Als de Friezen met hetzelfde venijn zouden spelen als waarmee de Drachtster Boys pupil van de week de bal achter doelman Erwin Heidekamp ragde, zou het nog wel eens een heel lastig middagje voor de Groningers kunnen worden. Dat de Boys voor ON altijd een lastige tegenstander is was bekend en ook op deze bijzonder koude november middag had de uitslag ook zo maar het omgekeerde kunnen zijn.

Lees meer...

GVAV wipt Oranje Nassau via strafschoppen uit het bekertoernooi

Bijna had een los stroomdraadje in de schakelkast van de verlichting op het (te) gladde kunstgrasveld van GVAV er voor gezorgd dat de plm. 100 toeschouwers weer vroegtijdig huiswaarts konden keren, maar een slimme monteur liet een kwartier voor aanvang het licht weer schijnen over het strijdperk voor de bekerwedstrijd tegen stadgenoot Oranje Nassau.

Lees meer...

Wervelend ON bezorgt FVC een koude douche.

Amper 5 weken na de mooie overwinning in de uitwedstrijd bij Blauw wit 34 bezocht ON opnieuw het mooie maar winderige sportcomplex Wiarda. Het was een donkere en koude november avond. Maar de avond was vooral stormachtig. De weers- omstandigheden leken kort voor aanvang van de wedstijd niet mee te zitten en deden denken aan de eerdere wedstrijd tegen Blauw Wit.

Lees meer...

Geen periodetitel voor Oranje Nassau

Na de wedstrijden van vandaag is Oranje Nassau de koppositie weer kwijtgeraakt. Op bezoek bij Balk werd het 0-0. Dat betekent ook, dat Oranje Nassau de eerste periodetitel niet heeft behaald. Ook vandaag is weer gebleken, dat in deze spannende klasse iedereen van iedereen punten kan pakken.

Lees meer...

Oranje Nassau trotse koploper na overwinning op Leeuwarder Zwaluwen

Oranje Nassau kon bij een overwinning vanmiddag de koppositie overnemen van koploper Leeuwarder Zwaluwen. Na de mooie overwinning vorige week op PKC’83, blaakte de ploeg van Erwin Heerlijn en Marshal Pourier van het zelfvertrouwen en moest de promovendus van goeden huize komen om een resultaat mee te nemen uit Groningen.

Lees meer...

KNVB info ON1