Oranje Nassau boekt zakelijke overwinning op Broekster Boys

Op het hobbelige grasveld van Broekster Boys, wat niet veel onderdeed voor het Groninger gras, behaalde Oranje Nassau een verwachte overwinning op promovendus Broekster Boys. Terwijl de ON selectie op veel punten versterkt is, moest oud ON trainer Patrick Zwart zich beperken tot de aanvulling uit eigen jeugd. Helemaal niet verkeerd natuurlijk, maar je mag niet verlangen dat deze jonge honden de kar volledig kunnen trekken. De Boys zullen het dan vermoedelijk ook niet gemakkelijk krijgen in deze net als vorig jaar weer moordende 1E klasse in de zaterdag competitie.

Lees meer...

Oranje Nassau de baas over stadsgenoot GRC

Oranje Nassau werd zaterdagavond door een duidelijke 0 – 3 overwinning op GRC , op het donkere sportpark Corpus de Hoorn winnaar van groep 1 mannen L 113. Door de 3 – 0 overwinning eerder op de dag van ‘t Fean op Helpman bleef het to de laatste wedstrijd spannend welke stadsploeg er met de Friezen door zou bekeren.

Lees meer...

Nuttige oefenwedstrijd Oranje Nassau tegen ACV

Dinsdagavond speelde Oranje Nassau een oefenwedstrijd in Assen tegen ACV. Het was de eerste wedstrijd op het nieuwe kunstgras van het Catawiki Sportpak.

Lees meer...

Knap gelijkspel Helpman tegen Oranje Nassau

Na de forse 5 – 1 nederlaag tegen GRC in de bekerstrijd was Helpman er op gebrand om tegen oud Coendersborg buurman Oranje Nassau een beter resultaat te behalen. Ook trainer René Wollerich, niet onbekend met de Oranjehemden, wilde niet opnieuw gezichtsverlies lijden tegen een stadsgenoot.

Lees meer...

Oranje Nassau oppermachtig tegen ‘t Fean 58

Een sterk Oranje Nassau boekte een regelmatige 6 – 0 overwinning op de Friese tweede klasser ‘tFean 58 uit Surhuisterveen.

Lees meer...

Gezellig Gjaltema toernooi gewonnen door PKC'83

De hoofdprijs was voor PKC’83, het opvallende LTC uit Assen werd verrassend tweede en het brons ging naar het “nieuwe” Oranje Nassau. Is het opvallend dat drie zaterdagclubs de prijzen winnen? U mag het zeggen.

Lees meer...

Gretig Oranje Nassau wint van NEC Delfzijl

Trainer Heerlijn verwachtte een goed gemotiveerd NEC Delfzijl te ontmoeten, gezien het verleden van een groot deel van de ON staf. Hij bleek het goed gezien te hebben en had zijn selectie goed voorbereid op de vermoedelijk pittige oefenwedstrijd.

Lees meer...

Het tempo bij de eerste selectie ligt al hoog .....................

HET TEMPO BIJ DE EERSTE SELECTIE LIGT AL HOOG...........

Door andere bezigheden was het j.l. zaterdagavond pas mijn eerste echte kennismaking met het oefenprogramma van ON1. Nu, ik kan U verzekeren het tempo ligt al hoog en het gas gaat erop. Is het niet op het veld dan wel op weg er naar toe. De bestemming was WVV in Winschoten en ik heb met mijn Fordje een p.r. Groningen-Sodom gereden om "mijn" spelers in de buurt te houden van hun teamgenoten. Ik begreep dat de spitsrijder enige frustratie in de weg zit van het afgelopen seizoen en hij wat dit betreft zijn tanden even wilde laten zien. Tanden die we allemaal bij ON zullen moeten laten zien om tot een veel beter resultaat te komen dan in het verleden.

Lees meer...

KNVB info ON1