Oranje Nassau verslaat tweedeklasser Hoogezand

Het was koud op Coendersborg. Er stond een onaangenaam windje dwars over het veld. Het niveau van de wedstrijd was niet bijster hoog. Volgens een toeschouwer was het licht van het kunstveld niet veel beter geworden gezien het aantal foute passes bij de thuisclub

Lees meer...

Oranje Nassau en Drachtster Boys delen de punten.

De wedstrijd Drachtster Boys - Oranje Nassau werd vanmiddag een 3-3 gelijkspel. 

Lees meer...

Oranje Nassau laat PKC met lege handen naar huis gaan

De derby tussen Oranje Nassau en PKC werd uiteindelijk een 2-0 overwinning voor de thuisclub.

Lees meer...

Oranje Nassau naar volgende ronde via grote overwinning op Kwiek

Zaterdag 1e klasser Oranje Nassau had geen kind aan zondag 3e klasser Kwiek uit Hoogezand en behaalde een grote 9 – 1 overwinning en dus de volgende bekerronde. Bij zowel Oranje Nassau als bij Kwiek misten diverse basisspelers en hadden de trainers de mogelijkheid om spelers met lichte pijntjes een weekje rust te gunnen.

Lees meer...

Oranje Nassau verliest weer van Winsum

Dat je Winsum nog een angst gegner voor Oranje Nassau kunt noemen gaat nog nauwelijks op, want acht van de basis spelers van ON maakten zaterdag voor het eerst kennis met deze tegenstander. Dat er zo over geschreven wordt is begrijpelijk maar misschien ook wel wat imponerend en onnodig. Dat het voor een ploeg die lekker wil combineren lastig voetballen is op het kleine, hobbelige veld met een tegenstander die je heel weinig speelruimte laat, is een feit.

Lees meer...

Oranje Nassau legt VV Groningen over de knie

Oranje Nassau wilde de stads derby tegen VV Groningen beslist winnen om niet verder achterop te raken bij de koplopers HZVV en Drachtster boys. Hoewel er nog nooit van VVG verloren werd, blijft het een niet te onderschatten tegenstander. Dat enkele spelers van beide teams elkaar goed kennen en zelfs bevriend zijn werd ook in deze wedstrijd vaak even vergeten.

Lees meer...

Oranje Nassau in slotfase onderuit bij HZVV

Om bij een nederlaag kritiek op een scheidsrechter te hebben lijkt altijd een beetje kinderachtig, maar dat dhr. Mesbah uit Groningen te zeer aanwezig was bij HZVV – ON en zich een goede sponsor van de KNVB toonde, werd door vriend en vijand opgemerkt. Zo wie zo is het niet handig van de KNVB om bij een wedstrijd Hoogeveen – Groningen een stad Groninger scheidsrechter mee te sturen. De schijn om de Groningers te bevoordelen kan ook om omslaan in het tegenover gestelde.

Lees meer...

Noordscheschut behaalt met tomeloze inzet punt bij Oranje Nassau

Trainer Mark van Meel van Noordscheschut wist precies hoe hij Oranje Nassau moest bestrijden. Wetende dat de Groningers meer voetbal kwaliteiten in huis hebben, maar dat zijn blauw hemden daar een enorme werklust en strijd voor elke bal tegen over kunnen stellen, was na afloop blij en trots op zijn team, dat na drie nederlagen het eerste punt binnen hadden gesleept.

Lees meer...

Oranje Nassau wint ook van d'Olde Veste'54

Oranje Nassau behaalde ook haar derde overwinning en staat voorlopig op een gedeelde eerste plaats. De 1 – 2 doet vermoeden dat het een spannende aangelegenheid was, maar ON was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Het missen van teveel goede kansen door de Groningers gaf Olde Veste hoop op een beter resultaat en terecht want ook zij kregen goede mogelijkheden voor een tweede doelpunt.

Lees meer...

Drie doelpunten van Mitchell Schievels goed voor winst Oranje Nassau

Onder prachtige omstandigheden mocht ON eindelijk weer eens een thuiswedstrijd op het hoofdveld spelen. Omstandigheden die schijnbaar goed bevielen bij Mitchell Schievels want hij mocht de gehele ON score op zijn naam bij schrijven. Omdat de Zeerobben uit Harlingen er slechts twee tegenover stelde bleven de punten in Groningen en mag ON zich gedeeld koploper noemen. Samen met vier clubs werd de volle winst binnengehaald.

Lees meer...

KNVB info ON1