Oranje Nassau kan niet inlopen op koploper HZVV

Eindelijk was het dan zover. De kans voor Oranje Nassau om koploper HZVV uit Hoogeveen drie punten af te snoepen en zo de spanning in 1E nog weer een beetje terug te brengen. Ondanks de slechte weersomstandigheden was het hoofdveld droog genoeg om op te spelen. Dat het tweede elftal er ook nog een wedstrijd op speelde was begrijpelijk maar natuurlijk niet ideaal.

Lees meer...

Oranje Nassau met veel moeite langs LTC

ON had vanmiddag de handen vol om via LTC uit Assen de volgende beker ronde te bereiken. Trainer Richard Poortman had zijn mannen op scherp gezet om zijn oude club een pootje te lichten. En inderdaad moest zijn ON-collega alle strategiën uit de kast trekken om met zijn gehavende selectie a.s. zaterdag tegen stadsgenoot Helpman (zaterdag) de volgende ronde te spelen.

Lees meer...

Ontketend Oranje Nassau pakt tweede periode

Door een prachtige 1 – 6 overwinning op Zeerobben in Harlingen en door het verlies van vv Winsum is ON winnaar van de tweede periode geworden en daardoor deelnemer aan de nacompetitie voor promotie.

Lees meer...

Broekster Boys laat Oranje Nassau flink schrikken

Oud ON trainer Patrick Zwart en zijn boys hadden zich goed voorbereid op deze wedstrijd en legden op een stormachtig Coendersborg Oranje Nassau het vuur aan de schenen. Dat de overwinning uiteindelijk in Groningen bleef was mede te danken aan de prima invalbeurt van Fokko Kronemeijer, die zelf de derde scoorde en een groot aandeel had in de vierde.

Lees meer...

Oranje Nassau overklast PKC

Toen ik mijn verslag voor Tweenul.nl klaar had en wilde verzenden kreeg ik in de gaten dat er al een verslag(je) op stond van ene Martijn Minnema. Meer een opsomming van de belangrijkste feiten uit een leuke wedstrijd met 1 fotootje. Om mijn verslag daar ook nog te plaatsen leek me niet wenselijk en ik heb hem dan ook maar gewist. Ik zit dus nu weer achter de PC (zondag 9.30 uur), om een verslag te maken voor de ON site. En nu dus als supporter met een oranje bril op de neus, gebruik makend van de reeds geplaatste foto’s. Ik vind namelijk dat een mooie wedstrijd als deze iets meer aandacht verdient dan het met andere wedstrijden gedeelde verslag op Tweenul.

Lees meer...

Zevenklapper van Oranje Nassau legt Gorecht op de rug.

Zeven pracht doelpunten van een ontketend ON waren gemeentegenoot vv Gorecht te veel. Zelf drie keer scoren en toch ver weg blijven van ook maar enig resultaat is natuurlijk niet leuk, maar de verdedigers van de zwart-witten zullen nog lang zaterdagavond oranje flitsen gezien hebben. Nee, geen vuurwerk of disco lampen, maar Tysons, Ruendels, Dennissen, Davids en Rhobins. En zonder ook maar iemand tekort te doen, wat een mooie overwinning met bij vlagen briljante acties. En natuurlijk zullen de deskundigen zeggen dat als je zoveel sterker bent er geen drie tegen mag krijgen, van mij mag het, als je zelf maar minimaal vier maakt. Als het spelletje zo gespeeld wordt zal het weer drukker langs de lijn en in de stadions worden.

Lees meer...

ON in ruim een uur langs Groen Geel

De wedstijd Groen Geel - Oranje Nassau duurde vanavond ruim een uur. Door gebrek aan wisselspelers wilde Groen Geel na twee blessures op rij niet verder. De scheidsrechter maakte daarom een eind aan de wedstrijd

Lees meer...

Oranje Nassau overtuigend naar de volgende ronde

Dinsdagavond had Oranje Nassau weinig moeite met Groningen. Het was een vrij eenzijdige wedstrijd, waarin de thuisclub vanaf het begin de overhand had. Groningen leek in niets op de cupfighter van een drietal seizoenen geleden.

Lees meer...

Balk vecht zich naar punt bij Oranje Nassau.

Niet altijd even goed of even slecht maar spannend en koud was het zeker op het kunstgras van sportpark Coendersborg. Met een temperatuur van rond de 0 graden en een harde oosten wind waren er gerieflijker plekjes te bedenken, maar de toch nog ongeveer 100 toeschouwers, waarvan de helft uit Balk met hun club meegereisd waren, kregen een toch wel spectaculaire wedstrijd voorgeschoteld.

Lees meer...

Oranje Nassau heeft de wind in de zeilen

Het gaat Oranje Nassau momenteel voor de wind. En we hebben het hier niet over een watersportvereniging, maar over de 1e klasser uit Groningen. De lijntjes tussen ON en de vv Bedum zijn erg kort en het voormalige CVVB was dan ook vaak een pittige tegenstander die absoluut niet wilde verliezen van de stadjers. Men mocht dan ook zaterdag weer een leuke pot voetbal verwachten op het stormachtige sportpark in Bedum, waar de wisselspelers deze keer niet mochten klagen met hun plek in de dug out. De gerieflijkste plek langs de lijn. De plm. 100 toeschouwers hadden het geluk dat ze tijdens de wedstrijd de paraplu dicht konden houden.

Lees meer...

KNVB info ON1