Zevenklapper van Oranje Nassau legt Gorecht op de rug.

Zeven pracht doelpunten van een ontketend ON waren gemeentegenoot vv Gorecht te veel. Zelf drie keer scoren en toch ver weg blijven van ook maar enig resultaat is natuurlijk niet leuk, maar de verdedigers van de zwart-witten zullen nog lang zaterdagavond oranje flitsen gezien hebben. Nee, geen vuurwerk of disco lampen, maar Tysons, Ruendels, Dennissen, Davids en Rhobins. En zonder ook maar iemand tekort te doen, wat een mooie overwinning met bij vlagen briljante acties. En natuurlijk zullen de deskundigen zeggen dat als je zoveel sterker bent er geen drie tegen mag krijgen, van mij mag het, als je zelf maar minimaal vier maakt. Als het spelletje zo gespeeld wordt zal het weer drukker langs de lijn en in de stadions worden.

Lees meer...

ON in ruim een uur langs Groen Geel

De wedstijd Groen Geel - Oranje Nassau duurde vanavond ruim een uur. Door gebrek aan wisselspelers wilde Groen Geel na twee blessures op rij niet verder. De scheidsrechter maakte daarom een eind aan de wedstrijd

Lees meer...

Oranje Nassau overtuigend naar de volgende ronde

Dinsdagavond had Oranje Nassau weinig moeite met Groningen. Het was een vrij eenzijdige wedstrijd, waarin de thuisclub vanaf het begin de overhand had. Groningen leek in niets op de cupfighter van een drietal seizoenen geleden.

Lees meer...

Balk vecht zich naar punt bij Oranje Nassau.

Niet altijd even goed of even slecht maar spannend en koud was het zeker op het kunstgras van sportpark Coendersborg. Met een temperatuur van rond de 0 graden en een harde oosten wind waren er gerieflijker plekjes te bedenken, maar de toch nog ongeveer 100 toeschouwers, waarvan de helft uit Balk met hun club meegereisd waren, kregen een toch wel spectaculaire wedstrijd voorgeschoteld.

Lees meer...

Oranje Nassau heeft de wind in de zeilen

Het gaat Oranje Nassau momenteel voor de wind. En we hebben het hier niet over een watersportvereniging, maar over de 1e klasser uit Groningen. De lijntjes tussen ON en de vv Bedum zijn erg kort en het voormalige CVVB was dan ook vaak een pittige tegenstander die absoluut niet wilde verliezen van de stadjers. Men mocht dan ook zaterdag weer een leuke pot voetbal verwachten op het stormachtige sportpark in Bedum, waar de wisselspelers deze keer niet mochten klagen met hun plek in de dug out. De gerieflijkste plek langs de lijn. De plm. 100 toeschouwers hadden het geluk dat ze tijdens de wedstrijd de paraplu dicht konden houden.

Lees meer...

Oranje Nassau verslaat tweedeklasser Hoogezand

Het was koud op Coendersborg. Er stond een onaangenaam windje dwars over het veld. Het niveau van de wedstrijd was niet bijster hoog. Volgens een toeschouwer was het licht van het kunstveld niet veel beter geworden gezien het aantal foute passes bij de thuisclub

Lees meer...

Oranje Nassau en Drachtster Boys delen de punten.

De wedstrijd Drachtster Boys - Oranje Nassau werd vanmiddag een 3-3 gelijkspel. 

Lees meer...

Oranje Nassau laat PKC met lege handen naar huis gaan

De derby tussen Oranje Nassau en PKC werd uiteindelijk een 2-0 overwinning voor de thuisclub.

Lees meer...

Oranje Nassau naar volgende ronde via grote overwinning op Kwiek

Zaterdag 1e klasser Oranje Nassau had geen kind aan zondag 3e klasser Kwiek uit Hoogezand en behaalde een grote 9 – 1 overwinning en dus de volgende bekerronde. Bij zowel Oranje Nassau als bij Kwiek misten diverse basisspelers en hadden de trainers de mogelijkheid om spelers met lichte pijntjes een weekje rust te gunnen.

Lees meer...

Oranje Nassau verliest weer van Winsum

Dat je Winsum nog een angst gegner voor Oranje Nassau kunt noemen gaat nog nauwelijks op, want acht van de basis spelers van ON maakten zaterdag voor het eerst kennis met deze tegenstander. Dat er zo over geschreven wordt is begrijpelijk maar misschien ook wel wat imponerend en onnodig. Dat het voor een ploeg die lekker wil combineren lastig voetballen is op het kleine, hobbelige veld met een tegenstander die je heel weinig speelruimte laat, is een feit.

Lees meer...

KNVB info ON1