Oranje Nassau morst punten tegen wilskrachtig Gorecht.

Oranje Nassau was nog bezig haar wonden te likken na de teleurstellende uitschakeling in de beker en Gorechts trainer Robbie Wentink zag hierin een kans om met punten sportpark Coendersborg te verlaten. Tot vlak voor het einde van de wedstrijd leken het er drie te worden. Het was echter inval scheidsrechter Nijenhuis uit Deventer die in de 89e minuut de bal op de stip legde na een overtreding op Ruendel Martina en de strafschop keurig verzilverd werd door Tyson dos Santos. Een paar minuten later in blessure tijd verzuimde hij echter om Oranje Nassau nog een pingel toe te kennen na een nog duidelijker overtreding binnen de beruchte lijnen. Een blunder natuurlijk, maar gezien de gehele wedstrijd was hij hiermee de man die aangaf wat de meeste toeschouwers ( het waren er een honderd) dachten, Gorecht verdiende wel een puntje.

Lees meer...

ON sneuvelt in beker.

Oranje Nassau is in de kwartfinale van de beker uitgeschakeld door Frisia. Na een gelijkspel nam Frisia de strafschoppen net iets beter.

Lees meer...

Krappe winst Oranje Nassau bij VV Groningen

Oranje Nassau moest zaterdag j.l. alle zeilen bij zetten om met drie punten terug te keren naar het zuiden van de stad. Dat ze hierbij een windkracht 7 tot 8 mee had en tevens vrouwe Fortuna niet tegenwerkte, bracht pas laat in de wedstrijd de volle winst bij de vandaag in het wit gestoken Oranje hemden.

Lees meer...

Oranje Nassau kan niet inlopen op koploper HZVV

Eindelijk was het dan zover. De kans voor Oranje Nassau om koploper HZVV uit Hoogeveen drie punten af te snoepen en zo de spanning in 1E nog weer een beetje terug te brengen. Ondanks de slechte weersomstandigheden was het hoofdveld droog genoeg om op te spelen. Dat het tweede elftal er ook nog een wedstrijd op speelde was begrijpelijk maar natuurlijk niet ideaal.

Lees meer...

Oranje Nassau met veel moeite langs LTC

ON had vanmiddag de handen vol om via LTC uit Assen de volgende beker ronde te bereiken. Trainer Richard Poortman had zijn mannen op scherp gezet om zijn oude club een pootje te lichten. En inderdaad moest zijn ON-collega alle strategiën uit de kast trekken om met zijn gehavende selectie a.s. zaterdag tegen stadsgenoot Helpman (zaterdag) de volgende ronde te spelen.

Lees meer...

Ontketend Oranje Nassau pakt tweede periode

Door een prachtige 1 – 6 overwinning op Zeerobben in Harlingen en door het verlies van vv Winsum is ON winnaar van de tweede periode geworden en daardoor deelnemer aan de nacompetitie voor promotie.

Lees meer...

Broekster Boys laat Oranje Nassau flink schrikken

Oud ON trainer Patrick Zwart en zijn boys hadden zich goed voorbereid op deze wedstrijd en legden op een stormachtig Coendersborg Oranje Nassau het vuur aan de schenen. Dat de overwinning uiteindelijk in Groningen bleef was mede te danken aan de prima invalbeurt van Fokko Kronemeijer, die zelf de derde scoorde en een groot aandeel had in de vierde.

Lees meer...

Oranje Nassau overklast PKC

Toen ik mijn verslag voor Tweenul.nl klaar had en wilde verzenden kreeg ik in de gaten dat er al een verslag(je) op stond van ene Martijn Minnema. Meer een opsomming van de belangrijkste feiten uit een leuke wedstrijd met 1 fotootje. Om mijn verslag daar ook nog te plaatsen leek me niet wenselijk en ik heb hem dan ook maar gewist. Ik zit dus nu weer achter de PC (zondag 9.30 uur), om een verslag te maken voor de ON site. En nu dus als supporter met een oranje bril op de neus, gebruik makend van de reeds geplaatste foto’s. Ik vind namelijk dat een mooie wedstrijd als deze iets meer aandacht verdient dan het met andere wedstrijden gedeelde verslag op Tweenul.

Lees meer...

Zevenklapper van Oranje Nassau legt Gorecht op de rug.

Zeven pracht doelpunten van een ontketend ON waren gemeentegenoot vv Gorecht te veel. Zelf drie keer scoren en toch ver weg blijven van ook maar enig resultaat is natuurlijk niet leuk, maar de verdedigers van de zwart-witten zullen nog lang zaterdagavond oranje flitsen gezien hebben. Nee, geen vuurwerk of disco lampen, maar Tysons, Ruendels, Dennissen, Davids en Rhobins. En zonder ook maar iemand tekort te doen, wat een mooie overwinning met bij vlagen briljante acties. En natuurlijk zullen de deskundigen zeggen dat als je zoveel sterker bent er geen drie tegen mag krijgen, van mij mag het, als je zelf maar minimaal vier maakt. Als het spelletje zo gespeeld wordt zal het weer drukker langs de lijn en in de stadions worden.

Lees meer...

ON in ruim een uur langs Groen Geel

De wedstijd Groen Geel - Oranje Nassau duurde vanavond ruim een uur. Door gebrek aan wisselspelers wilde Groen Geel na twee blessures op rij niet verder. De scheidsrechter maakte daarom een eind aan de wedstrijd

Lees meer...

KNVB info ON1