Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Nacompetitie is voor Oranje Nassau maar van korte duur

Aangezien Tweenul.nl haar eigen verslaggever naar Coendersborg stuurde, kan ik van dit verslag een mooi eigen feestje maken. Een feestje dat wij als supporters graag nog even met de selectie na afloop van de wedstrijd Oranje Nassau 1918 – DTS 35 Ede hadden willen vieren. Echter de 1 -5 nederlaag had tot gevolg dat de kantine vrij snel een zeer rustige indruk maakte. De tegenstander vertrok al snel om het feestje van de overwinning thuis verder te vieren.

Lees meer...

Oranje Nassau voor de derde keer op rij onderuit

Noordscheschut had in de laatste wedstrijd nog een periode kampioenschap te verdienen en de Drenten, normaal gesproken al gegarandeerd voor strijd, hadden nu nog even extra in de handen gespuugd om het misschien beter Oranje Nassau even de oren te wassen.

Lees meer...

Drachtster Boys bezorgt Oranje Nassau eerste thuisnederlaag

Trainer Hans v.d.Ploeg was toch wel in zijn nopjes en een beetje trots na afloop, dat hij met zijn mannen Oranje Nassau voor de eerste maal dit seizoen in het zand deed bijten. Zand dat er genoeg was te vinden in de doelgebieden van het hoofdveld van ON. 

Lees meer...

Belangrijke zege Oranje Nassau tegen Be Quick Dokkum

Op een zonovergoten Sportpark Tolhuspark te Dokkum werd om 15.00 uur o.l.v.arbiter R.Berends uit Donkerbroek,geassisteerd door de heren Cadogan en Oppedijk,afgetrapt voor de wedstrijd Be Quick - O N.

Lees meer...

Oranje Nassau morst twee punten tegen Bedum

Oranje Nassau benutte de kans om drie punten in te lopen op het verliezende HZVV maar gedeeltelijk door tegen het laag staande Bedum slechts gelijk te spelen. Het kwam nog wel sterk terug door een 0 – 2 achterstand goed te maken, maar kon de kracht niet meer opbrengen om het laatste duwtje te geven. Overigens was het punt ook zeer verdiend voor het keihard werkende Bedum.

Lees meer...

Oranje Nassau slecht in slotfase moeilijke horde

Onder goede weersomstandigheden werd zaterdagmiddag om 14.45 oonder leiding van scheidsrechter Vredevoogd uit Roden met zijn assistente4n de heren Caglak en Wesseling afgetrapt bij de wedstrijd Balk-Oranje Nassau.

Lees meer...

Oranje Nassau slaat aanval op tweede plek moeiteloos af

Vooraf was niet iedere volger van Oranje Nassau er gerust op. De ploeg draaide de laatste wedstrijden wat stroever dan in de weken ervoor. En Winsum is een tegenstander, waar ON de laatste jaren veel moeite mee heeft. De spelers van ON dachten daar echter heel anders over en legden een prima partij op de mat.

Lees meer...

Oranje Nassau morst punten tegen wilskrachtig Gorecht.

Oranje Nassau was nog bezig haar wonden te likken na de teleurstellende uitschakeling in de beker en Gorechts trainer Robbie Wentink zag hierin een kans om met punten sportpark Coendersborg te verlaten. Tot vlak voor het einde van de wedstrijd leken het er drie te worden. Het was echter inval scheidsrechter Nijenhuis uit Deventer die in de 89e minuut de bal op de stip legde na een overtreding op Ruendel Martina en de strafschop keurig verzilverd werd door Tyson dos Santos. Een paar minuten later in blessure tijd verzuimde hij echter om Oranje Nassau nog een pingel toe te kennen na een nog duidelijker overtreding binnen de beruchte lijnen. Een blunder natuurlijk, maar gezien de gehele wedstrijd was hij hiermee de man die aangaf wat de meeste toeschouwers ( het waren er een honderd) dachten, Gorecht verdiende wel een puntje.

Lees meer...

ON sneuvelt in beker.

Oranje Nassau is in de kwartfinale van de beker uitgeschakeld door Frisia. Na een gelijkspel nam Frisia de strafschoppen net iets beter.

Lees meer...

Krappe winst Oranje Nassau bij VV Groningen

Oranje Nassau moest zaterdag j.l. alle zeilen bij zetten om met drie punten terug te keren naar het zuiden van de stad. Dat ze hierbij een windkracht 7 tot 8 mee had en tevens vrouwe Fortuna niet tegenwerkte, bracht pas laat in de wedstrijd de volle winst bij de vandaag in het wit gestoken Oranje hemden.

Lees meer...

Verdien €50

KNVB info ON1