on100header_blanco.png

ON 100 feestelijkheden in april

Het feestjaar is al in volle gang en we hebben al een erg geslaagde reünie achter de rug. Maar de echte 100e verjaardag van de club moet nog komen. Aan het einde van deze maand staat nog een aantal activiteiten op het programma. Een korte beschrijving:

Lees meer...

Twee publiekstrekkers voor de reünie!

Vandaag werd het volledige programma voor de ON 100 reünie op 20 januari bekend. Naast een leuk sportief en interactief programma, werden ook twee grote publiekstrekkers aangekondigd.

Lees meer...

Leuk artikel in het Dagblad van het Noorden

Het jubileum van Oranje Nassau krijgt ook aandacht van de media. Op 7 december stond er een leuk artikel in het Dagblad van het Noorden.

Lees meer...

Geslaagd jubileumdiner

Bekende gezichten, oude verhalen, het "ON gevoel" en bovenal heerlijk eten waren de ingrediënten van een erg geslaagd jubileumdiner bij De Pauw gisteravond.

Lees meer...

Fundraising dinner op 29 november

Op woensdag 29 november organiseert de Jubileumcommissie een 'fundraising dinner'. Voor vragen of opgeven kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Michel Schreuder of Jaap Urban.

Lees meer...

Datum ON100 reünie bekend!

Het hele seizoen staat in het teken van het jubileum, maar uiteindelijk zijn er een paar momenten waar je bij moét zijn. De reünie is daar een van! Op 20 januari zijn alle leden en oud-leden welkom op de ON 100 reüniedag. Voetballen met je oud ploeggenoten, terugblikken op die goede oude tijd onder het genot van een hapje en een drankje? Dat kan op deze dag.

Lees meer...

Veiling: shirt Mimoun Mahi

Tijdens het jubileumjaar zullen met regelmaat mooie stukken worden geveild. In de eerste maandveiling is er al te bieden op een paar mooie stukken.

Lees meer...

ALV april: presentatie ON 100

Tijdens de ALV van 19 april vertelden Jaap Urban en Michel Schreuder iets over de ideeën van de jubileumcommissie. Ze droegen mooie t-shirts met rugnummer 18 om alvast iets te laten zien van de jubileumkleding die binnenkort verkocht gaat worden via deze website.

Lees meer...

Logo jubileumjaar gepresenteerd

Vandaag presenteerde de jubileumcommissie het op de Facebook pagina van Oranje Nassau het logo dat in het kader van het jubileumjaar gebruikt zal worden.

Lees meer...

2017: start van een bijzonder jaar

We staan met CVV Oranje Nassau aan het begin van een bijzonder jaar. Dat heeft alles te maken met het aanstaande jubileum van de vereniging. In het jaar 2018 mag ON haar 100-jarig bestaan vieren. En dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Sterker nog: we maken er een volledig jubileumjaar van! En dat betekent dat het jubileum dit jaar al van start gaat!

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait