Konings: ‘Viboa is de ploeg in vorm’

GRONINGEN – ON speelt zaterdag om 14.30 uur in Koudum tegen Oeverzwaluwen. Na een verloren seizoen in de hoofdklasse C heeft de formatie van ON-trainer Henk Konings het momenteel nog niet voor het zeggen in de eerste klasse E. Oeverzwaluwen daarentegen ook niet. De ploeg van Oeverzwaluwen-trainer Rob de Jong heeft de rode lantaarn op dit moment stevig in handen.

Lees meer...

Zoekgeraakt!!

Zoekgraakt bij ON:
1 zilveren halsketting met 2 bolletjes
Als u hem vindt: bellen met Suzanne 0629287722

Blessurespreekuur Oranje Nassau

Sinds dit seizoen ben ik, Rosa Haverkort, verzorgster bij het 1e van Oranje Nassau.
Dit doe ik vanuit fysiotherapie praktijk Fysiosportief, hier onderzoeken en behandelen wij onder andere de geblesseerde spelers van het (tot nu toe alleen) 1e van Oranje Nassau.
er is nu een vast aanspreekpunt voor alle spelers van Oranje Nassau bij blessureleed en zij kunnen snel terecht voor onderzoek en sport specifieke behandeling bij Fysiosportief.

Lees meer...

ON vol vertrouwen richting Noorscheschut

GRONINGEN - ON neemt het overmorgen voor de vijfde competitiewedstrijd op tegen Noordscheschut. Het uitduel begint om 14.30 uur. Na de moeizame 2-1 uitzege op Balk van afgelopen weekend is er volgens ON-trainer Henk Konings voldoende reden om het duel van komende zaterdag met vertrouwen tegemoet te zien.

Lees meer...

ON wacht zware klus in Balk

GRONINGEN - ON speelt morgen in de vierde competitiewedstrijd uit tegen Balk. Het duel begint om 14.30 uur. De promovendus uit Friesland deed het met zes punten uit drie wedstrijden vooralsnog beter dan de formatie van ON-trainer Henk Konings. Tevredenheid over de start van het seizoen is er dan ook niet bij de Groningers vertelt Konings.

Lees meer...

ON 2 wint in Klazienaveen

Oranje Nassau 2 heeft alweer de derde zege op rij geboekt. In en tegen Klazienaveen werd het 4-1. Bij rust leidde ON al door een goal van Brian Swabedissen.

Lees meer...

ON en VEV '67 blijven in evenwicht

GRONINGEN - ON is zaterdagmiddag voor eigen publiek niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel tegen het nog puntloze VEV '67. Na dik twintig minuten bracht Roy van Dalen ON aan de leiding. De gasten uit Leek kwamen tien minuten voor tijd via Age-Wim van der Zee alsnog op gelijke hoogte.

Lees meer...

Konings: 'Er moet meer brutaliteit in ons spel'

GRONINGEN - Na twee speelronden is de balans met een thuisnederlaag (1-3 Olde Veste '54) en een uitzege (VC Trynwalden 1-5) voor ON in evenwicht. Overmorgen neemt de ploeg van ON-trainer Henk Konings het voor eigen publiek op tegen nieuwkomer VEV '67. Het duel begint om 15.00 uur. Aan ON de taak om de goede lijn door te trekken vertelt Konings.

Lees meer...

Wedstrijdprogramma zaterdag 15 september

Ook dit weekend staan er weer tal van interessante wedstrijden (zowel uit als thuis) op het wedstrijdprogramma. Jan Niko de Boer maakte het volgende overzicht.

Lees meer...

Herstel topteams in tweede competitieronde

De ene zaterdag is de andere niet en dat blijkt maar al te goed als je de prestaties van onze topteams afzet tegen die van de vorige week zaterdag. Zelf heb ik de wedstrijd van vrouwen 1 tegen The Knickerbockers 1 gezien en dat was een wedstrijd met twee gezichten.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor