Clubhuis op zaterdag 8 december a.s. gesloten!

Zoals bekend heeft de KNVB besloten vanwege de trieste gebeurtenissen op één der velden in Almere het totale voetbalprogramma voor het komende weekeinde te schrappen. Een terecht besluit!
De KC heeft inmiddels besloten dat ons clubhuis de komende zaterdag 8 december gesloten blijft.
Of er donderdagavond 6 december getraind kan worden, zullen we morgen ook hier vermelden.

Konings: 'We zijn klaar voor Buitenpost'

GRONINGEN – De allerlaatste ontmoeting tussen Buitenpost en ON draaide in augustus uit op een 2-0 bekerzege voor de Friezen. Morgen staan beide ploegen in Groningen opnieuw tegenover elkaar. Het duel begint om 14.30 uur.


door Jeroen Kunst

Zowel ON als Buitenpost speelde het laatste competitieduel gelijk. Buitenpost deed dat op eigen veld tegen Olde Veste ’54, terwijl de formatie van ON-trainer Henk Konings bleef steken op een punt bij stadsgenoot PKC ’83. Er had meer in gezeten blikt Konings terug. ‘’Wij speelden uitstekend de eerste helft, maar we verzuimden de wedstrijd al vroegtijdig te beslissen. In plaats van de 0-2 te maken viel op slag van rust bij ons de 1-1 binnen. Na de hervatting waren we meer in balans en in die fase creëerde PKC ’83 ook de nodige kansen. We hadden toen minder grip op de wedstrijd, omdat we teveel balverlies leden.’’

Rode kaart

De laatste ontmoeting tegen Buitenpost staat Konings nog scherp op het netvlies. ‘’In die wedstrijd kregen wij al vroeg een onterechte rode kaart en daar haalden zij maximaal rendement uit. Als team presteerden wij daar ver onder ons niveau. Niettemin is het wel een sterk collectief met een degelijke organisatie en ze zijn snel in de omschakeling. Daar moeten we ons absoluut tegen wapenen, maar op Jasper van Buiten (rugblessure) na beschik ik over een fitte selectie, dus we zijn klaar voor Buitenpost.’’

Na volgende week is ON halverwege het seizoen 2012/2013. Tevredenheid is vooralsnog niet het gevoel dat overheerst bij Konings, maar vertrouwen in de tweede seizoenshelft heeft de trainer wel. ‘’Voor wat betreft de eerste seizoenshelft hadden we een hele andere verwachting. Het duurde te lang voordat we in juiste vorm raakten en de automatismen op gang kwamen. Daardoor hebben we teveel punten verloren, maar ik ben tevreden over de ontwikkeling die we doormaken. Er wordt hard getraind, het teamproces ontwikkelt zich goed en dat zal zich in de tweede seizoenshelft ook moeten gaan vertalen in betere resultaten.’’

 

ON 1oefent donderdagavond tegen G.S.V.V. The Knickerbockers

Donderdag 22 november oefent Oranje Nassau 1 tegen G.S.V.V. The Knickerbocckers 1. Aanvang 20.00 uur, veld 5. De wedstrijd wordt geleid door scheidsrechter Kohler uit Dokkum. Het komend weekend is ON 1 vrij.

Nijboer aannemersbedrijf wint verloting en wordt broeksponsor ON1

 

Uit de loting verricht door notaris mr. Y. Stevens is NIJBOER AANNEMERSBEDRIJF als winnaar naar voren gekomen. De naam van Nijboer aannemersbedrijf zal binnenkort op de broekjes van de 1e selectie staan. Zie onderstaande brief van de notaris.

Lees meer...

PKC '83 - ON terug van weggeweest

GRONINGEN – De stadsderby tussen ON en PKC ’83 is terug van weggeweest. In het seizoen 2010/2011, het jaar waarin PKC ’83 uit de hoofdklasse degradeerde en ON er op de valreep in bleef, ontmoetten beide ploegen elkaar voor het laatst. Groot waren de verschillen (0-1 winst ON – 1-2 winst PKC ’83) dat jaar niet. Ook dit seizoen ontlopen beide ploegen elkaar nauwelijks. PKC ’83 – ON begint morgen om 14.30 uur.

Lees meer...

ON 2 verliest in Harkema

Verliezen kan. Verliezen mag. De manier waarop ON2 afgelopen zaterdag echter onderuit ging tegen Harkemase Boys (3-1), zorgde echter voor een wrang gevoel. Natuurlijk moet je altijd de hand in eigen boezem steken, maar dit...

Lees meer...

Programma 10 november

Graag verwijs ik jullie, behalve naar het voetbalprogramma voor zaterdag 10 november a.s., ook naar het voetbaloverzicht met daarin verwerkt al het wel en wee van onze veldteams.
Zaterdag 10 november a.s. staan er een aantal interessante wedstrijden op het programma. D1 neemt het, om 09.00 uur al, op tegen directe concurrent voor de titel Helpman D4. Ook al

Lees meer...

Verloting onder adverteerders ON-Top krant voor broeksponsor ON1

Onder de adverteerders van de ON-Top krant wordt geloot wie broeksponsor wordt van ON1. De verloting wordt verricht door notaris Stevens van notariskantoor Stevens-Idema.

De adverteerders die meeloten zijn: Kallenkoot Schoonmaakbedrijf, Kikstra Zonwering, Leydsman Elektroctechniek, Nijboer, Aannemersbedrijf, Nijland Wonen, Noord Nederlandse Academie, NordLock, Oudman Schoenen, Rapide Tours, Steenbergen Fietsen, Wielinga voor Vakwerk, Matsch van Giesesteijn, Algemeen Belang, Bloemenwereld Hereplein, Broekema Sierbestrating, D en U Groep, De Wit Kornhorn, Gebr. Dekker, Puur Idee, Elting Stukadoors en Afbouw, Foto Gaaikema, Paal 13, Happy Garden, Hofland deltaflex en Hamstra Rijwielen.

Konings: ‘Het is aanhaken of afhaken’

GRONINGEN – ON neemt het zaterdag in eigen huis om 15.00 uur op tegen koploper Viboa. Beide ploegen begonnen dit seizoen als titelfavoriet in de eerste klasse E. Vooralsnog maakte alleen Viboa deze verwachting waar. ON kwakkelt in de eerste seizoenshelft en zal alle zeilen moeten bijzetten om het gapende gat van elf punten, waarbij het een duel minder speelde, een beter aanzien te geven.

Lees meer...

ON 1 oefent donderdagavond tegen G.V. Groen Geel

Donderdagavond oefent ON 1 tegen G.V. Groen Geel 1. De wedstrijd begint om 20.00 uur en wordt gespeeld op veld 5.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor