INLEVERING OUD PAPIER!

U kunt uw voorraad oud papier nog tot en met woensdag 23 januari a.s. bij ON inleveren. Help even mee de container vol te maken!

WEL VOETBALLEN BIJ ORANJE NASSAU OP ZATERDAG 19 JANUARI A.S.

Ondanks de afgelasting van het amateurvoetbal wordt er bij ON volop gevoetbald. Om 12.00 uur speelt Vrouwen 2 - Muntendam VR1, om 14.30 Vrouwen 1 - Be Quick D. VR1 en Vrouwen 4 - Veteranengroep. Bij deze laatste wedstrijd staat de 'SNERTCUP' op het spel en na afloop bieden de veteranen dan ook snert + roggebrood met spek aan!

Algemene Ledenvergadering

Hierbij nodigen wij onze leden uit voor het bijwonen van de ALV te houden op woensdag 30 januari 2013, aanvang 19.30 uur in het clubhuis. De stukken voor deze vergadering, m.u.v. het financieel verslag over het boekjaar 2011/2012, zullen binnenkort op deze site worden geplaatst.


Het bestuur van de CVV Oranje Nassau.

 

 

Nieuwjaarsinstuif voor iedereen

Het bestuur en de kantinecommissie nodigen jullie graag uit voor het bijwonen van onze traditionele nieuwjaarsinstuif. Op vrijdagavond 4 januari a.s. verwelkomen we jullie graag vanaf 19.30 uur in ons clubhuis. Vanaf 20.00 uur staat een koud buffet klaar met misschien nog een ‘warme’ toegift.

Lees meer...

Zaaltoernooi voor de veldteams

Op zaterdag 5 januari a.s. organiseren wij voor de 21e (!) keer het zaaltoernooi voor onze veldteams 2, 3, 4, 6, 7, 8 en 9, aangevuld met een Old Star teams met in de gelederen o.a. de broers Antonides, Rogier Bouma en Sander Meppelink. Enige jaren geleden waren zij erg succesvol bezig in de zaalcompetitie en ‘het afgelopen jaar wonnen ze de Oranje Nassau 90 Jaar Jong Cup. We hadden dit keer ook onze vrouwen uitgenodigd, maar zij moeten om diverse redenen verstek laten gaan.

 

Lees meer...

IN MEMORIAM JO BOSCH

Hiermede hebben wij de droeve plicht mededeling te doen van het overlijden van Jo Bosch geboren op 1 mei 1932. Jo meldde zich aan bij onze vereniging op 1 januari 1948 en was het oudste verenigingslid. Een lidmaatschap van ca. 65 jaar is een unieke gebeurtenis.

Lees meer...

Konings gaat, Van der Ploeg komt

Oranje Nassau neemt aan het einde van het seizoen afscheid van trainer Henk Konings. De club legde vervolgens razendsnel een opvolger vast: Hans van der Ploeg, bepaald geen onbekende binnen de club.

Lees meer...

ZONDER RESPECT GEEN VOETBAL! en Programma 15 december

Zaterdag 8 december jl. lag het amateurvoetbal in heel Nederland stil. De reden is bekend. Bij ON hebben we er voor gekozen dat iedereen op zijn eigen manier maar eens moest nagaan hoe het zo ver kon komen. Gelukkig, zullen de meesten hebben gedacht, dit is bij mijn team

Lees meer...

Kunstgrasvelden kunnen weer gebruikt worden

De kunstgrasvelden zijn weer sneeuwvrij en kunnen gebruikt worden voor trainingen
en wedstrijden.

Vanavond geen training; clubhuis ook gesloten

Vanwege de gesteldheid van de velden wordt er vanavond (donderdag 6 december) niet getraind op Coenderborg. Ook het clubhuis blijft gesloten. Als de velden weer vrijgegeven worden, wordt dat hier gemeld.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor