ON start cruciale serie tegen Balk

GRONINGEN – Voor ON breken drie belangrijke speelrondes aan. De ploeg die vooralsnog deel uitmaakt van een brede middenmoot wil in de top 3 eindigen. Thuiswinst tegen laagvliegers Balk, Noordscheschut en Oeverzwaluwen is dan wel noodzakelijk wil de formatie van ON-trainer Konings de voorgenomen doelstelling dichterbij brengen. Morgen start ON – Balk om 15.00 uur.

Lees meer...

ONDERZOEK OVER HET VRIJWILLIGERSPROBLEEM EN HET LEDENVERLOOP

Op de onlangs gehouden ALV is het ook al verteld, maar omdat lang niet alle leden hier aanwezig waren, willen we graag via onze site het volgende aan jullie mededelen.

Onze vereniging heeft de laatste jaren te maken met een tekort aan vrijwilligers, waardoor zowel binnen het bestuur als bij de diverse commissies te weinig mensen de noodzakelijke werkzaamheden moeten doen. Dat brengt spanningen met zich mee en het gevaar dat niet alle werkzaamheden op de juiste wijze en tijd kunnen worden uitgevoerd, is meer als denkbeeldig.

Het andere probleem is de afname van ons ledenbestand. Bij de mannen senioren veld is er de laatste seizoenen sprake van een terugloop van gemiddeld één elftal. Bij de vrouwen senioren neemt het aantal actieve voetballers ook af. Bij de jeugd hebben we te maken met te weinig spelers voor de categorieën A-, B- en C-junioren.

De hoogste tijd dus om naar beide problemen aan een onderzoek in te stellen, want op weg naar ons eeuwfeest willen we toch een toonaangevende vereniging blijven.

In overleg met Jan Willem Bruining hebben drie derde jaars studenten van de opleiding Sportmanagement van de Hanzehogeschool zich bereid verklaard dit onderzoek uit te voeren.

Deze drie zijn: Kars Breukel, Matthijs van der Laan en Paul Klijnsma, die momenteel ook de training verzorgt van onze jeugdteams. Inmiddels hebben zij een tweetal enquêtes opgesteld en deze zullen via de mail en een link op de website aan onze leden en ex/leden worden kenbaar gemaakt.

Wij rekenen op jullie medewerking bij het invullen van deze enquêtes en natuurlijk worden de resultaten via de ALV met jullie besproken.

Namens het bestuur,

Jan Buitenhuis

ON oefent tegen The Knickerbockers

ON heeft een alternatief gevonden voor het afgelaste competitieduel tegen CVVB. ON oefent thuis om 14.30uur tegen The Knickerbockers. De wedstrijd wordt gespeeld op veld 5.

Assistent scheidsrechter gezocht voor eerste elftal

Het bestuur is op zoek naar een enthousiaste vrijwillige assistent scheidsrechter voor het eerste elftal. Momenteel wordt deze taak vervuld door twee andere vrijwilligers die echter door werk en andere verplichtingen niet in staat zijn om alle wedstrijden aanwezig te zijn. Zo zijn er voor de tweede helft van het lopende seizoen nog zeven wedstrijden niet ingevuld. En mocht onverhoopt de ambitie om weer 'terug' te gaan naar de hoofdklasse niet slagen, dan wellicht ook voor het seizoen 2013-2014.

Meer informatie bij Frank van Huis, tel 06-41696223 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijd VEV '67 - Oranje Nassau AFGELAST

De wedstrijd VEV '67 - Oranje Nassau is in verband met de weersomstandigheden afgelast.

ON hervat competitie tegen VC Trynwalden

ON speelt morgen in eigen huis om 15.00 uur de return tegen VC Trynwalden. Begin september boekte de formatie van ON-trainer Henk Konings een 5-1 uitzege. De gasten uit Friesland grepen in dezelfde maand voor het laatst de volle winst in competitieverband (0-2) bij hekkensluiter Oeverzwaluwen.

Lees meer...

IN MEMORIAM JAN SPEELMAN

Op 28 januari jl. is Jan Speelman overleden. Jan was een van de oudere leden van de club en in clubjaren zelfs het oudste lid. Jan is geboren op 12 december 1922 en is eigenlijk altijd lid geweest van de vereniging. Jan speelde halverwege de jaren vijftig vele jaren in het eerste elftal, waame hij in 1957 kampioen werd. Jan was vele jaren lid van de TC van Oranje Nassau en had vele goede contacten met de KNVB, zowel bij de afdeling Noord als landelijk. De laatste jaren was Jan niet meer actief binnen de vereniging, maar was nog wel lid van de club van honderd

Wij hebben namens Oranje Nassau condoleances aan de familie gezonden.

Bob van Wilgen

Snertwedstrijd

Zaterdag 19 januari was het dan zover. In de beide geledingen werd er stevig naar uitgekeken: de jaarlijkse wedstrijd tussen vrouwen 4 en de veteranen (zeg maar dinsdagavondgroep).

Lees meer...

Geen wintercup, geen training

Er is ook vanavond (donderdag) geen training op de Coendersborg. Bovendien gaat de wintercup zaterdag ook niet door. Zaterdag is de kantine echter wél open, vanaf 13.30 uur.

Vanavond geen training

Vanwege de sneeuwval wrdt er vanavond niet getraind op de Coendersborg. Ook de kantine blijft dicht. Als wer wel weer getraind mag worden, word dat op deze website bekend gemaakt.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor