Programma zaterdag 30 maart

Onderstaand vinden jullie het programma voor zaterdag 30 maart a.s. Het wordt wederom een koude zaterdag en gezien de nachtvorst is het maar de vraag of dit keer wel alle wedstrijden kunnen worden gespeeld.

Alvorens even in te gaan op de wedstrijden van zaterdag a.s., eerst nog even terug naar de vorige week zaterdag. I.v.m. de heersende kou werden de wedstrijden thuis van de D-, E- en F-pupillen en

Lees meer...

ON klaar voor competitiekraker tegen VIBOA

GRONINGEN – Of de 2-0 nederlaag die VIBOA vorige weekend  leed bij Drachtster Boys een incident was moet zaterdagmiddag blijken wanneer ON om 14.30 uur te gast is in Winsum. Voor ON is de sluiproute richting hoofdklasse nog steeds niet van tafel. Winst op de ploeg die  al met één been in het op een na hoogste amateurniveau staat is dan wel noodzakelijk.

Lees meer...

Wedstrijd CVVB - Oranje Nassau afgelast !!!

De wedstrijd CVVB - Oranja Nassau, die vandaag voor half drie gepland stond is ivm de weersomstandigheden afgelast.

ON wacht eerste confrontatie met CVVB

GRONINGEN – Komende zaterdag staat de allereerste aflevering van CVVB – ON om 14.30 uur op het programma. ON kruipt langzaam omhoog in het linkerrijtje, terwijl de formatie van CVVB-trainer Hans van de Ploeg al het hele seizoen aan de ketting ligt in het rechterrijtje. De Bedumers, die met 13 keer 90 minuten vooralsnog het minst aantal wedstrijden speelden, kunnen zeker nog een paar plekken omhoog. Voor ON komt het plafond bijna in zicht.

Lees meer...

ON wil hoger rendement tegen Oeverzwaluwen

GRONINGEN – ON-trainer Henk Konings ziet nog steeds perspectief voor een hoge eindklassering in 1E zaterdag. De 4-1 overwinning van begin maart tegen Noordscheschut moet dan zeker een vervolg krijgen tegen Oeverzwaluwen. De hekkensluiter uit Zuid Friesland is morgen om 15.00 uur de tegenstander van Oranje Nassau in Groningen.

Lees meer...

Kunstgrasvelden weer beschikbaar.

De gemeente heeft op dinsdag 12 maart de kunstgrasvelden weer vrijgegeven voor het houden van trainingen en spelen van wedstrijden. De wedstrijd van ON1 tegen Forward vanavond kan dus gespeeld worden.

ON 1oefent dinsdagavond 12 maart tegen Forward.

Dinsdag 11 maart oefent ON1 tegen Forward. Aanvang 20.00 uur, op veld 5. Alles wel ‘IJs en weder dienende’, met andere woorden mits er geen sneeuw op het veld ligt.

Programma zaterdag 9 maart

De afgelopen zaterdag 2 maart kon onze mannen 1 eindelijk weer eens tevreden het veld verlaten, al leek het er in de 1e helft weer even op dat de wedstrijden tegen Trynwalden en Balk werden gekopieerd. ON nam vrij snel een 1-0 voorsprong, maar liet zich door Noordscheschut toch weer terug dringen op de eigen helft en dat had de gelijkmaker tot gevolg. In de 2e helft een veel beter spelend ON en de Drenten werden bij vlagen helemaal

Lees meer...

ON aast op revanche tegen Noordscheschut

GRONINGEN – ON speelt morgen om 15.00 uur thuis tegen laagvlieger Noordscheschut. Waar ON met zes gelijke spelen telkens een goal tekort kwam voor de volle winst, werd Noordscheschut in zes duels eveneens achtervolgd door hetzelfde fenomeen. Met het enige verschil dat de formatie van Noorscheschut-trainer Eric Prins niets overhield aan de confrontaties.

Lees meer...

Programma zaterdag 2 maart

 

We zijn wat dit voetbalprogramma betreft alweer aangeland in de maand maart en dat betekent dat vrijwel alle teams weer aan de bak moeten. De winterslaap moet dus nu definitief verdwenen zijn.
Alvorens in te gaan op het programma van zaterdag 2 maart a.s., wil ik jullie eerst even deelgenoot maken van een heugelijk feit. En dat betreft het zaalteam van ON MB1. Zij werden zaterdag 23 februari jl. in Leek voor het 2e achtereenvolgende jaar districtskampioen! Na in de poule 3x te hebben gewonnen: 10-0 ONT, 2-1 Drachtster Boys

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor