Oranje Nassau speelt zaterdag de laatste derby van dit seizoen.

Onder leiding van scheidsrechter Wouter Wiersma uit Drachten speelt Oranje Nassau zaterdag de laatste derby van het seizoen. In Haren op sportpark De Koepel is Gorecht van trainer en ON-lid Bert Vos de tegenstander. Het arbitrale duo bestaat verder uit Daniel Dorgelo uit Emmen en Kilian Jousma uit Bedum. En zo zijn deze keer drie provincies betrokken bij de wedstrijd tussen twee Groninger ploegen. En na twee scheidsrechters uit respectievelijk Maastricht en Overdinkel nu weer een arbiter die wat minder reistijd kwijt is.

Lees meer...

Oranje Nassau start de derde periode met de wedstrijd tegen Blauw Wit '34

Zaterdag 17 maart speelt Oranje Nassau thuis tegen Blauw wit ’34. En als het aan de spelers van ON ligt, zullen ze na twee nederlagen in de competitie en één in de beker eindelijk wel weer eens willen winnen. Of dat gaat lukken moet je natuurlijk maar afwachten.

Lees meer...

Weekoverzicht zaterdag 3 maart 2018

Er valt ook dit keer weinig terug te blikken want, behalve de wedstrijd van Vrouwen 1, werd het hele voetbalprogramma afgelast. Op zich een goede beslissing van het district Noord-Oost want het was door het koude weer beslist geen pretje voor de voetballers en de toeschouwers.

Lees meer...

Zaterdag derby tegen PKC ‘83

Na de verloren bekerwedstrijd van afgelopen dinsdag moet Oranje Nassau opnieuw vol aan de bak. Op Sportpark De kring speelt de dan in het wit gehulde uitploeg de derby tegen PKC. Een wedstrijd die meestal de nodige belangen en emoties kent.

Lees meer...

Oranje Nassau opnieuw thuis tegen Drachtster Boys, nu voor de beker!

Oranje Nassau kan zich opmaken voor de derde confrontatie met Drachtster Boys in dit seizoen, Tot nu toe verlopen deze wedstrijden nog niet naar wens voor de oranjehemden. Aan het begin van de competitie was de ploeg van de Groninger trainer Hans van der Ploeg, hij woont bijna op het veld van ON, de Groningers in Drachten met 3-1 de baas. En een week geleden wonnen de wit-zwarten ook het tweede duel, deze keer met 2-1.

Lees meer...

Weer oud-papier tijd

De container voor oud-papier komt één dezer dagen weer op het terrein van Oranje Nassau te staan. Tijd dus om weer even te kijken of je nog oude krantem en dergelijke op voorraad hebt. Oranje Nassau wil het graag hebben.

Lees meer...

Voetbaloverzicht 24 febuari 2018

Omdat de KNVB vrijdag al de wedstrijden in de categorie B had afgelast, bleef van het wedstrijdprogramma niet zo veel over. Vrouwen 1 moest wel aan de bak, want de op zaterdag 20 januari jl. afgelaste bekerwedstrijd tegen Jong vv Alkmaar stond vandaag opnieuw op het programma. Helaas konden onze vrouwen dit keer de Alkmaarsters niet opnieuw de punten afsnoepen, wat dus in de competitie wel lukte.

Lees meer...

Geen jeugdtrainingen tot JO-15!

In verband met de heersende kou en mede omdat door de krokusvakantie veel jeugdleden afwezig zijn, vervallen deze week de trainingen voor onze jeugd tot O15!

Michel Schreuder, coördinator JC

Voetbaloverzicht 17 februari 2018

Thuis was het de afgelopen zaterdag weer raak wat het aantal afgelastingen betrof. De natuurgrasvelden waren niet bespeelbaar, waardoor diverse wedstrijden moesten worden afgelast of worden verplaatst naar de kunstgrasvelden. Maar ook op kunstgrasveld 2 kon niet direct worden gespeeld. Dat veld bleek vroeg in de morgen door de gladheid te gevaarlijk om de jongste jeugd hierop te laten spelen. Uiteindelijk moesten we zeven wedstrijden definitief afgelasten. 

Lees meer...

Topper in 1E nummer 2 Drachtster Boys komt op bezoek bij nr. 4 Oranje Nassau

Drie week geleden had de voorbeschouwing op de wedstrijd ON- Drachtster Boys de kop “Trotse koploper Drachtster Boys op bezoek op Coendersborg” Inmiddels is de situatie veranderd en kun je spreken van een echte topper tussen de nummer 2 en nummer 4 van de ranglijst.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor