Even voorstellen: Mitchell Schievels

Wie in dit seizoen naar Oranje Nassau gaat kijken kan niet om Mitchel Schievels heen. Op mijn manier gezegd: hij steekt met kop en schouders uit boven de andere selectiespelers.

Lees meer...

Even voorstellen: Allard Westerdijk

Mijn eerste kennismaking met Allard Westerdijk was, toen hij als toeschouwer op uitnodiging van Rhobin Brander aanwezig was bij de laatste thuiswedstrijd van Oranje Nassau tegen Winsum.Tijd voor een nadere kennismaking.

Lees meer...

Even voorstellen: Maurice Stoffijn

Het komt de laatste jaren helaas niet mee zo vaak voor, dat een jeugdspeler bij Oranje Nassau doorstroomt naar de eerste selectie. ON heeft namelijk geen grote jeugdafdeling. Daarom vinden we het fijn deze keer een jeugdspeler voor te stellen die wel tot de eerste selectie doordringt.

Lees meer...

Even voorstellen: Jermo Verbeek

De volgende in de rij van spelers die we graag voorstellen aan de volgers van Oranje Nassau is aanvaller Jermo Verbeek. Sinds dit seizoen ook uitkomend voor Oranje Nassau.

Lees meer...

Even voorstellen Lars van der Sluis

In een reeks waarin we kennismaken met spelers, die dit jaar voor het eerst spelen bij Oranje Nassau volgt nu een nadere kennismaking met Lars van der Sluis. Helemaal nieuw is Lars overigens niet, vorig seizoen trainde hij al een tijd mee met de eerste selectie, maar mocht hij helaas nog niet voor Oranje Nassau uitkomen.

Lees meer...

ON start de competitie tegen Broekster Boys

Vandaag is het competitieschema van o.a. de eerste klasse E bekend geworden. Oranje Nassau start op 22 september tegen Broekster Boys. 

Lees meer...

Voorstellen spelers en trainers: Joey Witte

In de serie kennismaking staf en selectie is het nu de beurt om Joey Witte voor te stellen.
Joey is dit seizoen één van de twee assistent trainers van Oranje Nassau.

Lees meer...

Geslaagde trainingsdag 1e selectie

Zaterdag j.l. heeft de eerste selectie heren de hele dag haar best gedaan om een frisse start van het seizoen 2018/19 te maken. Begonnen werd met een paar uur durende training onder leiding van Erwin Heerlijn en Jan v.d. Zee op het kunstgrasveld.

Lees meer...

Voorstellen spelers en trainers: Jan van der Zweep

Na het voorstellen van de hoofdtrainer zijn nu de assistenten aan de beurt. We beginnen met de man, die al veel met de trainer heeft samenwerkt, Jan van der Zweep. Voor zover wij konden nagaan heeft Jan als keeper drie keer tegen zijn nieuwe club gespeeld.

Lees meer...

Interview Erwin Heerlijn

Vanavond start Oranje Nassau met het tweede deel van de voorbereiding op een naar we hopen prachtig seizoen. In de tijd tot aan de eerste competitiewedstrijd op 22 september plaatsen we naast voorbeschouwingen ook regelmatig stukjes, waarin we de nieuwe spelers en staf voorstellen. Zodat de supporters al vast een beetje de nieuwe jongens leren kennen. We zetten er een foto bij, zodat je er ook direct een gezicht bij hebt.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor