Agenda Algemene Ledenvergadering 16 mei 2018

Beste ON-ers,

 Bijgaand de agenda voor de Algemene Ledenvergadering van woensdag 16 mei 2018. De aanvang van de vergadering is 19:30.

Lees meer...

Koninklijke erepenning op 100ste verjaardag van Oranje Nassau

Met een receptie op de echte verjaardag 30 april besloot Oranje Nassau het feestjaar ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan. Ik wil beginnen met het bedanken van iedereen die het mogelijk heeft gemaakt om de festiviteiten te maken tot wat ze waren. En dat waren er flink wat.

Lees meer...

De zaterdag voor de verjaardag...

Een beetje een vreemde zaterdag voor de a.s. verjaardag op maandag 30 april. Een bijna voetballoze inhaal zaterdag was niet de ideale omstandigheid voor een feestdag. 1 jeugdwedstrijd in de ochtend en een afgelaste wedstrijd van het 5e elftal in de vroege middag uren. De dames die zich beschikbaar hadden gesteld om bij drukte te assisteren en via een koek- en grabbeltonactie wat gelden te genereren voor de dames afdeling hadden het niet druk en konden zich vermaken aan de stamtafel met een kaart spelletje wat verdacht veel leek op de beruchte stoelendans.

Lees meer...

Geslaagde sponsoravond in Leek

Dinsdagavond 24 april organiseerde Oranje Nassau een sponsoravond in het bedrijfspand van MW in Leek.Het was een avond in het kader van het 100-jarig bestaan van Oranje Nassau. Het werd inhoudelijk een geslaagde avond. Helaas viel de belangstelling van sponsoren, supporters en leden van de clu van honderd een beetje tegen. Maar de thuisblijvers hadden ongelijk.

Lees meer...

Opnieuw een belangrijke wedstrijd voor Oranje Nassau

We gaan nog een spannend slot beleven van de strijd onderin de eerste klasse E. Met een blik op de ranglijst kun je geen andere conclusie trekken. Natuurlijk hopen we dat Oranje Nassau daarin een positieve hoofdrol gaat spelen. Maar dat is nog even afwachten.

Lees meer...

Dennis Molema komt ON versterken

De 20-jarige Dennis Molema speelt vanaf komend seizoen voor Oranje Nassau uit Groningen. Dennis is een tweebenige centrumspits maar heeft rechts als voorkeursbeen. De afgelopen 2 seizoenen speelde hij voor ACV uit Assen, dit jaar uitkomend in de zaterdag 3e divisie. Hij maakte deel uit van de 1e selectie, trad een aantal keren aan in de basis en maakte geregeld invalbeurten.

Lees meer...

Voetbaloverzicht 7 april 2018

Terugblik: o.a. Manen 1 nadert de gevarenzone; Vrouwen 1 maakt zich op voor de topper tegen Berkel 1; Mannen 2 houdt stand in Zuidhorn; Mannen 3 en Vrouwen 3 nog in de race voor eden eventueel kampioenschap!

Lees meer...

Oranje Nassau moet vol aan de bak tegen d’ Olde Veste

Na het voor Oranje Nassau teleurstellend gelijkspel tegen Be Quick Dokkum staat zaterdag opnieuw een belangrijke wedstrijd op het menu voor de Groningers. Concurrent d’ Olde Veste komt op bezoek in Groningen. De geelblauwen hebben evenals Oranje Nassau 27 punten uit 21 wedstrijden. De winnaar kan zaterdag daarom een mooie slag slaan.

Lees meer...

Walid Barhouss naar Oranje Nassau

De 21-jarige Walid Barhouss speelt met ingang van het komend seizoen voor Oranje Nassau. Hij is afkomstig van Omlandia waar hij 2 seizoenen heeft gespeeld. Walid: ‘Ik heb veel zin in de uitdaging bij Oranje Nassau. Oranje Nassau is een mooie club die ambitie uitstraalt en bovendien een jonge ambitieuze trainer heeft aangetrokken. Als voetballer kom ik het best tot mijn recht als middenvelder of rechtsback, maar ik kan ook in het centrum van de verdediging uit de voeten. Ik kies graag voor voetballende oplossingen en dat is een stijl die goed bij ON past.’

Lees meer...

Jan van der Zweep gaat Erwin Heerlijn assisteren bij ON

De TC van Oranje Nassau heeft overeenstemming bereikt met Jan der Zweep (32 jaar) om het komend seizoen de rol van assistent trainer bij de 1ste selectie van Oranje Nassau op zich te nemen. Jan is een goede bekende van hoofdtrainer Erwin Heerlijn; beiden werkten bij NEC Delfzijl reeds meerdere jaren met elkaar samen en zijn goed op elkaar ingespeeld.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor