Openingsfeest 2018-2019 op 29 september!

Het begint inmiddels een leuke traditie te worden; het seizoensopeningsfeest! Op 29 september kunnen de vermoeide voetbalbeentjes weer van de vloer tijdens de ONimals party. Zie onderstaande flyer.

Lees meer...

Derby GRC-Oranje Nassau laatste wedstrijd in een spannende bekerpoule

Pas zaterdag wordt beslist, wie in de beker in groep 113 door gaan naar de eerste ronde van de districtsbeker Noord. Oranje Nassau, GRC en ’t Fean ’58 hebben het min of meer nog in eigen hand. Helpman is deels afhankelijk van de resultaten op het andere veld.

Lees meer...

Even voorstellen: David Voigt

Vandaag stellen we David Voigt voor aan de volgers van Oranje Nassau. David is 21 jaar oud. Net als vele van zijn teamgenoten woont hij in Groningen

Lees meer...

ON oefent dinsdag tegen ACV

Komende dinsdagavond speelt Oranje Nassau in Assen een oefenwedstrijd tegen ACV.

Lees meer...

Oefenwedstrijd tegen Omlandia gaat niet door.

In de voorbereidingsfase richting de start van de competitie stond voor dinsdagavond een oefenwedstrijd gepland

Lees meer...

presentatie Oranje Nassau 1 20182019

Afgelopen maandag is de selectiefoto van het eerste team van Oranje Nassau gemaakt. Ook zijn er van de aanwezige spelers en begeleiders individuele foto's genomen.

Lees meer...

Oranje Nassau voor tweede bekerwedstrijd naar Helpman

Voor Oranje Nassau staat zaterdag om 17.00 uur de tweede ontmoeting in het bekertoernooi op het programma. De tegenstander van komende zaterdag, Helpman, debuteert net als ’t Fean ’58 komend seizoen in de tweede klasse. Op deze derby komt hopelijk veel publiek af.

Lees meer...

Even voorstellen:Walid Barhouss

De volgende speler uit de selectie van Oranje Nassau die we willen voorstellen is de 21 jarige Walid Barhouss uit Groningen.

Lees meer...

Even voorstellen Yunis El Baroudi

Op de eerste officiële wedstrijddag van ON 1 gaan we verder met het voorstellen van een speler van de eerste selectie deze keer is Yunis el Baroudi aan de beurt. Ook met hem een nadere kennimaking.

Lees meer...

Oranje Nassau start het bekertoernooi tegen 't Fean'58

Zaterdag start de poulefase van de districksbeker Noord. In een drietal wedstrijden moet ON proberen de eerste ronde te bereiken. Oranje Nassau start deze reeks met een wedstrijd tegen 't Fean'58 uit Surhuisterveen.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor