ON3 moet meerdere erkennen in VVS2

Wat een mooi besluit van de competitie had moeten worden voor ON3 kon helaas geen doorgang vinden, doordat VVS2 roet in het eten gooide en met een 0 - 2 overwinning terug keerde naar Oostwold (Oldambt).

Lees meer...

Selectie 2018 – 2019 Oranje Nassau rond

Met de komst van Yunis El Baroudi en Jason Spanninga en het aanblijven van Erolind Derguti is de selectie van Oranje Nassau voor 2018 – 2019 rond.

Lees meer...

Een afscheid kan ook feestelijk zijn

Op een gezellige BBQ avond georganiseerd door Rhobin Brander met assistentie van chef BBQ Henk de Jonge werd op een feestelijke manier afscheid genomen van een behoorlijk aantal spelers en trainers. Ook verzorgster Renske v.d.Wouw nam afscheid van de door haar verzorgde mannen. Een afscheid dat toch hier en daar een smetje had gelopen door een aantal gebeurtenissen in het afgelopen seizoen.

Lees meer...

Vrouwen 1 kampioen van de eerste klasse!

Afgelopen zaterdag 19 mei zijn de vrouwen van Oranje Nassau kampioen geworden. Na één jaar 1e klasse is het de talentvolle groep gelukt om weer terug te keren in de hoofdklasse. Onder leiding van Sten Dallinga, sinds dit seizoen de nieuwe trainer, hebben de meiden het gepresteerd maar liefst 11 van de 12 thuiswedstrijden in winst om te zetten.

Lees meer...

Toch nog happy end bij Oranje Nassau

Een gedenkwaardige dag, 27 -05- 2018 voor, bestuur, spelers begeleiders, trainers, supporters en iedereen die Oranje Nassau een warm hart toedraagt. Na een turbulente week met gebeurtenissen die door de een meer gewaardeerd konden worden dan door de ander, heeft iedereen gelukkig de juiste weg gekozen en eendrachtig de overwinning voor het eerste behaald. Even eerder had ons 2e ook al een mooie prestatie geleverd door het kampioenschap binnen te halen en zodoende weer een plaats in de Hoofdklasse verdiend. Belangrijk voor de aansluiting naar het eerste.

Lees meer...

Het tweede is kampioen!!!

Vanmiddag nam ON 2 de overwinning mee uit Leek. Het werd uiteindelijk 3-2

Lees meer...

Wordt het alles of niets of er iets tussenin?

Het blijft tot de laatste competitieronde ongekend spannend onderin in 1E. En helaas heeft Oranje Nassau komende zaterdag niet alles meer in de hand om degradatie en nacompetitie te ontlopen. De wedstrijd tegen VEV’67 is een rechtstreeks duel om uit te maken wie degradeert. Bij een nieuwe nederlaag van Oranje Nassau gaat nummer laatst VEV hen definitief voorbij.

Lees meer...

Oranje Nassau moet vol aan de bak tegen Winsum

Komende zaterdag speelt Oranje Nassau thuis tegen Winsum. Voor de stad-Groningers weer een belangrijke ontmoeting. Met nog twee ronden te gaan is Oranje Nassau nog lang niet veilig. Een overwinning is zaterdag eigenlijk noodzakelijk. En als de andere wedstijden dan nog een beetje meezitten, dan zou ON zich veilig kunnen spelen.

Lees meer...

Voorbereiding ALV 16 mei 2018

Ter voorbereiding op de ALV van woensdag 16 mei a.s., liggen de jaarrekening 2016/2017, de begroting 2017/2018 en de notulen van de ALV van 17 april 2017 maandagavond 14 mei 2018 tussen 20:30 en 21:30 ter inzage in de bestuurskamer. 

 

 

In spannende eindfase gaat Oranje Nassau zaterdag naar Noordscheschut.

Voor Oranje Nassau zijn de komende wedstrijden stuk voor stuk finalewedstrijden. Dat schreef ik ongeveer 2 jaar geleden als eerste zin in een voorbeschouwing op de wedstrijd tegen BCV. Deze zin zouden we nu weer kunnen herhalen. Oranje Nassau speelt nog drie keer in deze competitie, en alle duels voelen als een finale, die gewonnen moet worden.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor