Voetbaloverzicht 7 april 2018

Terugblik: o.a. Manen 1 nadert de gevarenzone; Vrouwen 1 maakt zich op voor de topper tegen Berkel 1; Mannen 2 houdt stand in Zuidhorn; Mannen 3 en Vrouwen 3 nog in de race voor eden eventueel kampioenschap!

Lees meer...

Oranje Nassau moet vol aan de bak tegen d’ Olde Veste

Na het voor Oranje Nassau teleurstellend gelijkspel tegen Be Quick Dokkum staat zaterdag opnieuw een belangrijke wedstrijd op het menu voor de Groningers. Concurrent d’ Olde Veste komt op bezoek in Groningen. De geelblauwen hebben evenals Oranje Nassau 27 punten uit 21 wedstrijden. De winnaar kan zaterdag daarom een mooie slag slaan.

Lees meer...

Walid Barhouss naar Oranje Nassau

De 21-jarige Walid Barhouss speelt met ingang van het komend seizoen voor Oranje Nassau. Hij is afkomstig van Omlandia waar hij 2 seizoenen heeft gespeeld. Walid: ‘Ik heb veel zin in de uitdaging bij Oranje Nassau. Oranje Nassau is een mooie club die ambitie uitstraalt en bovendien een jonge ambitieuze trainer heeft aangetrokken. Als voetballer kom ik het best tot mijn recht als middenvelder of rechtsback, maar ik kan ook in het centrum van de verdediging uit de voeten. Ik kies graag voor voetballende oplossingen en dat is een stijl die goed bij ON past.’

Lees meer...

Jan van der Zweep gaat Erwin Heerlijn assisteren bij ON

De TC van Oranje Nassau heeft overeenstemming bereikt met Jan der Zweep (32 jaar) om het komend seizoen de rol van assistent trainer bij de 1ste selectie van Oranje Nassau op zich te nemen. Jan is een goede bekende van hoofdtrainer Erwin Heerlijn; beiden werkten bij NEC Delfzijl reeds meerdere jaren met elkaar samen en zijn goed op elkaar ingespeeld.

Lees meer...

Aankondiging Algemene Ledenvergadering

Beste ON-ers,

Woensdag 16 mei a.s. zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden in het Clubhuis.

De vergadering start om 19:30, de agenda plaatsen wij uiterlijk 2 weken voor de ALV op de website.

Het Bestuur

Oranje Nassau begint aan cruciale reeks.

Na de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Buitenpost is de situatie er voor Oranje Nassau niet beter op geworden. De Groningers staan weliswaar nog op een vierde plek, maar dat is vooral ook te danken aan het feit dat ze meer wedstrijden hebben gespeeld dan bijvoorbeeld PKC, Blauw Wit en Noordscheschut. Wanneer deze ploegen hun inhaalwedstrijden winnend afsluiten staan ze boven de Groningers.

Lees meer...

Zaterdag komt koploper Buitenpost naar Coendersborg

“Als je zo slecht verdedigt ga je de bietenbrug op” mopperde trainer Patrick Zwart afgelopen zaterdag in Haren na afloop van de derby Gorecht-Oranje Nassau. Door gaten in de verdediging kon spits Robin Zuidema ver in de tweede helft nog twee keer scoren. Bert Postma vatte het in zijn verslag zo samen: Robin Zuidema legt Oranje Nassau over de knie.

Lees meer...

Heidekamp verlengt bij ON; Specken keert terug

Keeper Erwin Heidekamp (21 jaar) speelt ook het komend seizoen voor Oranje Nassau. Tot dat besluit is Erwin gisteren gekomen na overleg met TC en de nieuwe trainer, Erwin Heerlijn. Hij heeft veel zin om zich in het nieuwe seizoen opnieuw te bewijzen en kijkt uit naar de samenwerking met de nieuwe trainer.

Lees meer...

Contouren selectie Oranje Nassau seizoen 2018-2019 zichtbaar

Zowel met de huidige selectie als met potentiële nieuwkomers zijn in de afgelopen periode gesprekken gevoerd door de TC en de nieuwe trainer, Erwin Heerlijn. Dat heeft ertoe geleid dat zich inmiddels duidelijk de contouren van de nieuwe selectie aftekenen.

Lees meer...

Voetbaloverzicht 17 maart 2018

Helaas was het zaterdag weer een dag met veel afgelastingen. Wat de keuringsploeg betreft had de KNVB het hele programma er mogen uitgooien. Want wees nou zelf eerlijk? Wie vond het leuk om onder deze ijselijke omstandigheden te spelen. Dat was ook de reden dat we veld 1 ’s morgensvroeg voorlopig moesten afkeuren.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor