Geslaagde clinic voor meisjes

Maandag 23 mei jl. heeft er een geslaagde clinic voor meisjes bij Oranje Nassau plaatsgevonden. 50 meisjes kregen door de trainers & speelsters van Oranje Nassau een training aangeboden.

Lees meer...

Cycloon Fietskoeriers presenteert zich als sponsor van de vrouwenteams

Op zaterdag 12 maart werd Cycloon Fietskoeriers officieel gepresenteerd als sponsor van de vrouwenselecties van Oranje Nassau.

Lees meer...

ON spaart cartridges en oude telefoons

Slingert er nog een oud mobieltje in huis? En wil je je inktcartridges kwijt? Dat kan in de kantine van Oranje Nassau!

Lees meer...

Heb je nog nieuws of foto's voor de nieuwsbrief?

Begin volgende week (maandag of dinsdag) zal de ON Nieuwsbrief van september verschijnen. Heb je nog een leuk nieuwsitem of een mooie foto voor de nieuwsbrief? Stuur die dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.

De elftalpagina's zijn weer seizoensklaar

De competities zijn alweer aan de gang, dus het werd hoog tijd dat de elftalpagina's weer up to date werden gemaakt. Het is meteen een mooie gelegenheid om je aan te melden als "editor" voor jouw team. Je kunt nieuws en verslagen posten, een topscorerslijst bijhouden en eventueel foto's plaatsen.

Lees meer...

"Seniorentraining"

Zonder verdere verplichtingen wekelijks even een uurtje een balletje trappen op het kunstgras? Dat kan bij de c.v.v. Oranje Nassau op dinsdagavond vanaf 20.45 uur. Kom gerust eens langs voor een proeftraining. Je vindt ons op het sportpark Coendersborg, gelegen aan de Kooiweg te Groningen. Eerst meer weten? Bel dan met Jan Niko de Boer; 06-45173597.

Maandelijkse sociëteit

Vanaf maandag 6 september zijn we weer gestart met de maandelijkse sociëteit. Iedereen is van harte welkom. In principe komen we elke 1e maandag van de maand bij elkaar. De aanvang is altijd 14:00 uur. Graag tot ziens.

Oefenwedstrijd Oranje Nassau 1- Be Quick C1 gaat niet door!

De oefenwedstrijd van de vrouwen van Oranje Nassau tegen Be Quick C1 gaat vanavond wegens de overvloedige regenval niet door.

Oefenwedstrijd vrouwen Oranje Nassau

Woensdag 15 september a.s. speelt Oranje Nassau da2 tegen Helpman 1 op sportpark Esserberg, aanvang 18.30 uur.

Ter Leede 1 - Oranje Nassau 1 gaat niet door!!

In de hoofdklasse gaat zaterdag a.s. de wedstrijd tussen Ter Leede en Oranje Nassau niet door omdat speelster Merel van Dongen van Ter Leede i.v.m. interlandverplichtingen voor Nationaal 0.19 afwezig is. Zij speelt met onder 19 de kwalificatie wedstrijden in Noorwegen. Een nieuwe datum is nog niet gevonden
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor