Oud Papier Actie (OPA) ook in de vakantiemaanden!

De prijs voor oud papier is dit jaar sterk gestegen. Dat betekent voor Oranje Nassau dat we hier goed aan kunnen bijverdienen. En het is zo makkelijk! Je hoeft alleen maar je oud papier in de container bij Oranje Nassau te doen. Laten we met zijn allen proberen Oranje Nassau op deze eenvoudige manier te helpen.

Lees meer...

Nieuwsbrief: WK-gangers gezocht!

Voor een speciale editie van de ON Nieuwsbrief zoekt de redactie (nog steeds) naar ON’ers die het WK in Zuid Afrika hebben bezocht (of de finale nog gaan bezoeken). Het verschijnen van de nieuwsbrief is in verband met de geweldige prestaties van Oranje een weekje uitgesteld tot medio volgende week.

Lees meer...

ON vrouwen beëindigen 1e oefencampagne tegen SC Heerenveen

Na enkele weken rust zijn de vrouwen van Oranje Nassau drie weken geleden weer begonnen met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Lees meer...

Overzicht mutaties vrouwen 1 en 2

Ook bij de vrouwenselecties zijn er enkele wijzigingen te melden. Hieronder vindt u ze in een overzicht.

Lees meer...

Heb je nog iets voor de ON Nieuwsbrief?

Het is de bedoeling om aan het einde van volgende week weer een ON Nieuwsbrief uit te brengen. Heb je nog nieuws of een leuke foto? Mail die dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je je nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief? Doe dat dan hier!

Nieuws of foto's voor de ON Nieuwsbrief?

Het is de bedoeling om volgende week weer een ON Nieuwsbrief uit te brengen. Heb je nog nieuws of een leuke foto? Mail die dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je je nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief? Doe dat dan hier!

Inzameling oud papier

Tot en met woensdag 24 februari staat de container voor oud papier op het parkeerterrein.  Nu de sneeuwtroep weg is, hoopt de club dat velen hun voorraad hierin deponeren. Het is de meest gemakkelijke manier om de clubkas te spekken.

O.N. - CVVB op de Coendersborg

Het vriendschappelijke duel tussen Oranje Nassau en CVVB uit Bedum wordt zaterdag niet in Gasselte, maar 'gewoon' op sportpark Coendersborg gespeeld. Het duel begint om 14.00 uur en wordt gespeeld op kunstgras.

Nieuwe download: de presentatiegids 2008/2009

Eind augustus konden sponsors en leden de presentatiegids al in hun brievenbus vinden. Nu is de gids ook als download op deze website beschikbaar.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor