Wordt het alles of niets of er iets tussenin?

Het blijft tot de laatste competitieronde ongekend spannend onderin in 1E. En helaas heeft Oranje Nassau komende zaterdag niet alles meer in de hand om degradatie en nacompetitie te ontlopen. De wedstrijd tegen VEV’67 is een rechtstreeks duel om uit te maken wie degradeert. Bij een nieuwe nederlaag van Oranje Nassau gaat nummer laatst VEV hen definitief voorbij.

Lees meer...

Oranje Nassau moet vol aan de bak tegen Winsum

Komende zaterdag speelt Oranje Nassau thuis tegen Winsum. Voor de stad-Groningers weer een belangrijke ontmoeting. Met nog twee ronden te gaan is Oranje Nassau nog lang niet veilig. Een overwinning is zaterdag eigenlijk noodzakelijk. En als de andere wedstijden dan nog een beetje meezitten, dan zou ON zich veilig kunnen spelen.

Lees meer...

Voorbereiding ALV 16 mei 2018

Ter voorbereiding op de ALV van woensdag 16 mei a.s., liggen de jaarrekening 2016/2017, de begroting 2017/2018 en de notulen van de ALV van 17 april 2017 maandagavond 14 mei 2018 tussen 20:30 en 21:30 ter inzage in de bestuurskamer. 

 

 

In spannende eindfase gaat Oranje Nassau zaterdag naar Noordscheschut.

Voor Oranje Nassau zijn de komende wedstrijden stuk voor stuk finalewedstrijden. Dat schreef ik ongeveer 2 jaar geleden als eerste zin in een voorbeschouwing op de wedstrijd tegen BCV. Deze zin zouden we nu weer kunnen herhalen. Oranje Nassau speelt nog drie keer in deze competitie, en alle duels voelen als een finale, die gewonnen moet worden.

Lees meer...

Agenda Algemene Ledenvergadering 16 mei 2018

Beste ON-ers,

 Bijgaand de agenda voor de Algemene Ledenvergadering van woensdag 16 mei 2018. De aanvang van de vergadering is 19:30.

Lees meer...

Koninklijke erepenning op 100ste verjaardag van Oranje Nassau

Met een receptie op de echte verjaardag 30 april besloot Oranje Nassau het feestjaar ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan. Ik wil beginnen met het bedanken van iedereen die het mogelijk heeft gemaakt om de festiviteiten te maken tot wat ze waren. En dat waren er flink wat.

Lees meer...

De zaterdag voor de verjaardag...

Een beetje een vreemde zaterdag voor de a.s. verjaardag op maandag 30 april. Een bijna voetballoze inhaal zaterdag was niet de ideale omstandigheid voor een feestdag. 1 jeugdwedstrijd in de ochtend en een afgelaste wedstrijd van het 5e elftal in de vroege middag uren. De dames die zich beschikbaar hadden gesteld om bij drukte te assisteren en via een koek- en grabbeltonactie wat gelden te genereren voor de dames afdeling hadden het niet druk en konden zich vermaken aan de stamtafel met een kaart spelletje wat verdacht veel leek op de beruchte stoelendans.

Lees meer...

Geslaagde sponsoravond in Leek

Dinsdagavond 24 april organiseerde Oranje Nassau een sponsoravond in het bedrijfspand van MW in Leek.Het was een avond in het kader van het 100-jarig bestaan van Oranje Nassau. Het werd inhoudelijk een geslaagde avond. Helaas viel de belangstelling van sponsoren, supporters en leden van de clu van honderd een beetje tegen. Maar de thuisblijvers hadden ongelijk.

Lees meer...

Opnieuw een belangrijke wedstrijd voor Oranje Nassau

We gaan nog een spannend slot beleven van de strijd onderin de eerste klasse E. Met een blik op de ranglijst kun je geen andere conclusie trekken. Natuurlijk hopen we dat Oranje Nassau daarin een positieve hoofdrol gaat spelen. Maar dat is nog even afwachten.

Lees meer...

Dennis Molema komt ON versterken

De 20-jarige Dennis Molema speelt vanaf komend seizoen voor Oranje Nassau uit Groningen. Dennis is een tweebenige centrumspits maar heeft rechts als voorkeursbeen. De afgelopen 2 seizoenen speelde hij voor ACV uit Assen, dit jaar uitkomend in de zaterdag 3e divisie. Hij maakte deel uit van de 1e selectie, trad een aantal keren aan in de basis en maakte geregeld invalbeurten.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor