ON start de competitie tegen Broekster Boys

Vandaag is het competitieschema van o.a. de eerste klasse E bekend geworden. Oranje Nassau start op 22 september tegen Broekster Boys. 

Lees meer...

Voorstellen spelers en trainers: Joey Witte

In de serie kennismaking staf en selectie is het nu de beurt om Joey Witte voor te stellen.
Joey is dit seizoen één van de twee assistent trainers van Oranje Nassau.

Lees meer...

Geslaagde trainingsdag 1e selectie

Zaterdag j.l. heeft de eerste selectie heren de hele dag haar best gedaan om een frisse start van het seizoen 2018/19 te maken. Begonnen werd met een paar uur durende training onder leiding van Erwin Heerlijn en Jan v.d. Zee op het kunstgrasveld.

Lees meer...

Voorstellen spelers en trainers: Jan van der Zweep

Na het voorstellen van de hoofdtrainer zijn nu de assistenten aan de beurt. We beginnen met de man, die al veel met de trainer heeft samenwerkt, Jan van der Zweep. Voor zover wij konden nagaan heeft Jan als keeper drie keer tegen zijn nieuwe club gespeeld.

Lees meer...

Interview Erwin Heerlijn

Vanavond start Oranje Nassau met het tweede deel van de voorbereiding op een naar we hopen prachtig seizoen. In de tijd tot aan de eerste competitiewedstrijd op 22 september plaatsen we naast voorbeschouwingen ook regelmatig stukjes, waarin we de nieuwe spelers en staf voorstellen. Zodat de supporters al vast een beetje de nieuwe jongens leren kennen. We zetten er een foto bij, zodat je er ook direct een gezicht bij hebt.

Lees meer...

Spic en span

Terwijl U of jij op je rug ligt ergens langs een van europa's of misschien nog verdere stranden met een lekker biertje in de hand en absoluut je gedachten bij andere dingen dan bij je voetbalcluppie Oranje Nassau in het verre Groningen, worden er heel wat zweetdruppels vergoten in het Oranje Home. Hebben jullie je wel eens afgevraagd hoe het toch mogelijk is dat het toch al 100 jaar oude clubgebouw, met bescheiden middelen er toch weer heel behoorlijk, maar vooral schoon bij ligt.

Lees meer...

Oranje Nassau hoeft voor de beker de stad niet uit

Vrijdag is de poule-indeling voor het bekervoetbal bekend gemaakt. Oranje Nassau speelt tegen 't Fean 58, Helpman en GRC. Vandaag is  ook het wedstrijdprogramma bekend geworden. Op 3 zaterdagen in september speelt de eerste selectie de wedstrijden allemaal in de stad Groningen.

Lees meer...

ON gaat met (te) forse nederlaag in de koffer op vakantie

Dinsdagavond j.l. speelde ON haar laatste oefenwedstrijd voor het zomer reces thuis tegen stadsgenoot Be Quick. De nieuwbakken hoofdklasser bleek iets verder en beter te zijn dan de thuisclub. Er was behoorlijk wat publiek op deze wedstrijd afgekomen en ook werden er al weer spionnen uit de eerste klasse waargenomen.

 

Lees meer...

De eerste trainingen zitten er op

Dinsdag 26 juni j.l. werd er door de nieuwe 1e selectie aangevuld met spelers uit het tweede voor het eerst getraind en werd er kennis gemaakt met nieuwe spelers, trainers, T.C, medische staf en verzorgsters. Nog niet alle nieuwe en oude spelers waren aanwezig, maar de groep was volledig genoeg om voorgelicht te worden over de regels en gewoonten bij Oranje Nassau, door de technische en medische staf.

Lees meer...

Eerste selectie begint met eerste deel voorbereding.

Onder leiding van de nieuwe trainer Erwin Heerlijn begint Oranje Nassau dinsdagavond om 19.30 uur aan het eerste deel van de voorbereiding. Deze week wordt er op dinsdag, donderdag en zaterdag getraind.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor