Tweede derby van dit seizoen is thuis tegen PKC’83

Voor de elfde keer in de geschiedenis staat de derby tussen Oranje Nassau en PKC’83 op het programma voor de competitie. Beide ploegen hebben wel vaker tegen elkaar gespeeld, maar dat waren twee oefenwedstrijden en een bekerwedstrijd.

Lees meer...

ON loot Hoogezand

Dinsdagavond is in Oudehaske de loting verricht voor de tweede ronde van de beker. Ook werd er geloot voor de tussenronde

Lees meer...

Oranje Nassau voor de beker tegen Kwiek

Op het eerste gezicht moet Oranje Nassau komende zaterdag met gemak de volgende rond van de beker kunnen halen. Maar of het zo gemakkelijk zal gaan, betwijfelen we.

Lees meer...

Oranje Nassau voor moeilijke opgave in Winsum

Voetballen in Winsum tegen Viboa of Winsum. Geen prettige ontmoetingen voor Oranje Nassau. We hebben de statistieken er even op nageslagen en komen dan tot de conclusie dat voetballen in Winsum voor de stadjers altijd lastig is.

Lees meer...

Eerste stadsderby voor Oranje Nassau tegen vv Groningen

Komende zaterdag speelt Oranje Nassau de eerste stadsderby. Op sportpark Coendersborg is vv Groningen de tegenstander. Dat kan een mooie wedstrijd worden. Voor Oranje Nassau wordt het aanhaken, of voorlopig even afhaken.

Lees meer...

Oranje Nassau zaterdag naar Hoogeveen voor de topper tegen HZVV

Na het gelijkspel tegen Noordscheschut afgelopen zaterdag volgt nu voor oranje Nassau de ontmoeting tegen de andere Drentse club HZVV. De Hogeveense club, die na een jaar hoofdklasse weer in de eerste klasse speelt, heeft de volle winst behaald in 4 wedstrijden en is daarom medekoploper.

Lees meer...

Mitchell Schievels scoorde zijn 75e competitiedoelpunt

Het doelpunt, dat Mitchell Schievels afgelopen zaterdag maakte tegen Noordscheschut was zijn 75e in competitieverband in zijn seniorentijd. Daarmee is Mitchell, na Rhobin Brander de tweede in de huidige selectie, die volgens Voetbal Noord een derde ster verdient. Een felicitatie lijkt ons ook hier wel op zijn plaats. Mitchell zelf vond het leuk om te horen, dat hij er al zo veel heeft gemaakt.

Lees meer...

Meiden voetbalclinic in de herfstvakantie!

Op woensdagmiddag 24 oktober aanstaande, tijdens de herfstvakantie, organiseert RTC Voetbal Noord in samenwerking met Amicitia Vmc en Oranje Nassau een GRATIS voetbalclinic voor meiden.

Lees meer...

Oranje Nassau thuis tegen stug Noordscheschut

In de competitie van 1E spelen dit jaar twee Drentse clubs. Het toeval wil, dat Oranje Nassau de twee komende weken speelt tegen deze beide clubs. Volgende week zaterdag in Hoogeveen tegen HZVV en deze zaterdag thuis tegen Noordscheschut.

Lees meer...

Oranje Nassau wil goede lijn doorzetten tegen d’ Olde Veste’54

Voetballen in Steenwijk tegen d’ Olde Veste. Als we naar de statistieken kijken, geven die het beeld dat Oranje Nassau in deze wedstrijden vaak de overhand heeft. In totaal won ON vier keer in Steenwijk en d’ Olde Veste slechts één keer. De andere twee ontmoetingen eindigden in een gelijkspel.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor