Oranje Nassau hoeft voor de beker de stad niet uit

Vrijdag is de poule-indeling voor het bekervoetbal bekend gemaakt. Oranje Nassau speelt tegen 't Fean 58, Helpman en GRC. Vandaag is  ook het wedstrijdprogramma bekend geworden. Op 3 zaterdagen in september speelt de eerste selectie de wedstrijden allemaal in de stad Groningen.

Lees meer...

ON gaat met (te) forse nederlaag in de koffer op vakantie

Dinsdagavond j.l. speelde ON haar laatste oefenwedstrijd voor het zomer reces thuis tegen stadsgenoot Be Quick. De nieuwbakken hoofdklasser bleek iets verder en beter te zijn dan de thuisclub. Er was behoorlijk wat publiek op deze wedstrijd afgekomen en ook werden er al weer spionnen uit de eerste klasse waargenomen.

 

Lees meer...

De eerste trainingen zitten er op

Dinsdag 26 juni j.l. werd er door de nieuwe 1e selectie aangevuld met spelers uit het tweede voor het eerst getraind en werd er kennis gemaakt met nieuwe spelers, trainers, T.C, medische staf en verzorgsters. Nog niet alle nieuwe en oude spelers waren aanwezig, maar de groep was volledig genoeg om voorgelicht te worden over de regels en gewoonten bij Oranje Nassau, door de technische en medische staf.

Lees meer...

Eerste selectie begint met eerste deel voorbereding.

Onder leiding van de nieuwe trainer Erwin Heerlijn begint Oranje Nassau dinsdagavond om 19.30 uur aan het eerste deel van de voorbereiding. Deze week wordt er op dinsdag, donderdag en zaterdag getraind.

Lees meer...

ON3 moet meerdere erkennen in VVS2

Wat een mooi besluit van de competitie had moeten worden voor ON3 kon helaas geen doorgang vinden, doordat VVS2 roet in het eten gooide en met een 0 - 2 overwinning terug keerde naar Oostwold (Oldambt).

Lees meer...

Selectie 2018 – 2019 Oranje Nassau rond

Met de komst van Yunis El Baroudi en Jason Spanninga en het aanblijven van Erolind Derguti is de selectie van Oranje Nassau voor 2018 – 2019 rond.

Lees meer...

Een afscheid kan ook feestelijk zijn

Op een gezellige BBQ avond georganiseerd door Rhobin Brander met assistentie van chef BBQ Henk de Jonge werd op een feestelijke manier afscheid genomen van een behoorlijk aantal spelers en trainers. Ook verzorgster Renske v.d.Wouw nam afscheid van de door haar verzorgde mannen. Een afscheid dat toch hier en daar een smetje had gelopen door een aantal gebeurtenissen in het afgelopen seizoen.

Lees meer...

Vrouwen 1 kampioen van de eerste klasse!

Afgelopen zaterdag 19 mei zijn de vrouwen van Oranje Nassau kampioen geworden. Na één jaar 1e klasse is het de talentvolle groep gelukt om weer terug te keren in de hoofdklasse. Onder leiding van Sten Dallinga, sinds dit seizoen de nieuwe trainer, hebben de meiden het gepresteerd maar liefst 11 van de 12 thuiswedstrijden in winst om te zetten.

Lees meer...

Toch nog happy end bij Oranje Nassau

Een gedenkwaardige dag, 27 -05- 2018 voor, bestuur, spelers begeleiders, trainers, supporters en iedereen die Oranje Nassau een warm hart toedraagt. Na een turbulente week met gebeurtenissen die door de een meer gewaardeerd konden worden dan door de ander, heeft iedereen gelukkig de juiste weg gekozen en eendrachtig de overwinning voor het eerste behaald. Even eerder had ons 2e ook al een mooie prestatie geleverd door het kampioenschap binnen te halen en zodoende weer een plaats in de Hoofdklasse verdiend. Belangrijk voor de aansluiting naar het eerste.

Lees meer...

Het tweede is kampioen!!!

Vanmiddag nam ON 2 de overwinning mee uit Leek. Het werd uiteindelijk 3-2

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor