Peter van der Sluis blijft, Sven de Haan vertrekt

Nadat in november het contract van hoofdtrainer Erwin Heerlijn werd verlengd is het nu tijd voor nieuws over de rest van de Technische Staf. Daarmee zijn in de afgelopen weken gesprekken gevoerd, en dat heeft geleid tot de volgende uitkomsten:

Lees meer...

ON rollade actie

Beste ON'er, Supporter van ON,

Graag wijzen wij jullie op onze rollade actie! Koop een rollade en steun hiermee onze gezamenlijke club CVV Oranje Nassau!

Een rollade bestellen kan via onderstaand formulier. Deze vierpersoons overheerlijke half om half rollade van maar liefst 1 kilogram, zit in een mooi doosje en verkopen we voor € 20,-.

Afhalen
We richten een corona proof afhaalpunt in bij het clubhuis aan de Kooiweg 1 te Groningen. Afhalen kan op:

vrijdag 18 december vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur
zaterdag 19 december van 10.00 uur tot 14.00 uur

Betaal bij voorkeur met de pin maar contant is ook geen probleem.

Bezorgen (als uitzondering)
In principe moet je de rollade zelf afhalen maar kun je echt niet zelf afhalen, geef dat dan even aan en we zorgen dat de rollade wordt bezorgd.

Of je nu bestelt of niet. Rest ons iedereen fijne feestdagen toe te wensen en een spetterend en uiteindelijk coronaloos 2021!

Hartelijke groet,

Mark van der Laan
Oranje Nassau 7

Jaap Helmus
Oranje Nassau 7

Oranje Nassau en Erwin Heerlijn continueren samenwerking

Oranje Nassau heeft deze week overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Erwin Heerlijn over de verlenging van diens contract met een jaar.

Lees meer...

OPA ( Oud Papier Actie) zoekt een chauffeur voor busje voor de maandag!

Doordat de huidige chauffeur (Henk de Jonge) i.v.m. ziekte echtgenote thuis wil stoppen en daardoor meer zorg aan zijn vrouw wil verlenen
zoeken wij van OPA een nieuwe chauffeur die hem kan opvolgen.

Lees meer...

Seniorengymnastiek bij ON

Het is niet alleen nuttig voor je eigen botten en spieren, ook de vereniging is er bij gebaat dat je af en toe (sommigen regelmatig) even achter de geraniums vandaan komt. Het boek is uit, de krant gelezen en het puzzeltje gelegd.

Lees meer...

Oranje Nassau traint coronaproof

Zoals de regels voorschrijven is men bij ON actief zolang het kan en mag. Het is natuurlijk niet ideaal en kunnen er geen partijen of oefeningen waar contact is, gedaan worden. Maar trainer Erwin Heerlijn is samen met zijn assistenten creatief genoeg om er uit te halen wat mogelijk is.

Lees meer...

En we zijn weer terug bij af…

Even hebben we kunnen genieten van de sport waar we allemaal zo veel van houden. Na een paar speelronden in de competities moeten we echter constateren dat we weer op achterstand zijn gekomen in de wedstrijd tegen het coronavirus. De competities zijn per direct stilgelegd, ook de trainingen voor de senioren mogen niet meer op de reguliere manier plaatsvinden.

Lees meer...

Algemene Ledenvergadering gaat niet door

Beste ON-ers,

In verband met de nieuwe corona-maatregelen kan de Algemene Ledenvergadering voorlopig niet plaatsvinden. Onder voorbehoud van de ontwikkelingen met betrekking tot het corona-virus is de vergadering uitgesteld tot woensdag 16 december 2020.

Voor inzage van de jaarcijfers kan contact opgenomen worden met Alex Bolt.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur

Nieuwe coronaregels

De nieuwe coronamaatregelen die het kabinet afgelopen maandag bekend maakte, raken de voetbalclubs hard. Naast het feit dat de kantine in ieder geval voor de komende drie weken dicht blijft, zijn ook geen supporters meer welkom bij amateurwedstrijden.

Lees meer...

Oranje Nassau zonder publiek tegen Winsum

Het zal een rare gewaarwording worden. Door de coronamaatregelen die de regering maandagavond afkondigde, mogen er geen toeschouwers aanwezig zijn bij Oranje Nassau – Winsum. Dat wordt even wennen. En ik denk persoonlijk, dat het wel eens wat langer kan duren dan de drie aangekondigde wedstrijden.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor