presentatie Oranje Nassau 1 20182019

Afgelopen maandag is de selectiefoto van het eerste team van Oranje Nassau gemaakt. Ook zijn er van de aanwezige spelers en begeleiders individuele foto's genomen.

Lees meer...

Oranje Nassau voor tweede bekerwedstrijd naar Helpman

Voor Oranje Nassau staat zaterdag om 17.00 uur de tweede ontmoeting in het bekertoernooi op het programma. De tegenstander van komende zaterdag, Helpman, debuteert net als ’t Fean ’58 komend seizoen in de tweede klasse. Op deze derby komt hopelijk veel publiek af.

Lees meer...

Even voorstellen:Walid Barhouss

De volgende speler uit de selectie van Oranje Nassau die we willen voorstellen is de 21 jarige Walid Barhouss uit Groningen.

Lees meer...

Even voorstellen Yunis El Baroudi

Op de eerste officiële wedstrijddag van ON 1 gaan we verder met het voorstellen van een speler van de eerste selectie deze keer is Yunis el Baroudi aan de beurt. Ook met hem een nadere kennimaking.

Lees meer...

Oranje Nassau start het bekertoernooi tegen 't Fean'58

Zaterdag start de poulefase van de districksbeker Noord. In een drietal wedstrijden moet ON proberen de eerste ronde te bereiken. Oranje Nassau start deze reeks met een wedstrijd tegen 't Fean'58 uit Surhuisterveen.

Lees meer...

Even voorstellen: Mitchell Schievels

Wie in dit seizoen naar Oranje Nassau gaat kijken kan niet om Mitchel Schievels heen. Op mijn manier gezegd: hij steekt met kop en schouders uit boven de andere selectiespelers.

Lees meer...

Even voorstellen: Allard Westerdijk

Mijn eerste kennismaking met Allard Westerdijk was, toen hij als toeschouwer op uitnodiging van Rhobin Brander aanwezig was bij de laatste thuiswedstrijd van Oranje Nassau tegen Winsum.Tijd voor een nadere kennismaking.

Lees meer...

Even voorstellen: Maurice Stoffijn

Het komt de laatste jaren helaas niet mee zo vaak voor, dat een jeugdspeler bij Oranje Nassau doorstroomt naar de eerste selectie. ON heeft namelijk geen grote jeugdafdeling. Daarom vinden we het fijn deze keer een jeugdspeler voor te stellen die wel tot de eerste selectie doordringt.

Lees meer...

Even voorstellen: Jermo Verbeek

De volgende in de rij van spelers die we graag voorstellen aan de volgers van Oranje Nassau is aanvaller Jermo Verbeek. Sinds dit seizoen ook uitkomend voor Oranje Nassau.

Lees meer...

Even voorstellen Lars van der Sluis

In een reeks waarin we kennismaken met spelers, die dit jaar voor het eerst spelen bij Oranje Nassau volgt nu een nadere kennismaking met Lars van der Sluis. Helemaal nieuw is Lars overigens niet, vorig seizoen trainde hij al een tijd mee met de eerste selectie, maar mocht hij helaas nog niet voor Oranje Nassau uitkomen.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor