Oranje Nassau start de competitie zaterdag in Damwoude tegen debutant Broekster Boys

Zaterdag start dan eindelijk de competitie in 1E. Oranje Nassau is in de eerste wedstrijd gekoppeld aan debutant Broekster Boys. En dat is voor de Groningers direct een testcase.

Lees meer...

Voorbeschouwing op het nieuwe seizoen in 1E

Komende zaterdag gaan we beginnen met een nieuw seizoen in de eerste klasse E. Zonder Blauwwit ’34 Buitenpost en VEV’67. Maar met HZVV, Broekster Boys en Bedum. Tijd voor een (uitgebreide) vooruitblik.

Lees meer...

Even voorstellen: verzorgster Marit Mier

In de staf van Oranje Nassau komen we nog een nieuweling tegen, namelijk verzorgster Marit Mier. We stellen ook haar graag voor.

Lees meer...

Even voorstellen: Tyson dos Santos

En opeens was daar die speler, die in oefenwedstrijden,bijvoorbeeld op het Gjaltematoernooi, mee deed, maar die niet voorkwam op de lijst van selectiespelers. Al gauw kwam je erachter dat dit Tyson dos Santos was. Ook met hem maken we kennis.

Lees meer...

Even voorstellen: Dennis Molema

Vandaag maken we nader kennis met een speler die door een aantal volgers van Oranje Nassau door zijn sprongkracht al wordt vergeleken met clubtopscorer Jaap Jacobs. Volgens deze kenners springt hij nog hoger dan Jaap

Lees meer...

Openingsfeest 2018-2019 op 29 september!

Het begint inmiddels een leuke traditie te worden; het seizoensopeningsfeest! Op 29 september kunnen de vermoeide voetbalbeentjes weer van de vloer tijdens de ONimals party. Zie onderstaande flyer.

Lees meer...

Derby GRC-Oranje Nassau laatste wedstrijd in een spannende bekerpoule

Pas zaterdag wordt beslist, wie in de beker in groep 113 door gaan naar de eerste ronde van de districtsbeker Noord. Oranje Nassau, GRC en ’t Fean ’58 hebben het min of meer nog in eigen hand. Helpman is deels afhankelijk van de resultaten op het andere veld.

Lees meer...

Even voorstellen: David Voigt

Vandaag stellen we David Voigt voor aan de volgers van Oranje Nassau. David is 21 jaar oud. Net als vele van zijn teamgenoten woont hij in Groningen

Lees meer...

ON oefent dinsdag tegen ACV

Komende dinsdagavond speelt Oranje Nassau in Assen een oefenwedstrijd tegen ACV.

Lees meer...

Oefenwedstrijd tegen Omlandia gaat niet door.

In de voorbereidingsfase richting de start van de competitie stond voor dinsdagavond een oefenwedstrijd gepland

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor