Nieuwjaarsbijeenkomst Oranje Nassau

Het bestuur van Oranje Nassau nodigt u graag uit voor het bijwonen van de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst. Deze wordt gehouden op zaterdag 5 januari 2019 in ons clubgebouw op het sportpark Coendersborg.

Lees meer...

Oranje Nassau in bekerkraker tegen vv Groningen

Na de overwinning op tweedeklasser Hoogezand zit Oranje Nassau in de tussenronde van de districksbeker. Acht ploegen strijden in deze ronde om samen met 28 andere teams door te dringen naar de laatste 32. Dat zal voor de Oranjehemden een geen gemakkelijke opgave worden.

Lees meer...

Oranje Nassau en Erwin Heerlijn verlengen samenwerking

Oranje Nassau heeft deze week het contract met hoofdtrainer Erwin Heerlijn (33) verlengd. Hij is dus ook voor het seizoen 2019 – 2020 verbonden aan de zaterdag eersteklasser uit Groningen.

Lees meer...

ON speelt dinsdagavond tegen vv Groningen

De bekerwedstrijd Oranje Nassau - Groningen is in onderling overleg verplaatst. De ploegen spelen nu komende dinsdagavond om 20.00 uur op het kunstgras van Coendersborg.

Lees meer...

Oranje Nassau wil met goed gevoel de winterstop in.

Zaterdag 15 december sluit Oranje Nassau het eerste gedeelte van de competitie af. Zaterdag is in de twaalfde wedstrijd van dit seizoen Balk de tegenstander. En dat is beslist geen reden om gemakkelijk over te denken.

Lees meer...

Oranje Nassau zaterdag tegen Bedum

De laatste onderlinge wedstrijd tussen Oranje Nassau en Bedum was in het seizoen 15/16. De tegenstellingen waren groot op die zevende mei 2016: Mede door de overwinning thuis tegen Bedum werd ON kampioen en was Bedum gedegradeerd. In dit seizoen komen beide ploegen elkaar weer tegen, omdat Bedum vorig seizoen toch wel verrassend kampioen werd van de tweede klasse J.

Lees meer...

Aanhaken of afhaken?

Voor Oranje Nassau is de eerstvolgende thuiswedstrijd in de competitie weer belangrijk. Na het puntverlies tegen Drachtster Boys is het zaak om de aansluiting met Winsum en met HZVV te houden. Be Quick Dokkum is zaterdag de tegenstander.

Lees meer...

Oranje Nassau in de beker tegen zondag-tweedeklasser Hoogezand

Er weer treft Oranje Nassau een club uit Hoogezand in de beker. Was het in de eerste ronde derdeklasser Kwiek, nu is tweedeklasser Hoogezand komende woensdag de tegenstander. Deze wedstrijd wordt op Sportpark Coendersborg gespeeld en begint om 20.00 uur.

Lees meer...

Aankondiging buitengewone ledenvergadering

Beste ON-ers,

Via deze weg nodigen wij u graag uit voor een buitengewone ledenvergadering. De vergadering vindt plaats op 19 december 2018 vanaf 20:00 en zal plaatsvinden in het clubhuis van c.v.v. Oranje Nassau.

Lees meer...

Opnieuw een topper voor Oranje Nassau

Zaterdagmiddag vanaf half drie zal Drachster Boys er alles aan doen om de tweede plaats in 1E weer te veroveren op Oranje Nassau Ze hebben dan nog wel de hulp nodig van PKC, dat dan een punt moet pakken tegen Winsum. Maar of Oranje Nassau het zover wil laten komen is zeer de vraag.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor