Wedstrijd Oranje nassau - Winsum opnieuw vastgesteld.

De KNVB heeft een nieuwe datum vastgesteld voor het programma, dat zaterdag in zijn geheel werd afgelast. De wedstrijd Oranje Nassau - Winsum is net als de andere afgelaste wedstrijden nu gepland voor zaterdag 30 maart a.s. Ook de match van Oranje Nassau 2 tegen Winsum 2 is naar die daum verplaatst. 

Oefenwinst Oranje Nassau

De oefenwedstrijd van Oranje Nassau tegen sc Loppersum werd een 2-0 overwinning voor de oranjehemden. De eindstand werd 2-0.

Lees meer...

Zaterdag topper in 1E Oranje Nassau – Winsum (of gaat het niet door?)

Wellicht tegen beter weten in, zetten we toch een voorbeschouwing voor komende zaterdag op de site. Waarschijnlijk gooit het weer roet in het eten. De wedstrijd Oranje Nassau – Winsum is voor ons de topper in 1E. De nummer 2 tegen de nummer 3 van de ranglijst kan een regelrechte kraker genoemd worden.

Lees meer...

AFGELAST

DE OEFENWEDSTRIJD VAN ON TEGEN ACHILLES '94 GAAT DOOR SNEEUWVALL NIET DOOR.

Oranje Nassau hervat competitie in Haren tegen Gorecht.

Komende zaterdag om 15.00 uur geeft scheidsrechter Ronald Spoler uit Almelo het startsein voor de eerste wedstrijd na de winterstop voor Oranje Nassau. Ook is dit de laatste competitiewedstrijd uit de eerste helft van de competitie. In Haren speelt de hoofdmacht van Erwin Heerlijn tegen Gorecht van Robbie Wenting

Lees meer...

Oranje Nassau wint eerste oefenduel in 2019

Donderdagavond 10 januari was het koud en een beetje nat op sportpark Zwanenveld in Emmen. Het decor voor de oefenwedsrijd DZOH-Oranje Nassau. Het was dan ook nier verwonderlijk, dat slechts 4 ON-supporters naar Emmen waren gekomen,

Lees meer...

In gesprek met trainer Erwin Heerlijn

Erwin Heerlijn is nu sinds ruim een half jaar trainer van Oranje Nassau. Deze geboren Delfzijlster, is opgegroeid bij Neptunia. Daar heeft hij jaren gevoetbald en trainingen gegeven aan de jeugd. Ook stond hij aan de wieg van de samenwerking tussen de jeugd van Neptunia en Eemsboys. Na een korte periode bij Omlandia, waar hij werd herenigd met keeper Jan van der Zweep, moest hij stoppen met voetballen.

Lees meer...

Geanimeerde nieuwjaarsbijeenkomst Oranje Nassau 2019

Jan Niko de Boer had ons allen in zijn nieuwsbrief naar het clubhuis geroepen om daar een gezellige start te maken met 2019 en tevens de tweede seizoenshelft in te luiden.. Bijeenkomsten die net als Jaarvergaderingen niet uitblinken in grote belangstelling. Of de verwachtingen voor dit jaar de redenen waren, feit was dat de belangstelling heel behoorlijk was vanmiddag.

Lees meer...

Voorbereiding tweede seizoenshelft

Nog net in het oude jaar een overzicht van het programma van de voorbereiding van het eerste elftal. Deze voorbereiding begint komende donderdag 3 januari met een eerste training. Zaterdag 5 januari is dan de tweede training om 14.30 uur.

Lees meer...

Verwachtingen komen niet altijd uit

Samenvattend: Strijdend voor de titel HZVV en Drachtster Boys, meedoen in het linker rijtje Winsum, Gorecht, Zeerobben PKC en Oranje Nassau. Middenmoters zijn dan Be Quick Dokkum, d’ Olde Veste, Groningen en Noordscheschut. Wellicht dat Balk, Bedum en Broekster Boys voor een voor hen prettige verrassing kunnen zorgen.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor