Oefencampagne Oranje Nassau begint zaterdag tegen NEC Delfzijl.

Komende zaterdag speelt Oranje Nassau voor het eerst sinds oktober 2021 weer een wedstrijd. En ook al is het een vriendschappelijke, velen zullen uitkijken naar dat moment. Eerste tegenstander is NEC Delfzijl.

Lees meer...

1e elftal 2021/2022

2021 09 02 MANNEN SELECTIE 21 22 014

Bovenste rij v.l n.r. Rick Boyer, Dave Bosgraaf, Walid Barhouss, Peter van der Sluis (keeperstrainer, Erwin Heerlijn (hoofdtrainer), Jacob van Aperloo (elftalleider), Thomas Careman, Caram Carneiro Alves en Ruendel Martina

Middelste rij v.l.n .r.Arianne Kooijinga (sportverzorger), Yara Klaver (fysiotherapeut), Paul Bertop, Joshua Richardson, Fokko Kronemeijer, Jan Remmers (assistent- scheidsrechter), Thijs Gerlofs, Dennis Molema, David Voigt, Anne-Marit Renkema (sportverzorger en Rienk Dekker (clubarts).

Voorste rij v.l.n.r. Niels Stenekrs, Rhobin Brander, Rick Wiersma, Jelle Bouma, Erwin Heidekamp, Ard Veenhof, Tim Deelen en Youri Schuur. 

 

Oranje Nassau start de voorbereiding.

Donderdag 5 augustus start de eerste selectie van Oranje Nassau met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Uiteraard hopen we dat dit seizoen wel kan worden afgemaakt.

Lees meer...

Oranje Nassau start bekerreeks in Blijham

Nog ruim een maand, dan gaat het voor Oranje Nassau eindelijk weer om het echie. Bijna elf maanden na de laatste competitiewedstrijd tegen Bergum op 10 oktober 2020 beginnen de stad-Groningers op zaterdag 4 september de bekerreeks met een uitwedstrijd tegen ASVB uit Blijham.

Lees meer...

Er is altijd wat te doen

Als U vanaf zaterdag 5 juni weer welkom bent in de kantine en op het terras van ON, zult U denken, maar daar kunnen maar een paar mensen zitten als de anderhalf meter gehandhaafd wordt. Maar laat U verrassen en kom even langs. Een groep dames is flink aan het klussen geweest en het blijkt dat er goede meubelmakers tussen zaten, die een aantal leuke tafels, stoelen en bankjes gefabriceerd hebben.

Lees meer...

Oefenprogramma Oranje Nassau 1 in augustus

Eindelijk weer wat hoopvolle berichten. Nu de besmettingscijfers en ziekenhuisopnames verder dalen, lijkt er weer hoop te zijn voor het voetbalseizoen 2021/2022. Ik denk, dat vele volgers blij zullen zijn met een licht aan het eind van de tunnel. Een tunnel, de langer bleek dan verwacht.

Lees meer...

Jelle Bouma van ONR naar Oranje Nassau

Het komend seizoen speelt de 20-jarige Jelle Bouma voor Oranje Nassau in Groningen. De keeper met ‘Sterken-achtige’ kenmerken (hij meet 2.08 meter) komt over van ONR, de naamgenoot uit Roden, waar hij vanaf de jongste jeugd speelt. Hij heeft echter wel driemaal mooie ontwikkelstappen mogen maken bij de Regionale voetbaltrainingen van de KNVB.

Lees meer...

Mini toernooi definitief afgelast

Wat al een beetje in de lucht hing is nu met zekerheid te stellen: het mini-toernooi van ACV, Be Quick, Harkemase Boys, ONS Sneek, Sneek Wit Zwart en Oranje Nassau gaat definitief niet door.

Lees meer...

"Oude" voetbalkleding krijgt een nieuwe bestemming

Tijdens de coronaperiode is er in het clubhuis vele uren gewerkt door een aantal mensen. Meestal waren het dezelfde mensen zoals Aaldrik Ruitinga, Henk de Jonge [altijd aanwezig], Wiebe Schoonhoven, John Mooibroek, Henk Kwant etc. etc 

Lees meer...

Oranje Nassau blij met de terugkeer van Ruendel Martina

Ruendel Martina keert komend seizoen terug bij Oranje Nassau. De 22-jarige spits vertrok in 2019 naar naamgenoot ONS Sneek, waar hij 2 seizoenen speelde. In het eerste seizoen was dat in de derde divisie en het afgelopen seizoen in de hoofdklasse. In competitiewedstrijden kwam hij in totaal 5 keer tot scoren. Vanwege blessures moest hij meerdere wedstrijden missen. Ruendel is een vaardige en behendige spits die zowel in de punt als op de (linker-)flank goed uit de voeten kan.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor