Oranje Nassau wint eerste oefenduel in 2019

Donderdagavond 10 januari was het koud en een beetje nat op sportpark Zwanenveld in Emmen. Het decor voor de oefenwedsrijd DZOH-Oranje Nassau. Het was dan ook nier verwonderlijk, dat slechts 4 ON-supporters naar Emmen waren gekomen,

Lees meer...

In gesprek met trainer Erwin Heerlijn

Erwin Heerlijn is nu sinds ruim een half jaar trainer van Oranje Nassau. Deze geboren Delfzijlster, is opgegroeid bij Neptunia. Daar heeft hij jaren gevoetbald en trainingen gegeven aan de jeugd. Ook stond hij aan de wieg van de samenwerking tussen de jeugd van Neptunia en Eemsboys. Na een korte periode bij Omlandia, waar hij werd herenigd met keeper Jan van der Zweep, moest hij stoppen met voetballen.

Lees meer...

Geanimeerde nieuwjaarsbijeenkomst Oranje Nassau 2019

Jan Niko de Boer had ons allen in zijn nieuwsbrief naar het clubhuis geroepen om daar een gezellige start te maken met 2019 en tevens de tweede seizoenshelft in te luiden.. Bijeenkomsten die net als Jaarvergaderingen niet uitblinken in grote belangstelling. Of de verwachtingen voor dit jaar de redenen waren, feit was dat de belangstelling heel behoorlijk was vanmiddag.

Lees meer...

Voorbereiding tweede seizoenshelft

Nog net in het oude jaar een overzicht van het programma van de voorbereiding van het eerste elftal. Deze voorbereiding begint komende donderdag 3 januari met een eerste training. Zaterdag 5 januari is dan de tweede training om 14.30 uur.

Lees meer...

Verwachtingen komen niet altijd uit

Samenvattend: Strijdend voor de titel HZVV en Drachtster Boys, meedoen in het linker rijtje Winsum, Gorecht, Zeerobben PKC en Oranje Nassau. Middenmoters zijn dan Be Quick Dokkum, d’ Olde Veste, Groningen en Noordscheschut. Wellicht dat Balk, Bedum en Broekster Boys voor een voor hen prettige verrassing kunnen zorgen.

Lees meer...

Nieuwjaarsbijeenkomst Oranje Nassau

Het bestuur van Oranje Nassau nodigt u graag uit voor het bijwonen van de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst. Deze wordt gehouden op zaterdag 5 januari 2019 in ons clubgebouw op het sportpark Coendersborg.

Lees meer...

Oranje Nassau in bekerkraker tegen vv Groningen

Na de overwinning op tweedeklasser Hoogezand zit Oranje Nassau in de tussenronde van de districksbeker. Acht ploegen strijden in deze ronde om samen met 28 andere teams door te dringen naar de laatste 32. Dat zal voor de Oranjehemden een geen gemakkelijke opgave worden.

Lees meer...

Oranje Nassau en Erwin Heerlijn verlengen samenwerking

Oranje Nassau heeft deze week het contract met hoofdtrainer Erwin Heerlijn (33) verlengd. Hij is dus ook voor het seizoen 2019 – 2020 verbonden aan de zaterdag eersteklasser uit Groningen.

Lees meer...

ON speelt dinsdagavond tegen vv Groningen

De bekerwedstrijd Oranje Nassau - Groningen is in onderling overleg verplaatst. De ploegen spelen nu komende dinsdagavond om 20.00 uur op het kunstgras van Coendersborg.

Lees meer...

Oranje Nassau wil met goed gevoel de winterstop in.

Zaterdag 15 december sluit Oranje Nassau het eerste gedeelte van de competitie af. Zaterdag is in de twaalfde wedstrijd van dit seizoen Balk de tegenstander. En dat is beslist geen reden om gemakkelijk over te denken.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor