Oranje Nassau kan rustig de laatste fase van de competitie in.

Komende zaterdag hebben de volgers van Oranje Nassau de eerste mogelijkheid om mogelijk een nieuwe aanwinst voor volgend seizoen te bekijken. Bij Drachtster Boys speelt namelijk Paul Bergtop. Deze verdediger gaat na drie seizoenen Drachten verlaten om bij Oranje Nassau te spelen.

Lees meer...

Voorbereiding ALV 15 mei 2019

Ter voorbereiding op de ALV van woensdag 15 mei a.s., liggen de jaarrekening 2017/2018, de begroting 2018/2019 en de notulen van de ALV van 16 mei 2018 maandagavond 13 mei 2018 tussen 19:30 en 20:30 ter inzage in de bestuurskamer. 

Oorzaak slechte velden Coendersborg blijkt wildschade te zijn

Bert Postma heeft een colum geschreven, die we jullie niet willen onthouden

Als clubfotograaf en verslaggever van Oranje Nassau klaag ik namens de gebruikers van de velden op sportpark Coendersborg al jaren over de slechte kwaliteit van de grasmatten.

Lees meer...

Agenda Algemene Ledenvergadering d.d. 15-05-2019

Beste ON-ers,

Bijgaand de agenda voor de Algemene Ledenvergadering van woensdag 15 mei 2019. De vergadering vindt plaats in het clubhuis van Oranje Nassau, de aanvang van de vergadering is 19:30.

Lees meer...

Drietal Achilles 1894 kiest voor Oranje Nassau

In de afgelopen periode heeft de Technische Commissie van Oranje Nassau overeenstemming bereikt met een drietal spelers van Achilles 1894. Dat betekent dat zij komend seizoen de selectie van Oranje Nassau komen versterken.

Lees meer...

Clubscheidsrechters blijven nodig

Het leek ons een goed idee om in deze weken van weinig wedstrijden de aandacht eens te verplaatsen naar de clubscheidsrechter. Een sportvereniging kan niet zonder vrijwilligers. Zeker ook niet zonder de clubscheidsrechters. In dit interview een gesprek met de vier clubscheidsrechters die Oranje Nassau rijk is. We hopen, dat hun verhalen meer (jonge) mensen zal inspireren om ook die fluit eens ter hand te nemen.

Lees meer...

Aankondiging Algemene Ledenvergadering d.d. 15-05-2019

 

Beste ON-ers,

 

Woensdag 15 mei a.s. zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden in het Clubhuis.

De vergadering start om 19:30, de agenda plaatsen wij uiterlijk 2 weken voor de ALV op de website.

 

Het Bestuur

Oranje Nassau zaterdag naar Dokkum voor de confrontatie met Be Quick

Afgelopen zaterdag verloor Oranje Nassau twee punten, waardoor het winnende Winsum ook twee puntjes inliep op de Groningers. Zaak om zaterdag de voorsprong niet verder te laten verkleinen en met een goed gevoel de ‘lentestop’ in te gaan.

Lees meer...

Oranje Nassau strijdt voor de tweede plek

Het is al veertien wedstrijden geleden, dat Oranje Nassau een competitienederlaag leed. En dit seizoen heeft de oranjebrigade van Heerlijn thuis ook nog niet verloren. De eerste nederlaag sinds lange tijd komt steeds dichterbij. Wat ons betreft blijven de Coendersborgbewoners nog even ongeslagen.

Lees meer...

Balk de volgende horde voor Oranje Nassau

Na de mooie overwinning van afgelopen zaterdag wacht Oranje Nassau een nieuwe uitdaging. Komende zaterdag is Balk de tegenstander en we kunnen ons voorstellen dat de oranjehemden nog wel een appeltje te schillen hebben met deze tegenstander.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor