Oranje Nassau wil graag verder in de beker

De wedstrijd van komende zaterdag tegen LTC als een formaliteit beschouwen? Dat lijkt ons niet het juiste uitgangspunt. Hoewel je wel geneigd bent te denken dat deze derde klasser geen moeilijke opgave zal zijn voor Oranje Nassau.

Lees meer...

Oranje Nassau wil zaterdag bij Zeerobben goede serie vervolgen

Oktober 2017. Debutant Zeerobben ontvangt degradant Oranje Nassau in Harlingen. Eitje voor ON zo leek het. Maar niets was minder waar. Oranje Nassau werd tot figurant gemaakt in die wedstrijd. Zeerobben won overtuigend en verdiend met 3-0. September 2018 Opnieuw een duel tussen ON en Zeerobben, maar nu in Groningen. Eigenlijk een beetje het zelfde verhaal, maar met dit verschil dat Zeerobben de figurant was. Al deed de uitslag (3-2) anders vermoeden.

Lees meer...

Belangrijke wedstrijd voor de koploper van de tweede periode

Wie na een aantal speelronden had voorspelde, dat de wedstrijd Oranje Nassau – Broekster Boys van a.s. zaterdag een belangrijke ontmoeting was voor de tweede periode, was waarschijnlijk hard uitgelachen, Toch is dat komende zaterdag de realiteit.

Lees meer...

Uitnodiging Buitengewone Ledenvergadering d.d. 6 maart 2019

Beste ON-ers,

Graag nodigen wij u uit voor een buitengewone ledenvergadering op woensdag 6 maart a.s.. Het enige agendapunt dat op deze vergadering behandeld zal worden is voortzetting van de Samenwerkende Jeugd Organisatie (SJO) Amicitia/Blauw Geel/Oranje Nassau.

Lees meer...

Oranje Nassau gaat op bezoek bij stadgenoot PKC ‘83

Nadat afgelopen zaterdag het hele programma in 1E er terecht door de KNVB uit werd gegooid staan ons zaterdag weer mooie ontmoetingen te wachten. Hoewel, het is wel de vraag of er zaterdag gevoetbald kan worden, bijvoorbeeld op Sportpark De Kring. PKC ‘83 beschikt helaas niet over een kunstgrasveld en de weervoorspellingen zijn nog onzeker met regen sneeuw en vorst. Niet het beste weer voor natuurgras.

Lees meer...

Wedstrijd Oranje nassau - Winsum opnieuw vastgesteld.

De KNVB heeft een nieuwe datum vastgesteld voor het programma, dat zaterdag in zijn geheel werd afgelast. De wedstrijd Oranje Nassau - Winsum is net als de andere afgelaste wedstrijden nu gepland voor zaterdag 30 maart a.s. Ook de match van Oranje Nassau 2 tegen Winsum 2 is naar die daum verplaatst. 

Oefenwinst Oranje Nassau

De oefenwedstrijd van Oranje Nassau tegen sc Loppersum werd een 2-0 overwinning voor de oranjehemden. De eindstand werd 2-0.

Lees meer...

Zaterdag topper in 1E Oranje Nassau – Winsum (of gaat het niet door?)

Wellicht tegen beter weten in, zetten we toch een voorbeschouwing voor komende zaterdag op de site. Waarschijnlijk gooit het weer roet in het eten. De wedstrijd Oranje Nassau – Winsum is voor ons de topper in 1E. De nummer 2 tegen de nummer 3 van de ranglijst kan een regelrechte kraker genoemd worden.

Lees meer...

AFGELAST

DE OEFENWEDSTRIJD VAN ON TEGEN ACHILLES '94 GAAT DOOR SNEEUWVALL NIET DOOR.

Oranje Nassau hervat competitie in Haren tegen Gorecht.

Komende zaterdag om 15.00 uur geeft scheidsrechter Ronald Spoler uit Almelo het startsein voor de eerste wedstrijd na de winterstop voor Oranje Nassau. Ook is dit de laatste competitiewedstrijd uit de eerste helft van de competitie. In Haren speelt de hoofdmacht van Erwin Heerlijn tegen Gorecht van Robbie Wenting

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor