Helden en hufters

Terwijl een groep mensen (meer als afgebeeld) bezig is aan de voorbereiding voor het nieuwe hoofdveld en het nieuwe seizoen en zich daarbij uit de naad werkt, menen enkele hufters de boel binnen te moeten “verbouwen”.

Lees meer...

Samenstelling 1e selectie Oranje Nassau 2020-2021 bekend

In de afgelopen periode heeft de Technische Commissie van Oranje Nassau bekend gemaakt welke nieuwe spelers vanaf het komend seizoen op Coendersborg actief zullen zijn. Die nieuwkomers zijn Ard Veenhof (van Drachtster Boys), Thomas Careman (van VVOG) en Tim Deelen (van Be Quick 1887).

Lees meer...

Tim Deelen naar Oranje Nassau

De 19-jarige Tim Deelen speelt het komend seizoen voor Oranje Nassau. De rechtsbenige buitenspeler is afkomstig van stadgenoot Be Quick 1887 waar hij het afgelopen seizoen weinig speelminuten kreeg.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Harm Wolters

Harm Wolters is  al negentien seizoenen jaar de verzorger bij de meiden van Oranje Nassau, zoals hij dat zelf noemt. Hij heeft dus een keur van speelsters zien komen en gaan. En uiteraard heeft hij in deze periode hoogte- en dieptepunten meegemaakt. Tijd voor een gesprekje met hem over hoe het nu met hem gaat.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Brenda Kuiper

We vervolgen onze rubriek hoe gaat het met .... met een aantal mensen uit de damesafdeling van Oranje Nassau. Als eerste spraken we met Brenda Kuiper. Brenda is al een aantal jaren lid bij Oranje Nassau. Begonnen als zaalvoetballer ging ze later verder op het veld. Op dit moment is ze lid van de TC bij de dames.

Lees meer...

ON vrouwen versterkt zich voor nieuwe seizoen met nieuwe spelers

De beide keepers van vrouwen 1 (Chantal Vlaar, komend seizoen op lager niveau bij VV Roden) en Devi Venema, door langdurige schouderblessure van keepster naar speelster bij ON) hebben te kennen gegeven dat zij niet verder gaan in de huidige setting. Daarom heeft de TC de hulptroepen ingezet en een keeper gevonden met een uitstekende staat van dienst: Maureen van Iwaarden.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Frank Veenhof

Vandaag een gesprekje met Frank Veenhof. Frank is de aanvoerder van Oranje Nassau 2 dit seizoen. Ook van hem willen we graag het één en ande weten.

Lees meer...

Gerard Molenaars nieuwe hoofdtrainer bij de vrouwen

Onderstaand bericht hebben we overgenomen van de facebookpagina van Oranje Nassau

Lees meer...

Thomas Careman terug bij Oranje Nassau

Thomas Careman speelt het komend seizoen weer bij Oranje Nassau en keert na 6 jaar weer terug op Coendersborg. De centrumspits speelde eerder van 2010 tot 2014 4 seizoenen in het oranje.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Jan van der Zweep

Keeperstrainer Jan van der Zweep is bezig met zijn laatste seizoen bij Oranje Nassau. Ook hij vertrekt naar NEC Delfzijl. Daar komt hij in een andere functie. Ook met hem hebben we gesproken over hoe hij deze tijd beleefd.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor