Oranje Nassau start 1e oefenwedstrijd met 4-2 winst op Pelikaan S

Oranje Nassau speelde na twee intensieve trainingsweken de eerste oefenwedstrijd tegen tweede klasser Pelikaan S uit Oostwold. Patrik Zwart heeft de beschikking over 9 nieuwe spelers om de opengevallen plaatsen in te vullen. Nog een hele klus om als het straks serieus wordt de juiste 11 op de grasmat te zetten. In deze oefenwedstrijd kwamen bijna alle spelers aan bod. Alleen de geblesseerde Getuar Derguti en de nog op vakantie zijnde Melle Kuipers kwamen niet in aktie.

Lees meer...

Zaterdag oefenwedstrijd tegen Pelikaan S

Het eerste elfftal van Oranje Nassau komt a.s zaterdagmiddag 19 augustus uit in een oefenwedstrijd tegen de ambitieuze tweedeklasser Pelikaan S. Na twee week trainingsarbeid de eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen.

Lees meer...

Selecties sluiten 1e trainingsweek af

De mannen 1 selectie sloot zaterdag met een prima door Jan Niko de Boer en Harry de Boer (geen broers) verzorgde lunch de 1e trainingsweek af. Helaas nog niet compleet omdat er nog enkele spelers afwezig waren door vakanties.

Lees meer...

Oranje Nassau start competitie met uitwedstrijd in Drachten

Vandaag heeft de KNVB de wedstrijdprogramma's gepubliceerd. Oranje Nassau begint op 23 september met een uitwedstrijd.

Lees meer...

Start voorbereiding + bekerprogramma

Terwijl veel mensen nog op vakantie zijn of gaan, komt de start van de voorbereiding van Oranje Nassau dichterbij.

Lees meer...

Geen verrassingen in 1E

Woensdagmorgen 5 juli is de competitieindeling voor het seizoen 2016/2017 bekendgemaakt. Voor de eerste klasse E zijn er geen verrassingen te noteren.

Lees meer...

Twee stadsderby's voor Oranje Nassau in de bekercompetitie

De indeling van de districksbeker Noord 2017/2017 is vandaag door de KNVB bekend gemaakt. Het levert voor Oranje Nassau twee stadsderby's op.

Lees meer...

Definitieve selectie Oranje Nassau 2017/2018

We stellen u graagvoor aan de nieuwe selectie van Oranje Nassau voor het seizoen 2017/2018 inclusief de staf. 

Lees meer...

Seizoenoverzicht 2016/2017

In veel opzichten was het afgelopen seizoen voor Oranje Nassau het seizoen van net niet. Het begin was veelbelovend. Een verdiende doch kleine nederlaag tegen derde divisionist OJ Rosmalen was het begin. ON wist net niet de volgende tussenronde te halen van de KNVB- beker. We werden niet weggespeeld, maar verloren toch met 3-1. En met de eerste van een lange reeks blessures: Ard Veenhof was weken uitgeschakeld. 

Lees meer...

Weer een seizoen het archief in

Heeft het seizoen 2016-2017 gebracht wat U er van verwacht had? Ja, dan heeft Oranje Nassau U volgend seizoen nodig, want U heeft een goede vooruitziende blik en visie.En Oranje Nassau (lees: wij) kunnen U uitstekend gebruiken.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor