Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Peter van der Sluis: "Ik denk dat wij als ON zeker bovenin mee willen gaan doen. "

Sinds vorig jaar augustus is keeperstrainer Peter van der Sluis in dienst bj Oranje Nassau. Met hem blik ik nog even achterom en we blikken samen ook vooruit naar het komende seizoen van mannen 1.

Lees meer...

Verjaardag

Niet alleen spelers en stafleden zijn eens per jaar het feestvarken. Ook de schrijver van de vele fraaie voorbeschouwingen van de wedstrijden en seizoenen mag deze jaarlijks vieren. Vandaag is het de beurt aan Siemon Aikema. Hij zal dit vast niet wereldkundig gaan maken. Daarom moet ik maar even voor hem waarnemen, zoals hij bij mijn afwezigheid altijd trouw doet. Bij deze dus Siemon, namens de selectie en iedereen die zich daar mee bemoeit en alle twitter kijkers, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en we hopen je a.s. zaterdag bij ON-VVG de hand te drukken. Tijdens de wedstrijd staat Siemon, samen met maatje Joop Jilderda altijd achter het doel van de tegenstander. Voor nu wensen we je een heel fijne verjaardag.

Bert Postma.

Zaterdag start de competitie in 1E. Een voorbeschouwing

Een groot deel van de Nederlandse bevolking is inmiddels gevaccineerd tegen het Covid-19 virus. De opleving in juli van dat virus is weer afgevlakt. De regering heeft nieuwe maatregelen afgekondigd. Het lijkt erop, dat we zonder de anderhalve meer verder kunnen. Met daarbij de hoop, dat dit seizoen wel afgemaakt kan worden. Traditioneel ook dit jaar in de week voor de start van de competitie weer een persoonlijke voorbeschouwing op het nieuwe seizoen.

Lees meer...

Spaaractie voor de club bij Albert Hein

dynamicImage i 5bcee9b0 main format 1120x630 1120x630 EN

Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn.

Lees meer...

Oranje Nassau speelt nuttige oefenwedstrijd tegen Velocitas

Heerlijk om weer de frisse Coendersborglucht op te snuiven langs de lijn bij Oranje Nassau. Deze anderhalf uur geneest meer dan een doos pijnstillers. Met dank aan Johan (chauffeur) en Mustafa (tassendrager) was ik weer in staat om jullie een verhaaltje en wat foto’s voor te schotelen van een alleraardigste oefenwedstrijd van ons cluppie. Siemon nog bedankt dat je de andere oefenpotjes wilde waarnemen. 

Lees meer...

Velocitas 1897 te gast op Coendersborg.

Groningen kent enkele gerenomeerde clubs in ieder geval zijn er drie die meer dan 100 jaar bestaan, waaronder Oranje Nassau. Na de oudste club ( Be Quick 1887) is nu de volgende club qua leeftijd de tegenstander van Oranje Nassau.

Lees meer...

Oranje Nassau in oefenduel onderuit.

Dinsdagavond speelde Oranje Nassau zijn derde in de reeks van oefenwedstrijden. In Assen was ACV de tegenstander. De derdedivisionist won verdiend met 3-0. Toch werd Oranje Nassau beslist niet weggespeeld.

Lees meer...

Derde oefenwedstrijd voor Oranje Nassau dinsdagavond in Assen tegen ACV

Dinsdagavond is de derde en voorlaatste oefenwedstrijd van Oranje Nassau. De Groningers gaan op bezoek bij derde divisionist ACV. Oranje Nassau zit nog volop in de voorbereiding, maar ACV heeft al twee officiële wedstrijden achter de rug.

Lees meer...

Verlies in tweede oefenduel

Vanmiddag speelde Oranje Nassau een oefenwedsrtrijd tegen Be Quick 1887. De oranjehemden verloren met 2-0 van de zondaghoofdklasser, die komende week al haar eerste competitiewedstrijd speelt.

Lees meer...

Wedstrijdprogramma eerste selectie bekend

Zaterdag 21 augustus heeft de KNVB het wedstrijdprogramma bekend gemaakt van de eerste klase E. Oranje Nassau start op 25 september thuis met een derby tegen vv Groningen van onder andere Tyson Dos Santos en Lars van der Sluis.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor