Erwin Heerlijn nieuwe hoofdtrainer Oranje Nassau

De TC van Oranje Nassau heeft deze week overeenstemming bereikt met Erwin Heerlijn (32) over een eenjarig contract. Met ingang van het seizoen 2018 – 2019 zal hij dus de eerste selectie gaan leiden. Heerlijn verwacht in het voorjaar het diploma UEFA-A (T/C 1) te behalen. Hij loopt dit jaar stage bij derde divisionist Be Quick 1887.

Lees meer...

Sluiting clubhuis tijdens de feestdagen

Na de laatste training in dit kalenderjaar op donderdag 21 december a.s. (de kortste dag en de langste nacht) is het clubhuis gesloten.

Lees meer...

Training

ER KAN WEER GETRAIND WORDEN!

Voetbaloverzicht zaterdag 9 december 2017

Vrijdagavond jl. waren de natuurgrasvelden op sportpark Coendersborg al afgekeurd en dat gaf mij mooi de gelegenheid om het thuisprogramma voor die zaterdag aan te passen. Helaas moesten een aantal wedstrijden worden afgelast, waaronder die van Vrouwen 1. Er is wat afgelasting betreft een zekere volgorde hoe dat moet gebeuren. Pas als dit vaker voorkomt, mogen we bijvoorbeeld teams die tig wedstrijden achterlopen voorrang geven

Lees meer...

Zaterdag de laatste wedstrijd van 2017 voor Oranje Nassau tegen Winsum?

Toen ik voorafgaand aan het seizoen de kanshebbers voor de bovenste plaatsen noemde in een voorbeschouwing, kwam er een reactie vanuit Winsum. Of ik niet een team vergeten was. Winsum is wel een lastige ploeg om tegen de spelen, zeker voor Oranje Nassau, maar ik rekende hen niet tot de kanshebbers voor de bovenste plaatsen. Overigens vind ik de huidige positie van de ploeg van trainer Robert Bos ook niet passen bij hun mogelijkheden maar die positie is ook enigszins geflatteerd. Daarover later meer.

Lees meer...

Geen trainingen

Tot nader order mag er vanwege de sneeuwval niet getraind worden op de kunstgrasvelden van Coendersborg.

We houden je op de hoogte wanneer het wel weer kan/mag.

Jan Niko De Boer

Afgelastingen zaterdag op Coendersborg

Vanavond kwam  het bericht dat de gemeente alle natuurgrasvelden op sportpark Coendersborg heeft afgekeurd! Dit betekent voor Oranje Nassau dat de volgende wedstrijden niet worden gespeeld:

Lees meer...

voetbaloverzicht 2 december 2017

Een geweldige prestatie van Vrouwen 1 zaterdag jl. in de uitwedstrijd tegen toen nog koploper DSS . Het zal vast een enerverende wedstrijd zijn geweest en mooi dat onze vrouwen met een 2-3 zege uiteindelijk aan het langste eind trokken. In de rangschikking staat onze vrouwen nu op de 3e plaats met 20 uit 9, DSS is 2e met 23 uit 10 en Berkel is 1e met 25 uit 10. Vrouwen 1 heeft de aansluiting met de top dus weer hersteld.

Lees meer...

Uitnodiging voor de nieuwjaarsbijeenkomst!


Het bestuur en de jubileumcommissie nodigen jullie graag uit voor het bijwonen van de nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 6 januari 2018. Behalve onze leden, rekenen wij ook op de komst van de leden van de supportersvereniging, de deelnemers van de club van honderd, onze vrijwilligers, onze sponsoren en adverteerders.

Lees meer...

Oranje Nassau moet zaterdag winnen van VEV'67

Als het weer geen roet in het eten gooit komt komende zaterdag VEV ‘67 op bezoek op Coendersborg. Vlug en Vaardig is, zoals de naam al doet vermoeden opgericht in 1967 en heeft net het 50-jarig bestaan achter de rug. De eerste jaren van hun bestaan speelden de Geelzwarten alleen oefenwedstrijden.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor