Voorbereiding en selectiespelers Oranje Nassau bekend.

Op maandag 1 juli begint om 20.00 uur het eerste deel van de voorbereiding van de eerste selectie op het nieuw seizoen. In die eerste weken wordt er op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag getraind.

Lees meer...

Wie spelen volgend jaar in 1E?

Na alle promorie- en degradatiewedstrijden lijkt de eerste klasse E redelijk gevuld.

Lees meer...

Rico Cordes van Be Quick naar Oranje Nassau

De 19-jarige Rico Cordes speelt het komend seizoen in het oranje. Hij verruilt de zondag Hoofdklasser Be Quick voor de zaterdag eerste klasser  OranjeNassau.

Lees meer...

Afsluiting seizoen 1e selectie met BBQ en 3-1 overwinning

Met een gezellige BBQ en mooie toespraken werd een einde gemaakt aan het seizoen 2018 – 2019 door de 1e selectie en nauw betrokkenen. Ik heb een verslagje en foto’s gemaakt dat U eigenlijk dient te lezen met 1 oog en het andere oog gericht op de plaatjes. Het is een overzicht bij de foto’s.

Lees meer...

Oranje Nassau moet vol aan de bak tegen DTS ’35

Dat Oranje Nassau en DTS beiden de nacompetitie zouden bereiken was al een tijdje bekend. Beide ploegen haalden de tweede periode binnen. Maar pas op de laatste speeldag werd bekend, dat DTS als laaggeplaatste periodekampioen van 1D de tegenstander voor de Groningers zou worden.

Lees meer...

Oranje Nassau sluit competitie af tegen Noordscheschut.

Komende zaterdag de afsluiting van de competitie van de eerste klasse E. Verschillende wedstrijden doen er nog toe. Ook de ontmoeting tussen Noordscheschut en Oranje Nassau is niet om des keizers baard.

Lees meer...

Samenstelling 1e selectie Oranje Nassau

In de afgelopen periode heeft de Technische Commissie van Oranje Nassau bekend gemaakt welke nieuwe spelers vanaf het komend seizoen op Coendersborg actief zullen zijn. Inmiddels zijn ook de gesprekken met de spelers van de huidige selectie afgerond.

Lees meer...

Oranje Nassau heeft de steun van eigen publiek hard nodig

Zaterdag speelt Oranje Nassau zijn laatste thuiswedstrijd voor de competitie. Tegenstander is d’ Olde Veste ‘54 uit Steenwijk

Lees meer...

Nieuwe spelers volgend seizoen

Donderdagavond 9 mei, hebben de nieuwe spelers voor het seizoen 2019-2020 kennis gemaakt met hun nieuwe vereniging. De officiele foto’s zullen later gemaakt worden, maar middels deze opnames al vast de mogelijkheid de juiste namen bij de gezichten te leren.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor