Definitieve selectie Oranje Nassau 2017/2018

We stellen u graagvoor aan de nieuwe selectie van Oranje Nassau voor het seizoen 2017/2018 inclusief de staf. 

 

Lees meer...

Seizoenoverzicht 2016/2017

In veel opzichten was het afgelopen seizoen voor Oranje Nassau het seizoen van net niet. Het begin was veelbelovend. Een verdiende doch kleine nederlaag tegen derde divisionist OJ Rosmalen was het begin. ON wist net niet de volgende tussenronde te halen van de KNVB- beker. We werden niet weggespeeld, maar verloren toch met 3-1. En met de eerste van een lange reeks blessures: Ard Veenhof was weken uitgeschakeld. 

Lees meer...

Weer een seizoen het archief in

Heeft het seizoen 2016-2017 gebracht wat U er van verwacht had? Ja, dan heeft Oranje Nassau U volgend seizoen nodig, want U heeft een goede vooruitziende blik en visie.En Oranje Nassau (lees: wij) kunnen U uitstekend gebruiken.

Lees meer...

Nog één kans(je) voor Oranje Nassau om niet te degraderen

Optimisten onder ons zullen zeggen, dat Oranje Nassau alles nog in eigen hand heeft. De realisten zullen opmerken, dat de kans om in de hoofdklasse te blijven praktisch nihil is geworden. En de pessimisten zullen mogelijk vertellen, dat Oranje Nassau beter thuis kan blijven. Jammer van de lange reis.

Lees meer...

Voetbaloverzicht 20 mei 2017

Voor ons Vrouwen 1-team eindigde het seizoen in mineur. De vorige week had men de uitwedstrijd voor klassebehoud in Utyrecht tegen Odysseus ’91 reeds met 2-0 verloren en thuis moest men dus met drie doelpunten verschil van deze tegenstander winnen.

Lees meer...

Oranje Nassau wacht opnieuw een pittige tegenstander

De tegenstander a.s. zaterdag in Groningen is Smitshoek uit Barendrecht. Deze club is in 1960 opgericht en startte destijds met 2 senioren- en 1 jeugdteam. Nu beschikt de club over minstens 60 teams. Een aantal, waar Oranje Nassau met jaloerse blikken naar kan kijken. 

Lees meer...

Goed bezet clubhuis bekeek Ajax - Manchester U.

 In een goed gevulde kantine werd de finale Ajax-Manchester bekeken door een heel behoorlijk aantal Ajax aanhangers of door voetballiefhebbers die bij dit soort grote wedstrijden liever lief en leed gezamenlijk vieren of dragen.

Lees meer...

Oranje Nassau moet dinsdag vlammen.

Na het gelijke spel van afgelopen zaterdag moet het komende dinsdag gebeuren voor Oranje Nassau. In de promotie-degradatie poule 4 gaat WHC weliswaar aan de leiding met 2 punten, maar toch zijn de Wezepers praktisch uitgeschakeld.

Lees meer...

ON heeft klassebehoud nog in eigen hand

Het leek op een militaire operatie toen het WHC publiek uit het Genie kazerne dorp Wezep een blauw rookgordijn had aangelegd voor aanvang van de eerste na competitie wedstrijd voor ON. WHC dat al gelijkgespeeld had tegen Olde Veste moest winnen om nog een redelijke kans op promotie te bewerkstelligen. ON eigenlijk ook om dinsdag avond in Steenwijk een goede uitgangspositie te hebben.

Lees meer...

Weekoverzicht zaterdag 13 mei 2017

Wat eigenlijk al voorspelbaar was, gebeurde inderdaad ook de afgelopen zaterdag. Mannen 1 moest voor het laatste competitieduel van dit seizoen op bezoek bij kampioen ACV en wist van tevoren dat zelfs een overwinning niet toereikend zou kunnen zijn.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor