Wedstrijdprogramma eerste elftal bekend

Het wedstrijdprogramma voor de mannen van Oranje Nassau is sinds 18 augustus bekend.. ON begint met een thuiswedstrijd tegen debutant Pelikaan S

Lees meer...

Beide kunstgrasvelden zijn weer beschikbaar

Met ingang van maandag 19 augustus a.s. kan er weer worden getraind op beide kunstgrasvelden van ons sportpartk.. Het trainingsschema vind je elders op deze site. Het clubhuis gaat op deze maandag ook weer open.

Eerste oefenwedstrijd in tweede blok van de voorbereiding

Na twee weken van intensief trainen staat er zaterdag voor de mannen van Oranje Nassau een oefenwedstrijd op het programma tegen ACV. 

Lees meer...

Kennismaken met de trainer van de tweede selectie Jeroen de Groot

Vandaag stellen we het laatste nieuwe staflid van Oranje Nassau voor. Dat is Jeroen de Groot. Jeroen komt uit Groningen en is dit seizoen de trainer van de tweede selectie.

Lees meer...

Volop activiteiten bij Oranje Nassau

Toen ik mij maandagochtend richting sportpark Coendersborg en dus naar mijn cluppie Oranje Nassau spoedde voor de koffie met cake, moest ik mij een weg banen langs fietsers, scooters en zelfs enkele auto mobielen. Allemaal jongelui van rond de twintig. Even dacht ik dat i.v.m. werkzaamheden aan de ringweg het clubhuis van ON het inschrijfpunt van de KEI week was geworden. Na veel vertraging en het eindelijk vinden van een parkeerplekje kon ik eindelijk mijn clubgenoten begroeten.

Lees meer...

Marshall Pourier: “Ik was echt onder de indruk van de gretigheid en de wil van de selectie.”

Aan het begin van de tweede week van blok twee van de voorbereiding maken we kennis met de nieuwe assistent-trainer Marshall Pourier. Net als keeperstrainer Jan van der Zweep is hij afkomstig uit Delfzijl. Marshall werkt bij Roba Metals een metaalbedrijf in Farmsum

Lees meer...

Nieuw kunstgrasveld nadert voltooiing

Over een aantal dagen zullen de clubs op sportpark Coendersborg over een splinternieuw en modern kunstgrasveld beschikken.

Lees meer...

Voorstellen staf en spelers

Vandaag beginnen we met het voorstellen van de nieuwe stafleden en selectiespelers. De serie begint dit jaar met nieuwe verzorger Arjen Tjalma. Arjen zal samen met Anouk de selectie begeleiden om iedereen fit te krijgen en/of te houden.

Lees meer...

Voorbereiding 2019/2010 tweede blok

Maandagavond is de eerste selectie onder leiding van trainer Erwin Heerlijn en zijn assistenten begonnen aan het tweede blok van de voorbereiding.

Lees meer...

Grote schoonmaak van het clubgebouw

Op maandag 12 augustus a.s. gaan we het clubhuis, en dan met name het publieksgedeelte, grondig schoonmaken.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor