Zaterdag de derby Oranje Nassau-Gorecht

Komende zaterdag opnieuw een derby voor Oranje Nassau. Deze keer ontvangt de ploeg van Patrick Zwart Gorecht, onze zuiderburen uit Haren.

Lees meer...

Voetbaloverzicht 7 oktober 2017

Het was niet best wat Mannen 1 liet zien in de uitwedstrijd tegen Zeerobben in Harlingen. De ploeg lijkt nog niet op elkaar ingespeeld en ook de persoonlijke fouten waren beslissend voor de 3-0 nederlaag.

Lees meer...

Eerste derby voor Oranje Nassau in dit seizoen

In de competitie van 1E speelt Oranje Nassau dit seizoen 6 derby’s, drie keer uit en drie keer thuis. Komende zaterdag de eerste tegen VV Groningen op sportpark Coendersborg.

Lees meer...

Voetbaloverzicht 30 september 2017

Ook in de tweede wedstrijd van dit nog prille seizoen lukte het Mannen 1 niet om thuis tegen Be Quiick Dokkum 1 de volle winst te pakken. En dat mogen de heren zichzelf aanrekenen.

Lees meer...

Oranje Nassau opnieuw tegen een debutant

Bij iedere wedstrijd krijg je de kans de vorige te vergeten. Dat mag waar zijn en Oranje Nassau zal dat graag doen. Net als 2 jaar geleden heeft de ploeg slechts 1 punt uit 2 wedstrijden. Dat hadden er minstens 3 moeten zijn. Maar debutant Be Quick Dokkum wist met veel passie en inzet een gelijkspel uit het vuur te slepen.

Lees meer...

Oud papier

Volgende maand staat de papiercontainer weer bij het clubgebpouw.

Woensdag 11 oktober wordt hij geplaatst, woensdag 18 oktober weer opgehaald.

Neem dus als je die week bij ON komt je oud-papier ook even mee.

Ji bent het kwijt en wij zijn er blij mee

weekoverzicht 23 september 2017

Seizoenstart Mannen1 mislukt!
‘We hebben vandaag niet laten zien waartoe we in staat zijn’ was o.a. het commentaar van trainer Patrick Zwart na afloop van de wedstrijd uit tegen Drachtster Boys 1. En met die opmerking sloeg hij de spijker op zijn kop. Het was niet goed wat H1 deze middag liet zien in Drachten. Slordig spel, weinig goede combinaties en 7 van de 10 passes kwamen bij de tegenstander terecht, verdwenen over achter- of zijlijn of kwamen in het niemandsland terecht. Ook het spel van Drachtster Boys was niet om over naar huis te schrijven, maar als pluspunt kun je aanvoeren dat zij de fouten van ON deskundig afstraften. ‘Maar’, zei trainer Henk Koning, die zaterdag 30 september a.s. met Be Quick Dokkum bij ons op bezoek komt, altijd na een nederlaag: ‘bij het voetbal krijg je na een week alweer de kans je te herstellen’. En hopelijk brengt onze ploeg dit in de praktijk! O ja, de uitslag was 3-1.
Vrouwen 1 moest direct alweer een verre reis naar Berkel-Rodenrijs maken. maar dit bleek geen beletsel om thuisclub Berkel 1 met 2-7 te verslaan.
Vrouwen 2 kende ook een goede opening van het seizoen door thuis met 3-2 van het bezoekende ONS Sneek 1 winnen.
Vrouwen 3 mocht ook thuis beginnen, maar verloor nipt van de combinatie VAKO/Tynaarlo 1 , 1-2.
Vrouwen 4 bekroonde het debuut in de 3e klasse met een overwinning uit bij de combinatie Beilen/Fit Booys 1, 1-2.
Bij de herensenioren speelde ons nieuwe Mannen 3 donderdagavond jl. zijn thuiswedstrijd op de Esserberg tegen Helpman 2. De 3-2 zege mag er zijn.
Bij de jeugd speelde ons nieuwe JO19 team een goede wedstrijd tegen Be Quick 1887 JO19-3. Voor de rust had er meer ingezeten als de 1-0 en in de 2e helft kwam Be Quicker toch nog langszij, 1-1.
JO17-1 deed van zich spreken met een klinkende 10-1 zege op Hoogezand JO17-4.
Verder viel het op dat het jeugdige JO8-1, dat in de bekercompetitie niet tot scoren kwam, de 1e treffer liet noteren. De wedstrijd tegen FC. Lewenborg JO8-2 ging overigens met 1-7 verloren maar dat mocht de pret niet drukken.

Overige uitslagen:

JO9-1 – GRC Groningen JO9-3 : 3-6;
OKVC JO9-1 – JO9-2 : 2-3;
JO11-1 – HFC ’15 JO11-7 : 11-2;
Helpman JO11-6 – JO11-2: 4 – 7;
JO13-1 – Zuidhorn JO13-3: 9-1;
Amicitia VMC H2 – H4: 0-2;
Stadspark 6 – Mannen 5: 3-1;
Mannen 6 – Helpman 5: 3-4;
De andere ploegen waren vrij

In Memoriam: Wim van der Veen.

Het zal slechts een enkele ON-er zijn die Wim van der Veen heeft gekend
Dat is zeer begrijpelijk daar hij bijna 90 jaar is geworden. Hij is geboren op 31 oktober 1927 en overleden op 19 september 2017.

Lees meer...

Oranje Nassau gaat voor herstel tegen Be Quick Dokkum

Komende zaterdag opnieuw een treffen tegen een oud- trainer van Oranje Nassau. Na 2, 5 seizoenen ON verkaste Henk Konings in augustus 2013 naar zijn huidige club. De Dokkumers wist hij in 4 jaar van de derde klas op te stomen naar de eerste klas.

Lees meer...

Oranje Nassau loot Aduard 2000

De loting voorde eerste KO ronde van de distrcksbeker Noord leverde voor Oranje Nassau een uitwedstrijd op.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor