ALV d.d. 8-12-2021 uitgesteld

Beste ON-ers,

De corona-maatregelen die de overheid op vrijdag 26 november 2021 heeft aangekondigd, maken dat de Algemene Ledenvergadering die op woensdag 8 december 2021 gepland stond geen doorgang kan vinden.

In navolging op de corona-maatregelen die vanuit de overheid zijn aangekondigd, heeft de gemeente Groningen aangegeven dat sportcomplexen voorlopig tussen 17.00 en 05.00 gesloten dienen te zijn.

Lees meer...

Oranje Nassau in de tweede ronde tegen Kollum

Lang hoefden we vanmorgen tijdens de loting voor de tweede ronde niet te wachten. Oranje Nassau kwam als vijfde ploeg uit de koker. Daarna kwam vv Kollum. Dat betekende dat ON in de tweede ronde opnieuw een thuiswedstrijd speelt nu tegen Kollum. De datum voor deze ontmoeting is nog niet bekend. Terecht wacht het district de verdere ontwikkelingen eerst af

Lees meer...

Geef Oranje Nassau een rondje!

Ook dit keer doet Oranje Nassau weer mee aan Rondje voor je Club: de leukste crowdfundingsactie van Nederland. Met deze actie spaart onze club voor ons nieuwbouwproject.

Lees meer...

Aankondiging Algemene Ledenvergadering d.d. 8 december 2021

Beste ON-ers,

Nu de meeste corona-maatregelen achter ons liggen, zien we kans om weer een Algemene Ledenvergadering te organiseren.

Lees meer...

Oranje Nassau loot Groen Geel

Een interessante loting voor Oranje Nassau in de eerste ronde van de bekercompetitie. Op zaterdag 13 november is Groen Geel de tegenstander. Een echte derby dus op Coendersborg.

Lees meer...

Peter van der Sluis: "Ik denk dat wij als ON zeker bovenin mee willen gaan doen. "

Sinds vorig jaar augustus is keeperstrainer Peter van der Sluis in dienst bj Oranje Nassau. Met hem blik ik nog even achterom en we blikken samen ook vooruit naar het komende seizoen van mannen 1.

Lees meer...

Zaterdag start de competitie in 1E. Een voorbeschouwing

Een groot deel van de Nederlandse bevolking is inmiddels gevaccineerd tegen het Covid-19 virus. De opleving in juli van dat virus is weer afgevlakt. De regering heeft nieuwe maatregelen afgekondigd. Het lijkt erop, dat we zonder de anderhalve meer verder kunnen. Met daarbij de hoop, dat dit seizoen wel afgemaakt kan worden. Traditioneel ook dit jaar in de week voor de start van de competitie weer een persoonlijke voorbeschouwing op het nieuwe seizoen.

Lees meer...

Spaaractie voor de club bij Albert Hein

dynamicImage i 5bcee9b0 main format 1120x630 1120x630 EN

Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn.

Lees meer...

Oranje Nassau speelt nuttige oefenwedstrijd tegen Velocitas

Heerlijk om weer de frisse Coendersborglucht op te snuiven langs de lijn bij Oranje Nassau. Deze anderhalf uur geneest meer dan een doos pijnstillers. Met dank aan Johan (chauffeur) en Mustafa (tassendrager) was ik weer in staat om jullie een verhaaltje en wat foto’s voor te schotelen van een alleraardigste oefenwedstrijd van ons cluppie. Siemon nog bedankt dat je de andere oefenpotjes wilde waarnemen. 

Lees meer...

Velocitas 1897 te gast op Coendersborg.

Groningen kent enkele gerenomeerde clubs in ieder geval zijn er drie die meer dan 100 jaar bestaan, waaronder Oranje Nassau. Na de oudste club ( Be Quick 1887) is nu de volgende club qua leeftijd de tegenstander van Oranje Nassau.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor