Update corona-maatregelen: voetbalseizoen 2019/2020 ten einde

Beste ON-ers,

We leven nu in een vreemde periode, een periode vol onzekerheid over werk, thuis, en vooral gezondheid. En zo lang we niet weten hoe lang deze corona crisis gaat duren zal de onzekerheid ook nog blijven. Voetbal was een belangrijke bijzaak, maar is nu helemaal bijzaak geworden.

Lees meer...

Onder voorbehoud: Algemene ledenvergadering d.d. 13-05-2020

Beste ON-ers,

De Algemene Ledenvergadering is voorlopig vastgesteld op woensdag 13 mei 2020.

Mochten de ontwikkelingen rondom het coronavirus maken dat deze datum niet haalbaar is, dan laten wij dit tijdig weten middels een bericht op de website. Hou de website dus goed in de gaten de komende tijd!

Het bestuur van Oranje Nassau

Geen competitievoetbal tot en met 31 maart en bij Oranje Nassau m.i.v. 13 maart geen activiteiten

Het kwam vanmiddag niet allemaal als een verrassing dat de KNVB heeft besloten om i.v.m. de opmars van het coronavirus de voetbalcompetitie in zijn geheel stil te leggen tot en met 31 maart 2020. Dat betekent dus dat er in ons land voorlopig niet wordt gevoetbald.
Het bestuur van Oranje Nassau heeft aansluitend besloten dat alle activiteiten bij de club tot en met 31 maart 2020 ook worden stilgelegd.

Lees meer...

Ard Veenhof keert terug bij Oranje Nassau

De technische staf en TC van Oranje Nassau zijn verheugd te kunnen melden dat Ard Veenhof komend seizoen terug keert in de selectie van Oranje Nassau. Ard is 27 jaar en woont samen met zijn vriendin in Groningen.

Lees meer...

Opnieuw een topper voor Oranje Nassau

Na een korte onderbreking van twee weken door bekervoetbal hervat Oranje Nassau zaterdag de competitie tegen Blauw Wit ‘34. Opnieuw een topper voor de stad Groningers. En opnieuw de vraag: kan Oranje Nassau aanhaken bij de top? Of zet Blauw Wit hen op zes punten achterstand.

Lees meer...

Oranje Nassau oefent tegen FC Burgum

In deze conpetitieloze tijd oefent Oranje Nassau tegen FC Burgum. De wedstrijd wordt op donderdag 27 februari gespeeld. Aanvang 20.15 in Burgum

Lees meer...

Oranje Nassau moet aan de bak in Zwolle tegen SVI

Zaterdagmiddag reist Oranje Nassau af naar Zwolle. Daar moeten de oranjehemden aantreden tegen debutant SVI. De Groningers gaan voor de winst, maar wellicht is dat een moeilijke opgave.

Lees meer...

Opnieuw een derby voor Oranje Nassau

De tweede en tevens laatste stadsderby van dit seizoennop Coendersborg  staat voor komende zaterdag op het programma. Dan is PKC ’83 de tegenstander voor Oranje Nassau.

Lees meer...

Sven de Haan nieuwe assistent-trainer bij Oranje Nassau

Met ingang van het seizoen 2020-2021 zal Sven de Haan (29) bij Oranje Nassau aantreden als assistent trainer van hoofdtrainer Erwin Heerlijn. Sven is in het bezit van het diploma UEFA-B (TC 2) en fungeert dit seizoen als hoofdtrainer van stadgenoot sv Lycurgus, uitkomend in de zaterdag 4e klasse C.

Lees meer...

Trainer gezocht voor Oranje Nassau 2

De Technische Commissie van Oranje Nassau is op zoek naar kandidaten voor de functie van trainer van haar tweede elftal mannen. Dit team komt momenteel uit in de Reserve Hoofdklasse Noord van de KNVB, het hoogst mogelijke niveau voor reserve-elftallen. Daarin treft het o.a. gerenommeerde tegenstanders als Flevo Boys 2, sc Genemuiden 2, Harkemase Boys 2 en ONS Sneek 2. Het is de ambitie van ON dat het tweede elftal structureel op dit niveau acteert, zodat het niveau van het eerste en tweede elftal zo veel als mogelijk op elkaar aansluit.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor