Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

ON vrouwen weren zich goed tijdens toernooi in Hattem

Na 3 weken voorbereiding moest ON afgelopen zaterdag in een goed bezet toernooi tegen FC Zwolle, Be Quick'28 & Flevo Boys aantreden .

Lees meer...

ON vrouwen winnen van The Knickerbockers

Afgelopen zaterdag oefende een deel van de selectie van Oranje Nassau da1 en 2 tegen een eveneens onvolledige selectie van TKB da1. Oranje Nassau won met 2-1.

Lees meer...

Winst ON vrouwen tijdens voorbereiding op Duits team.

Gisterenavond speelden de vrouwen van ON hun 4e oefenduel tijdens de voorbereiding. Het Duitse vrouwenteam van SUS Timmel was in Groningen neergestreken en had zaterdag tegen The Knickerbockers  gespeeld. De Groningse Equipe van Evert Jan Nienhuis , afgelopen seizoen gedegradeerd naar de 1e klasse, won deze wedstrijd met 1-0.

Lees meer...

Oud Papier Actie (OPA) ook in de vakantiemaanden!

De prijs voor oud papier is dit jaar sterk gestegen. Dat betekent voor Oranje Nassau dat we hier goed aan kunnen bijverdienen. En het is zo makkelijk! Je hoeft alleen maar je oud papier in de container bij Oranje Nassau te doen. Laten we met zijn allen proberen Oranje Nassau op deze eenvoudige manier te helpen.

Lees meer...

ON vrouwen beëindigen 1e oefencampagne tegen SC Heerenveen

Na enkele weken rust zijn de vrouwen van Oranje Nassau drie weken geleden weer begonnen met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Lees meer...

Overzicht mutaties vrouwen 1 en 2

Ook bij de vrouwenselecties zijn er enkele wijzigingen te melden. Hieronder vindt u ze in een overzicht.

Lees meer...

Nieuwsbrief: WK-gangers gezocht!

Voor een speciale editie van de ON Nieuwsbrief zoekt de redactie (nog steeds) naar ON’ers die het WK in Zuid Afrika hebben bezocht (of de finale nog gaan bezoeken). Het verschijnen van de nieuwsbrief is in verband met de geweldige prestaties van Oranje een weekje uitgesteld tot medio volgende week.

Lees meer...

Heb je nog iets voor de ON Nieuwsbrief?

Het is de bedoeling om aan het einde van volgende week weer een ON Nieuwsbrief uit te brengen. Heb je nog nieuws of een leuke foto? Mail die dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je je nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief? Doe dat dan hier!

Nieuws of foto's voor de ON Nieuwsbrief?

Het is de bedoeling om volgende week weer een ON Nieuwsbrief uit te brengen. Heb je nog nieuws of een leuke foto? Mail die dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je je nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief? Doe dat dan hier!

Inzameling oud papier

Tot en met woensdag 24 februari staat de container voor oud papier op het parkeerterrein.  Nu de sneeuwtroep weg is, hoopt de club dat velen hun voorraad hierin deponeren. Het is de meest gemakkelijke manier om de clubkas te spekken.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor